Търся електронна книга - 42

• 103 692
  • 738
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте,
Търся книгата Олив Китридж на Елизабет Страут ( Hurkaivanova@gmail.com).
Благодаря ви предварително и весели празници

# 256
  • София

Не можах да се ориентирам как се сваля от там, Лина, можеш ли да ми кажеш?

Редактирам: оправих се Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 12:47 от Бърди

# 257
  • Бургас
Аз докато видя и реагирам Wink
Малко е трудно първия път, но има голям избор

# 258
Здравейте, момичета ☺ От доста време търся тази книга, видях, че е публикуван по-назад в темата линк, но е неактивен.
Ще бъда благодарна, ако някой я има, да ми я изпрати 🙏🏻

# 259
Здравейтe!
Някой може ли да ми изпрати  „Обичай себе си така, сякаш животът ти зависи от това“ на Камал Равикант?
Благодаря предварително.
fitness.realms1@gmail.com

# 260
# 261
  • София
Здравейтe!
Някой може ли да ми изпрати  „Обичай себе си така, сякаш животът ти зависи от това“ на Камал Равикант?
Благодаря предварително.
fitness.realms1@gmail.com
В рулит я има на английски. На български може изобщо да я няма в електронен вид.

# 262
Дали може да ми кажете дали е излезнала и дали може да ми я изпратите книгата на Даниел Лори - Най-сладката забрава
bydimak@outlook.com

# 263
# 264
Дали може да ми кажете дали е излезнала и дали може да ми я изпратите книгата на Даниел Лори - Най-сладката забрава
bydimak@outlook.com
Няма я електронна все още за жалост, но в сиела я видях сериозно намалена (хартиен носител) .

# 265
Момичета вие къде си съхранявате електронните книги . Аз чета на телефона и имам много книги и се чудя къде да ги съхраня да не ми пълнят паметта на телефона . Но искам и да мога да си ги тегля за да пращам на някой който иска . Не искам по пощата защото няма да мога да търся . Кажете някой вариант , моля ..

# 266
  • Бургас
Аз ги съхранявам на компютър. Разделям ги в папки по месеци, а вече и по години.

# 267
Момичета вие къде си съхранявате електронните книги . Аз чета на телефона и имам много книги и се чудя къде да ги съхраня да не ми пълнят паметта на телефона . Но искам и да мога да си ги тегля за да пращам на някой който иска . Не искам по пощата защото няма да мога да търся . Кажете някой вариант , моля ..

Аз ги имам на няколко места Joy Едното е на компютър, другото е в мега. Трябва да ги кача и на една флашка за всеки случай Joy

# 268
Някой има ли "Малък живот" и/или "Забравените в неделя", ако може да ми я прати rumi_kv@abv.bg
Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 16:33 от lunna pateka

# 269
Моля , ако някой има "Кажете на Жофика" на Магда Сабо да ми я изпрати. И аз видях , че има в предишни теми неактивен вече линк. Благодаря!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт