Търся електронна книга - 42

• 103 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте! Дали някой може да помогне - търся книгата "Вътрешно изграждане" - Садгуру  ?
Скрит текст:

# 331
Здравейте,търся "Скривалището"на Пенелъпи Дъглас!Ще съм благодарна ако нясой я има и сподели!☺🙃marielapeneva93@gmail.com

Ами, то хубаво я търсите, но тази книга излезе  преди няколко седмици, няма как да я има и в електронен вариант и то със свободен достъп. Възможно е да я има, но ще трябва да си я закупите. Simple Smile
Ще Ви дам съвет : Занапред първо проверете хубаво в нета кога е издадена книгата и тогава пуснете пост да я търсите. Лека вечер и дано скоро я видите свободно по групите или някой форум. Simple Smile
Книгата излезе през февруари!Вие проверете и тогава коментирайте!

# 332
  • Бургас
"Скривалището"  може да е излязло и през февруари /което реално е преди няколко седмици/ ,но все още няма ел.вариант. В момента се продава само на хартия, в сайта на издателството е с 35% отстъпка.
Всъчщност,Сиела имат много добри оферти в момента https://www.ciela.com/knigi/vsichki-knigi-ot-izdatelstvo-ciela

# 333
Здравейте,търся "Скривалището"на Пенелъпи Дъглас!Ще съм благодарна ако нясой я има и сподели!☺🙃marielapeneva93@gmail.com

Ами, то хубаво я търсите, но тази книга излезе  преди няколко седмици, няма как да я има и в електронен вариант и то със свободен достъп. Възможно е да я има, но ще трябва да си я закупите. Simple Smile
Ще Ви дам съвет : Занапред първо проверете хубаво в нета кога е издадена книгата и тогава пуснете пост да я търсите. Лека вечер и дано скоро я видите свободно по групите или някой форум. Simple Smile

А Вие кога сте видяла книга на Сиела да циркулира свободно само 2 месеца, след като са я издали???

# 334
  • София
Здравейте, търся книги на Лиса Гарднър, поредица Д.Д.Уорън - намерила съм само три книги - 1, 2 и 8 на руски Relaxed

# 335

А Вие кога сте видяла книга на Сиела да циркулира свободно само 2 месеца, след като са я издали???
След като неможете да помогнете,подминете поста!Никой не Ви е молил за злобни коментарчета!

# 336
Здравейте търся книгата на Елизабет Хойт - В плен на желанието книга 12 от поредицата Тайните на Мейдън Лейн ако някой я има много ще съм му благодарна ако ми я изпрати на vivalinka@abv.bg

# 337
  • Бургас
Здравейте, търся книги на Лиса Гарднър, поредица Д.Д.Уорън - намерила съм само три книги - 1, 2 и 8 на руски Relaxed
Дайте ел.поща

# 338
Дали ще може някой да пусне линк за втора и трета книга на Никола Бьогле - Заговорът и Дяволският остров?
И на Ларш Кеплер от четвърта до шеста книга за Юна Лина? (Пясъчния човек, Преследвачът и Ловеца на зайци)
За всеки случай оставям и мейла си отдолу. Благодаря предварително!
Скрит текст:

# 339
  • Бургас
Мария, изпратих ви 2-те на Бьогле  + Пясъчния човек

# 340
# 341
  • София
Дайте ел.поща
Пропуснала съм да дам - ето
Скрит текст:

# 342
Да, така е.

Аз разбрах,че не желае да споделя книги,а само да раменя.

# 343
Stremio (за филми) си работи и няма изгледи да го спират скоро Blush

Колкото до книгите, все по-трудно се намират онлайн., а не всички предлагат подходящи файлове за закупуване - книгите на озон например не са съвместими с Киндъл, а аз не понасям да чета от телефон книга - ценя си зрението Joy

ПП Аз продължавам са си търся Есекският змей, но май е още новичък, за да се открие

За киндъла и съвместимите файлове,  дори и по-старите модели имаше една хубава статия в Ел книги в ФБ. От там научих, че мога да ги мятам .epub директно през браузъра и файла се чете без да е нужно да се преконвертира в .mobi. За мен това с пращане на пощата и вадене от там беше временно решение и много непрактично. Също така при прековертиране от епуб към моби , ако текстовия файл е генериран в някоя от префисионалните програми за текстоорбаботка и графична обработка , се получаваха размествания на правилата за оформление, при което къде има ред, къде има пауза.. манджа с прас. Сега си купувам файла - и директно през браузъра го намазвам в киндъла. Работи и в чужбина, важно му е да има интернет. Стои си и с дни дори да не си го стартирал в самото устройство.

# 344
Мария, изпратих ви 2-те на Бьогле  + Пясъчния човек

Благодаря! Аз намерих останалите. Пускам линкове за сваляне
https://mega.nz/folder/b9snkTYZ#jvdDGDjGzKnWAP6e1f9bcw - Никола Бьогле
https://mega.nz/folder/PkUnkLrb#i4p3H0uHgX_StxQVwTRxKg - Ларш Кеплер - Юна Лина

И понеже не си спомням дали качихме линк
https://mega.nz/file/KtNw3T6T#GrRLubAg29F_V7bfgTnipULQ6giOW6xzM-b4sub5dC8 - Ана Хуанг - Порочна омраза pdf

Общи условия

Активация на акаунт