Търся електронна книга - 42

• 103 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой има ли Разобличен- Кристен Калахан?

# 511
На мен лично новата серия ми е по интересна от старата. Има излезли вече две книги от нея
Коя е втората аз имам само първата и в момента я чета, дали може да ми я изпратите /petya.dragnevska@gmail.com/ или да пуснете линк? Благодаря Simple Smile
В рулит я качиха. Дръпнете я.
Аз не намерих фен превод на втора книга  в рулит. Може ли да споделите  линк? Simple Smile

# 512
  • Бургас
В Рулит е качена първата, два пъти. Втората излезе на английски на 27 април 2023. Колкото и бързо да се превежда, едва ли, ставащ за нещо, превод може да се направи за 10 дни.

# 513
Здравейте,търся Загадката на имението "Клумбър"- Артър Конан Дойл

Скрит текст:

Благодаря!

# 514
Здравейте,търся Загадката на имението "Клумбър"- Артър Конан Дойл

Скрит текст:

Благодаря!
Загадката на имението "Клумбър"

# 515
Търся д-р Габор Мате "Когато тялото казва НЕ" .
Ако все още я търсите ми пишете, за да ви я изпратя 🙂

# 516
На мен лично новата серия ми е по интересна от старата. Има излезли вече две книги от нея
Коя е втората аз имам само първата и в момента я чета, дали може да ми я изпратите /petya.dragnevska@gmail.com/ или да пуснете линк? Благодаря Simple Smile

Тази е втората https://www.goodreads.com/book/show/62994279-king-of-pride?ac=1& … kfEG00ChhR&rank=1
Само на английски я имам.Няма фен превод,защото излезе в края на април
Може ли да ми изпратите втората книга (за Кай), че се зарибих. Grinning
Хареса ми първата книга, смятам че втората ще ме очарова. Кай определено е мой тип ( поне от загатнато за него досега). Благодаря предварително!
sonya.j.ivanova@gmail.com

# 517
Morkovelka99, аз също търся тази книга и ще се радвам ако я споделите😊 -Габор Мате "Когато тялото казва НЕ" .
mikfzl@abv.bg

# 518
Ма аз съм я имала бе . Ей сега ще я кача.

# 519
# 520
Здравейте, търся книгите на Йеспер Юл:

Твоето компетентно дете
Изкуството да казваш Не
Агресията: защо от нея се нуждаем и ние, и децата ни
Да бъдеш мъж и баща

sstoyanova26@gmail.com

Благодаря!

# 521
В рулит я качиха. Дръпнете я.
В рулит има доста нейни книги.За всички от героите по серии,само че на руски,но както вече казах с гугъл преводача се чете(макар и по бавно).В интерес на истината се чете по-добре от някои фен преводи на български:satisfied:Не искам да обидя никого,похвално е че превеждат,но като се хванеш да правиш нещо го прави,а не само до отбиеш номера.Например момичетата от Фантастичния свят на книгите са перфектни.Отплеснах се:smiles:Исках само да кажа ,че ако някой има търпението автоматичния превод от руски не е толкова лош можеш да разбереш за какво става дума.

# 522
  • Балчик
Здравейте! Търся трета книга от трилогията Преобразена на Десислава Дюлгерян. penka.todorowa@gmail.com Благодаря предварително! Simple Smile

# 523
# 524
  • Габрово
Здравейте, търся "Умната зеленчукова градина" на Николай Кърдюмов - domadi1975@abv.bg.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт