Търся електронна книга - 42

• 103 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Къде мога да намеря поредицата "Клуб на милиардерите" на Джесика Клер? Имам само първата и не мога да си спомня откъде я изтеглих. В rulit не намирам нищо.
Преведена на български я има само първата май. От фб я имам аз.
А, да, от фейсбук групите съм я изтеглила. Мерси за информацията. Допадна ми историята.
Кои са тези групи?

# 586
Скрит текст:
Къде мога да намеря поредицата "Клуб на милиардерите" на Джесика Клер? Имам само първата и не мога да си спомня откъде я изтеглих. В rulit не намирам нищо.
А, да, от фейсбук групите съм я изтеглила. Мерси за информацията. Допадна ми историята.
Кои са тези групи?
Ами в търсачката във фб напишете книги или електронни книги. Сред многобройните резултати си изберете къде да се присъедините.

# 587
Скрит текст:
Кои са тези групи?
Аз съм член на две.
Едната е: Много, ама много книги 2020
Другата: Безплатни Електронни Книги

# 588
Здравейте!

Търся тези три книги на Ришел Мийд на английски език:
Succubus Shadows
Succubus Revealed
Succubus Heart
и Мъж на честта - Барбара Т. Бредфорд

# 589
  • Бургас
Може да потърсите книгите на английски в libgen.ee

# 590
Здравейте! Някой има ли книгата Culpa mia на Mercedes Ron на английски език? Благодаря предеарително!

# 591
Здравейте!

Търся тези три книги на Ришел Мийд на английски език:
Succubus Shadows
Succubus Revealed
Succubus Heart
и Мъж на честта - Барбара Т. Бредфорд

https://www.rulit.me/author/mead-richelle

от Рулит

# 592
Здравейте, чeтящи хора. Търся книгата "Глина". Благодаря. ashanti_13_@abv.bg

# 593
Здравейте, чeтящи хора. Търся книгата "Глина". Благодаря. ashanti_13_@abv.bg
https://dox.abv.bg/download?id=dc54961791# - Линк за сваляне

# 594
Здравейте! Търся Обезкървени на Престън и Чайлд. Моля, ако някой я има да ми я изпрати на yanaailieva@abv.bg Благодаря Simple Smile

# 595
Здравейте, къде мога да намеря на английки книгите на Джесика Клер -"Клубът на милиардерите", благодаря предварително!
dejj@abv.bg

# 596
Здравейте, къде мога да намеря на английки книгите на Джесика Клер -"Клубът на милиардерите", благодаря предварително!
dejj@abv.bg

Имате поща

# 597
dejj@abv.bg

Имате поща
Ха! Чудесно! Heart Eyes Първата ми допадна (макар превода- никой да не се обижда Kissing Heart).
Може ли и на мен, моля.
sonya.j.ivanova@gmail.com

# 598
dejj@abv.bg

Имате поща
Ха! Чудесно! Heart Eyes Първата ми допадна (макар превода- никой да не се обижда Kissing Heart).
Може ли и на мен, моля.
sonya.j.ivanova@gmail.com
Готово. На мен ми хареса втората част най-много за сега.

# 599
Благодаря!
Намерих в стари коментари, че е имало преведена и 2рата книга в wattpad, но била свалена така и не я намерих никъде другаде. А този сайт как се търсят книги на български език. Днес разбрах за него и ми е малко магия все още.

dejj@abv.bg

Имате поща

Общи условия

Активация на акаунт