Търся електронна книга - 42

• 103 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Търся поредицата “Заветът” на Дж. Арментраут. Имам 1 и 2. Търся останалите излезли.
Silvia.parucheva@gmail.com

# 466
Покрай коронацията на Чарлз ми стана интересна отново темата за кралското семейство.
Не търся конкретна книга, а каквото имате по темата, ще ми е интересно да прочета.

# 467
Здравейте! Търся "Пасиансът на архангелите" на Мария Лалева. Ще бъда благодарна, тъй като никъде не се намира точно тази нейна книга. Благодаря! tonysavova@yahoo.com

# 468
Много хора пишем за “Пасиансът на архангелите”, може ли да я качи някой ако я има?

# 469
Няма  я, български автори  избягват да пускат електронни. Само ако идва следващата книга и подгряват купувачите с името си.

# 470
Търся книгата “Интелигентният инвеститор” на Бенджамин Греъм, може и на английски The Intelligent Investor, Benjamin Graham.

tinka.chainsmokers@abv.bg

# 471
  • София
Джуд, има я при пиратите.

# 472
Здравейте! Търся на Холи Мартин "Коледа под боровинковия залив", "Сапфиреният залив"
danielamircheva86@gmail.com
Благодаря!

# 473
Здравейте! Търся на Холи Мартин "Коледа под боровинковия залив", "Сапфиреният залив"
danielamircheva86@gmail.com
Благодаря!
Сапфиреният залив
https://mega.nz/folder/HQ5kWQDI#7s-fLfxpQOSEUZIEm0L-mA

# 474
  • Бургас
Фен превод на новата книга на Ана Хуанг. Заглавието ,с което излизана българския пазар е "Господар на гнева". В този превод е със заглавие "Кралят на греха" -каквото е  и на английски.
Не знам какво е качеството
https://dox.abv.bg/download?id=6b53fea7d6# - Линк за сваляне

# 475
Джуд, има я при пиратите.

Здравейте , а къде е това "при пиратите". Може ли линк моля.

# 476
Здравейте!
Търся  "Чудо" от Ар Джей Паласио.
В по-стара тема има линк за сваляне, но не е активен вече, а потребителят, който я е споделил, е забранил да му се изпращат съобщения. Дано да види пак Simple Smile

# 477
Фен превод на новата книга на Ана Хуанг. Заглавието ,с което излизана българския пазар е "Господар на гнева". В този превод е със заглавие "Кралят на греха" -каквото е  и на английски.
Не знам какво е качеството
https://dox.abv.bg/download?id=6b53fea7d6# - Линк за сваляне

Дано да е добър превода.Четох я в рулит с гугъл превод от руски цялата серия е много добра.Беше малко мъка но си заслужаваше.SmileyАдмирации за тези които се захващат да превеждат-даже и само да оправят словосъчетанията от гугъл преводача:smiley:Smiley

# 478
Здравейте, някой може ли да сподели активен линк на "Не всичко започва от теб" - Марк Уолин?
Търсих в предходните теми, но не открих. Благодаря Simple Smile

# 479
Здравейте, някой може ли да сподели активен линк на "Не всичко започва от теб" - Марк Уолин?
Търсих в предходните теми, но не открих. Благодаря Simple Smile

Мисля, че я има в ЧЕТИ.МЕ

Общи условия

Активация на акаунт