Търся електронна книга - 42

• 103 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря!
Намерих в стари коментари, че е имало преведена и 2рата книга в wattpad, но била свалена така и не я намерих никъде другаде. А този сайт как се търсят книги на български език. Днес разбрах за него и ми е малко магия все още.

Скрит текст:
Здравейте, къде мога да намеря на английки книгите на Джесика Клер -"Клубът на милиардерите", благодаря предварително!
dejj@abv.bg

Имате поща
Да, и аз я търсих в wattpad, но явно е свалена.
Като казах wattpad, някой знае ли какво става с Ванеса Гъркова? "С аромат на буря" е доста интересна поредица, но я заряза донякъде и спря да пише.

# 601
Един глупав въпрос: как четете в wattpad. Аз нещо не се справям, уж се регистрирах, пък...🥴🥴

# 602
  • София
Един глупав въпрос: как четете в wattpad. Аз нещо не се справям, уж се регистрирах, пък...🥴🥴
Кликвам върху бутона read.

# 603
Търся "Другите" на Мартин Еймис.
Скрит текст:

# 604
Здравейте!
Видях няколко стари коментара, но за съжаление са невалидни. Търся Лиз Бурбо "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" и "Лечението на петте рани". Предварително благодаря!

# 605
Момичета, не е за тук, но прочетох “Оризовата майка” и не мога да се отърся от нея. Искам още подбни книги, ако някой се сеща и/или има такива в ел. формат моля да каже. “Японският любовник” на същата авторка я има дружка ще ми я прати.

# 606
Момичета, не е за тук, но прочетох “Оризовата майка” и не мога да се отърся от нея. Искам още подбни книги, ако някой се сеща и/или има такива в ел. формат моля да каже. “Японският любовник” на същата авторка я има дружка ще ми я прати.
може ли да помоля да ми я изпратиш и а мен, когато я получите. Благодаря!

# 607
Зулейха отваря очи - Гузел Яхина
Книга ,която ме държа за гърлото дълго време след като я прочетох. Има и филм по нея-също много добър.

https://www.rulit.me/author/yahina-guzel/zulejha-otvarya-ochi-do … nload-625910.html

# 608
Може ли името на филма ?

# 609
  • Бургас
Здравейте, търся Тайните на герба и Смъртоносно ранен на Томас Енгер. Може ли да ми помогнете? radinna123@gmail.com

# 610
Благодаря!
Намерих в стари коментари, че е имало преведена и 2рата книга в wattpad, но била свалена така и не я намерих никъде другаде. А този сайт как се търсят книги на български език. Днес разбрах за него и ми е малко магия все още.

Здравейте, къде мога да намеря на английки книгите на Джесика Клер -"Клубът на милиардерите", благодаря предварително!
dejj@abv.bg

Здравейте, бихте ли изпратили книгите и на мен bopsan_@abv.bg Благодаря предварително!

# 611
Здравейте!
Видях няколко стари коментара, но за съжаление са невалидни. Търся Лиз Бурбо "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" и "Лечението на петте рани". Предварително благодаря!

Здравейте, мога да изпратя "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си", ако желаете, споделете имейл на който да я изпратя. Simple Smile

# 612
Здравейте.
Търся книгата "Бил Гейтс и историята на Майкрософт", от далечната 1999-та е, автор Даниел Ишбиа.
Благодаря предварително, мейл - pcmaniasux@abv.bg

# 613
Здравейте Търсия "даниел лори най-сладката забрава"
Благодаря предварително Simple Smile

# 614
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати книгите от поредицата Лъки на Джаки Колинс (без 1ва). Мейлът ми е fortrabg@gmail.com Heart

Общи условия

Активация на акаунт