Търся електронна книга - 42

• 103 586
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Здравейте,
търся книгата "Бебето на Розмари"

# 631
# 632
Извинявам се, но може ли и на мен да ми изпратите Най-сладката забрава на Даниел Лори
bydimak@outlook.com

# 633
Извинявам се, но може ли и на мен да ми изпратите Най-сладката забрава на Даниел Лори
bydimak@outlook.com
Даден е линк, изтеглете си я

Изпратих книгата на всички желаещи. Приятно четене! Nature Sunny

https://dox.abv.bg/download?id=7dd1ec433e

# 634
Здравейте!
Видях няколко стари коментара, но за съжаление са невалидни. Търся Лиз Бурбо "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" и "Лечението на петте рани". Предварително благодаря!

Здравейте, мога да изпратя "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си", ако желаете, споделете имейл на който да я изпратя. Simple Smile

Здравейте, може ли да я изпратите и на мен. Предварително огромно благодаря!      mariq9999@abv.bg

# 635
Здравейте,
дали някой има и би споделил "Експеримент "Истинска любов" на Кристина Лорен?
Скрит текст:
Благодаря!

# 636
Книжното издание е от преди две седмици. Едва ли ще я намерите в електронен толкова скоро.

# 637
Супер много излишен спам в тоя форум, мнението ми отиде с 3 страници назад, заради хора, които не искат да четат и търсят нещо, което вече е дадено като линк.

Още 1 опит правя:
"Здравейте.
Търся книгата "Бил Гейтс и историята на Майкрософт", от далечната 1999-та е, автор Даниел Ишбиа.
Благодаря предварително, мейл - pcmaniasux@abv.bg"

# 638
Супер много излишен спам в тоя форум, мнението ми отиде с 3 страници назад, заради хора, които не искат да четат и търсят нещо, което вече е дадено като линк.

Още 1 опит правя:
"Здравейте.
Търся книгата "Бил Гейтс и историята на Майкрософт", от далечната 1999-та е, автор Даниел Ишбиа.
Благодаря предварително, мейл - pcmaniasux@abv.bg"

Няма кой да се сети да провери . Най - лесно на готово ..

# 639
  • София
Търся Холистична психология на Никол ЛеПера. Имам я на английски, но ми се иска да я чета на български.

# 640
Здравейте!
Видях няколко стари коментара, но за съжаление са невалидни. Търся Лиз Бурбо "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" и "Лечението на петте рани". Предварително благодаря!

Здравейте, мога да изпратя "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си", ако желаете, споделете имейл на който да я изпратя. Simple Smile

Здравейте, може ли да я изпратите и на мен. Предварително огромно благодаря!      mariq9999@abv.bg
за съжаление е във формат word (docx)
https://dox.abv.bg/download?id=b5f69a2717# - Линк за сваляне

# 641
Някой може ли да сподели линк на Клубът на милиардерите?

# 642
Добро утро има ли някой книгите "Поканата  и "Проектът " на Ви Кланд или други негови книги ,"Рожденичката" на Пенълпи Дъглас или книгите на Никол Сноу .Ще бъда много благодарна ако ви ги изпрати имейла ми е @maimyn4ense@abv.bg. Благодаря и лек ден на всички и незабравими книжни моменти.

# 643
Добро утро има ли някой книгите "Поканата  и "Проектът " на Ви Кланд или други негови книги ,"Рожденичката" на Пенълпи Дъглас или книгите на Никол Сноу .Ще бъда много благодарна ако ви ги изпрати имейла ми е @maimyn4ense@abv.bg. Благодаря и лек ден на всички и незабравими книжни моменти.
Това е авторката..

# 644

Здравейте! За пореден път да напиша, че книгите са твърде нови, за да ги има в електронен вариант и то свободно. Според мен доста ще почакате, особено за "Рожденичката", мисля че Сиела дори в книжен формат не са я пуснали още, но... Късмет с търсенето! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт