Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 712
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
То цялата концепция е глупава. Ако се окаже, че още веднага много се харесат с някоя или пък до края никоя не му допадне? Ясно е, че е за сеир, както и че има сценарий, вкл и писмата им. Но не блестят с нещо кой знае колко поетично, че да не допуснем те са си ги писали. Просто са решили, че на драгия зрител може да му е интересно и различно. Иначе нито най-умната, нито най-красивата трябва да спечели, това не е състезание. Любовта уж е сляпа и всепрощаваща, докато лошите черти не ти бръкнат в очите, след първоначалното привличане. Може и да има някаква обрати и да се разочарова ЕрГенчо.

# 1 666
Е той как да си хареса друга, като тоя пинчер е захапал като питбул? Отива на коктейл с други - нашата в цялата си прелест се изтърсва неканена. Да не са женени случайно, че отива да го проверява? И въпреки, че това, разбира се, е сценарий, по-тъпото беше реакцията на ергена, който заряза 10 момичета, за да се целува с тая плиткоумната, че и роза й даде за нарушаването на правилата. Ако продуцентите си мислят, че ще си кажем уаау, любовта победи - сбъркали са. Редно е да осъзнаят след толкова години реалитита, че зрителят не обича нарушаването на правилата.

# 1 667
  • тук и там
Сега предполагам ще гледаме интриги, някакви истории около развалените "приятелства" и др. тъпотии,лагери, обиди ..От време на време ще ни разправят за някакъ" обрат" , колкото да ни държат ..
Гената ще трябва да дава  нишани и на други моми(целувки и др. подобни), просто щото му личи че си пада по Валето и нея си е избрал , пък доста време остава до края на сезона..
За следващият път да си подготвят резервен ерген, за случаи като този..

# 1 668
Имаше шанс да харесвам и да повярвам, че между Валерия и Евгени има химия, ако той не мляскаше всичко живо наред, без да подбира. Като има велика химия, защо изяде Боряна и защо лигави Айлин цял ден?
А какво очаквате да се случи? В първа серия си харесва Валерия и останалите 20 епизода ги гледаме как се целуват само с нея? Опитва да даде шанс на повечето момичета, но въпреки това е най-привлечен от Валерия.

# 1 669
  • София
Щерева чете тук. Ама казвайте ги тези неща навреме, де! И аз имам какво да й кажа.

Първо, поздравления за Сезона. По мое скромно мнение сте се справили.
Провокирате емоции у зрителя, а това е знак, че едно предаване е успешно. Видно е и от темата, пише се денонощно, така че - Браво!

Второ, зарежете класиката в жанра. Имате едно бижу- Пам. Ми, ползвайте я, бе. Разгърнете образът й, не само да седи скрита и да клюкари. Направете й една хубава прическа, гримирайте я, обличайте й подходящи дрехи.
Па, да разцъфти това момиче. Па, да се погледнат влюбено с Евгени, па да му скочи Пам в скута, па да се целуват...целуват...целуват.
Ей това ще е обрат, драма, шок и ужас.
А сега клише. Една кифла срещу друга кифла, но другата с глазура отгоре, демек умна.
Предвидимо, Щерева, предвидимо!

Предполагам, че колкото и да е сценарий, няма как да накарат Ергена да се целува с някоя, която му е неприятна физически.

Иначе за мен няма лагер на злобилките - от всички страни са злобилки, само стилът им да го изразяват е различен. Валерия не допада на публиката и заради това е драмата - иначе сценарият не е лошо завъртян, има дрязги, има химия, има образи. Може и обрати да има, та не знам защо толкова много се тръшкат отсега.

# 1 670
Защото не искат Валерия, а Кари Брадшоу уонабито. 🙄

# 1 671
Аз съм сигурен че жените винаги ще се опитват да прецакат своята най добра  приятелка особено ако и двете харесват един мъж примера със Валерия и Айлин го  доказва че и във реала ще стане  така че не виждам защо се Хейти Валерия толкова тя просто показа на останалите вътре че няма да им се получи и си защитава своето

Сценария е на ниво  Врагове във предаването  във реала НДП та  иначе  всички момичета следват Валерия в инстаграм

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 13:44 от Никола Савов 603256

# 1 672
Ако четат наистина да кажа, че явно съм единственият зрител и потребител на бг мама, който засега се радва на развитието на сценария. Simple Smile Според мен масово тук не се одобрява просто, защото е Валерия. Ако беше друга тази, която отиде, щеше да обере овации за смелостта, а Евгени щеше да е поздравен, че я е наградил с роза. Може и да греша. На мен тя ми е симпатична, въпреки злобата, която й се приписва.

Не, не сте единствена! Аз също харесвам това, което се случва между тях. Недоумявам защо зрители и съфорумци настояват той да избере тази, която те одобряват/ харесват!
И аз съм с вас. Нито злоба виждам, нито наглост, не знам... Злобни са ми всички, които чакат с притаен дъх да изпитат задоволство, когато Валерия започне да страда. Дано не им го даде Simple Smile
Ако позволите и малко разяснения за така нареченот приятелство. Първо, много от момичетата вътре са по двойки, само към Айлин и Валерия се гледа с критика. Валерия каза, че ще елиминира някой мъж, ако застане между нея и приятелката ѝ, но трябва и приятелката да е готова  на същото. Иначе не е елиминиране, ако само тя се откаже от него, нали?

# 1 673
  • тук и там
Аз не харесвам Валерия, ама не мога да отрека че с Гената са си лика -прилика..И двамата инфантилни, без дар слово и лоши събеседници, интелектуално си подхождат, физически също-и двамата малко дървени и някак дребни изглеждат. Господ е събирач дето се казва..Тъпото е ча платих 6,90 евро да гледам шоу,(не гледам иначе Бг телевизия) сега се чудя на кой канал да превключа, че никое не става-ни сървайвър, ни Ергеня, ни останалите..То в турски  сериали има повече изненада за драгият зрител..GrinRolling Eyes

# 1 674
Масовото недолюбване на Валерия започна с изказванията ѝ относно кучетата, които някои от потребителите доинтерпретираха. Сега се търси и най-малката грешка от нейна страна, за да се излее срещу нея всенародната "любов".

Относно Елена: 
Тя според мен е набедена за интелигентна. Наистина интелигентните хора не парадират с това, че в този аспект превъзхождат останалите. Съобразяват си избора на думи и действията спрямо ситуацията и публиката. Не се опитват да правят нелепи и мазни комплименти (Евгени - граничещ с гениалност или както го формулира 🙄😬). Не падат на нивото на, уж, по-глупавите от тях, като правят заядливи коментари. Освен това Елена в синхроните не може да си прикрие злобата (провокирана вероятно от продукцията). Не се усеща, че отегчава Евгени с досадно философстване.
Не е по-глупава от останалите момичета, но не и по-умна.

# 1 675
  • София
Аз съм сигурен че жените винаги ще се опитват да прецакат своята най добра  приятелка особено ако и двете харесват един мъж примера със Валерия и Айлин го  доказва че и във реала ще стане  така че не виждам защо се Хейти Валерия толкова тя просто показа на останалите вътре че няма да им се получи и си защитава своето
Защо пък Валерия да решава какво на кой ще му се получи и кое си е нейното.
Да не забравяме, че не е предаването "Генчо Валя са си поканили гости", а и освен това, той покани определени дами на групова среща, тя не беше поканена. Ако не бяха в имението, как щеше да се натресе и "да си вземе своето"?

# 1 676
Аз съм сигурен че жените винаги ще се опитват да прецакат своята най добра  приятелка особено ако и двете харесват един мъж примера със Валерия и Айлин го  доказва че и във реала ще стане  така че не виждам защо се Хейти Валерия толкова тя просто показа на останалите вътре че няма да им се получи и си защитава своето
Защо пък Валерия да решава какво на кой ще му се получи и кое си е нейното.
Да не забравяме, че не е предаването "Генчо Валя са си поканили гости", а и освен това, той покани определени дами на групова среща, тя не беше поканена. Ако не бяха в имението, как щеше да се натресе и "да си вземе своето"?
Евгени трябва да ѝ покаже, ако смята, че не е права и че той не е "неин". След като на него му харесва, значи е на прав път. Идеята не е да се хареса на нас, нали?

# 1 677
  • София
Нито идеята за натрисането непоканена, нито реализацията й са на Валерия. Ясно е, че беше най-малкото подпомогната от продукцията. Тя затова и се държа толкова нахално и самонадеяно когато отиде при другите момичета.

# 1 678
  • София
Някой да уведоми международната съдийска комисия, че правилата в Ергена са били нарушени Joy

# 1 679
  • Варна
Може би е обсъждано, но като гледах Азов, останах с впечатление от думите му, че Кристина е изгонена от предаването, нарушила е правилата ли?

Общи условия

Активация на акаунт