💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 53 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Днес цял ден се коментира в Туитър, че Керем си е купил къща, в съседство с тази на Ханде. Дали е истина?
Другото, което се коментира е, че Керем от известно време си има приятелка- известен модел и инфлуенсър.

# 377
Днес цял ден се коментира в Туитър, че Керем си е купил къща, в съседство с тази на Ханде. Дали е истина?
Другото, което се коментира е, че Керем от известно време си има приятелка- известен модел и инфлуенсър.

Ууаааууу.....ако е тази - тя сгромолясва 10-ката....

Извинявам се, че така нахлух в темата....просто скочих от балкона....

# 378
  • София
Днес в divinity.es има материал за разговорът  на Керем  Мелис Бюрсин с фенове на 24.03.2023
https://twitter.com/ranax_112/status/1639320811210145796

Сестрата на Керем Бюрсин говори както никога досега за връзката си с актьора
https://www.divinity.es/love-is-in-the-air/20230328/kerem-bursin … _18_09111460.html

„Смятаме, че сме много различни, но това, което не харесваме един в друг, е черта, наследена и от двама ни.“
Това, че е сестра на един от най-известните турски актьори, направи Мелис Бюрсин знаменитост. По-голямата сестра на Керем вече има повече от сто хиляди последователи в профила си в Instagram, в който освен че споделя със своите последователи мили семейни моменти, тя не се притеснява да отговаря на всички въпроси на феновете на брат й, които откриха в тя е най-добрият съюзник, за да опознаете преводача по-добре и да откриете някои забавни семейни тайни.
Мелис, която се чувства изключително горда с брат си, отговаря в последния момент за здравословното си състояние след интервенцията си за дискова херния. Тя е много изненадана, че новината се разчу и тя стана публична и осъзнавайки тревогата, която е събудила сред последователите си за брат си, тя каза, че възстановяването върви добре и че Керем е добре. „Той се справя добре. Дори не знам как разбрахте. Добре е. Оцелява“, каза Мелис, която разкри, че майка й се е преместила в Турция, за да бъде с него през следоперативния период и да го придружава по време на възстановяването му . За съжаление, както съобщава Melis, майка им не е успяла да подкрепи Керем толкова, колкото би искала, поради различни здравословни проблеми, които тя е имала, откакто е пристигнала в Истанбул. "Майка ми е по-зле от него. Тя беше хоспитализирана два пъти, когато отиде да му помогне. Имаше силни алергии, примесени с настинка", каза сестрата на актьора, която предвид ситуацията смяташе да лети до страната си, за да бъде с тях.

Въпреки че винаги са го отричали и като всички братя и сестри има неща, които не могат да понасят един за друг и които ги дразнят страшно много, истината е, че Мелис и Керем си приличат повече, отколкото самите те си мислят. Съпругът на Мелис беше този, който я уведоми за това, както тя разкри на последователите си във въпрос и отговор, в който също много забавно призна, че тази голяма прилика е нещо, което и брат й, и тя трябва да започнат да приемат " Когато бяхме заедно, съпругът ми изтъкна, че имаме еднакви жестове и ни каза, че се държим по един и същи начин. Мисля, че брат ми и аз смятаме, че сме много различни, но имам чувството, че каквото и да не ни харесва един друг или намиране за нелепо в другия човек всъщност е наследствена черта и от двама ни, така че предполагам, че трябва да го преодолеем. Аз съм на 39 години, а брат ми е на 36 и сякаш се държим като деца." признава тя пред своите последователи, показвайки страхотното си чувство за хумор.

И точно това чувство за хумор, което проявява цялото семейство Бюрсин, е една от причините да я сближи със съпруга й, с когото в момента живее в Канада с малкия Тео. Като всички тях, зетят на Керем споделя неговия вкус към хумора и по любопитно стечение на обстоятелствата покори Мелис, която призна, че има филм, към който всички изпитват истинска преданост. Брат ми, съпругът ми, баща ми и аз всички имаме няколко филма, от които сме наистина обсебени. Израснахме с “History of the world“. Всички бяхме обсебени. Керем и най-добрият ми приятел Ник използваха да го гледам отново и отново, когато бяха на осем години. Нелепо и невероятно чувство за хумор. Съпругът ми също знае целия филм наизуст", разкри Мелис, която също разкри, че друг от филмите, които са гледали без прекъсване, е „El guateque“ от Питър Селърс.

/превод: чичко Гугъл Stuck Out Tongue Closed Eyes/

# 379
Привет Flowers Hibiscus
"Сгромолясва десятката" - топ е. Satisfied И десятката лимита ли е? Ако тя е 10, Ханде колко е? Thinking 12? Satisfied

И в зависимост от отговора ще видя колко ще ти дам. Satisfied

или

# 380
Здравей, Стела. Добре дошла от балкона. Само да те питам: с мир идваш, нали? 😂
Ако тази мацка е 10ка, Ханде на колко я оценяваш? Внимавай какво ще кажеш. 😂 Шегувам се. Кажи сега как се позиционираш към момента - харесваш Керем, харесваш Ханде или и двамата? Помня, че се беше включвала в предната тема за Керем по едно време, че гледаше SCK и ти беше харесал сериала.

Дилеми, много хубава и обобщаваща статия на сторитата на Мелис, само да допълня, че Мелис беше споменала още един любим филм, който гледали постоянно с Керем, гледам, че го няма в статията - "13-ият войн" с Антонио Бандерас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381
Здравей, Стела. Добре дошла от балкона. Само да те питам: с мир идваш, нали? 😂
Ако тази мацка е 10ка, Ханде на колко я оценяваш? Внимавай какво ще кажеш. 😂 Шегувам се. Кажи сега как се позиционираш към момента - харесваш Керем, харесваш Ханде или и двамата? Помня, че се беше включвала в предната тема за Керем по едно време, че гледаше SCK и ти беше харесал сериала.

Благодаря за въпросите mikipoli 🌺
Разбира се, че се нося с мир...👍🍀
По принцип / но, явно не внимавам 😉/, си изказвам мнението, така както ги виждам и чувствам нещата.
За харесването  - харесвам си и двамата - и Ханде - визуално, не съм я гледала в сериал, и Керем - него съм го гледала само в един сериал и там ми хареса доста.
Но, аз по принцип си чета.....и то доста за актьорите, затова че си ги претеглям и по друго - освен в сериалите. Там вече си допълвам и други нещица.
Просто Ви чета от доста време. Не искам да се намесвам в спора....но, днес не се въздържах при вида на тази мацка от снимката...та се изпуснах....за, което се извинявам.
С малко време разполагам, но предстои ми да се запозная и  с общият сериал на Ханде и Керем. Може би, тогава ще бъда и по активна.👌🌹

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 17:56 от Stella2021

# 382
Стела, няма защо да се извиняваш. То и спор няма, шегуваме се просто. Хубаво си е момичето, няма да си кривя душата. Grinning
Явно аз съм се объркала нещо , убедена бях, че си гледала общия сериал на Ханде и Керем. 🤔Ще очакваме тогава да се включиш, ако го загледаш, поне първите 20тина серии са задължителни. После вече зависи колко са те пленили актьорите, или ще го зарежеш или ще го изгледаш до края, че чак и ще повториш. Joy Тук сме се събрали само от втората група, болни сме, знаем го. Joy

# 383
От стори на Ханде

Ако наистина излезе вярно че Керем си е купил къща в съседство на Ханде, защо ли? Кой знае?
Дали пък няма да ни изненадат тия двамата след време. Няма да е случайно това съседство.

Елчин

Мелиса

# 384
Маргиии, честита бъди! Със здраве си носи името и дъъълги години да си го чуваш!

# 385
  • София
Марги (Албенче) честит реален имен ден. Другият ще ти честитя на цветница. Кой като теб. Някои нямат никакъв имен ден, а ти с два. Бъди здрава, за да радваш всички, които те обичат. Влизай по-честичко в темата, за да ни красиш, като разцъфнала маргаритка.

# 386
Инфо: Trophy
"Кино и актьори/актриси
Инфлуенсъри в списъка на Instagram Ханде е на 20-то място в света, 1-во място в Турция, 13-то място в Бразилия, 16-то място в Индия, 1-во място в Ирак и 70-то място в световен мащаб."

Gift Heart

Revolving Hearts

# 387
  • София
https://twitter.com/keka_Keka_Keke/status/1640746736644677633

#KeremBürsin x фен в музея на восъчните фигури.
добра идея 👍

Посещавали ли сте музея на Мадам Тюсо в Истанбул?
Знаете ли, че при посещение ще срещнете восъчна фигура на Керем Бюрсин?
Кой казва , че Керем не е известен преди SCK ! Ще сложат ли  2016 г. в музея на турските восъчни фигури (мадам Тюсо Истанбул) някой неизвестен. 😎😌

https://www.instagram.com/p/BNGpzkkDR02/?utm_medium=copy_link

# 388
Марги, честит имен ден!

Бъди здрава, обичана, щастлива!

Момичета, лека вечер!

# 389
Време за реклама ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=O6Pi3XjvIfM

Испанците дори не са го тагнали Wink

Скрит текст:
П.С.
Това е единственият сериал на Ханде, който не можах да изгледам докрай и то заради партньора й. Нещо не му се получава.... Сори, ама много слаб актьор. Мъчи се....., евала за което .... ама не му се получава ....

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:57 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт