Дано е това, което си мислим и Мави да е добре.

Мики и Марги, чудесно сте творили.

Не мога да не отбележа, че мина година от създаването на първата тема и равносметката е почти изписани 15 теми. Друг толкова не е изписал. И не са никак малко, но не са и много.
Можем и още, те нека само ни дадат професионални изяви, за да пишем и за нещо друго. Ние пак ще следим (надявам се по-малко) зетя и снахата, приятелите и родата, от това съвсем отърване няма.
Темата е като хоби и развлечение. Ние не живеем в нея, тя живее заради нас.Благодаря на всички, които пишете, четете активно или просто хвърляте по едно око на темата.

Дай Боже, както се казва!
Дано Мави вече да е добре, и семейството да се успокои. И дано в бъдеще, майка й и татко й да не я "постват" всеки ден, в мрежата има всякакви хора.
Пък и животът на едно дете, според мен, трябва да бъде споделян и видим само за близки и приятели. 
Ние си мисли за Мави, но ми хрумна, че може да предстои семейството да се увеличава?!
И да трябва още едно столче в колата!

Скиор!
или сноубордист

Най-накрая. Сега , ако и косата скъси , ще е супер.

Благодаря, Ви виртуални дружки! Талантливи, креативни, влюбени в СЧК, в Ханде и Керем момичета! Специално искам да благодаря по отделно на всяка от Вас за споделянето, търпимостта, толератността. Знам, че ще запазим добрия тон!