💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Animal Bee

Честит празник на всички и честит имен ден на цветята в темата. Kissing Heart

🌹Гости,  пожелавам ти да си жива и здрава и по-често да се отбиваш в темата ,пък било то дори само да донесеш по едно кафе. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

🌼 Марги, честит имен ден на твоя псевдоним! Hug

Да чувстваш грам омраза замърсява няколко тона щастие.
Аlejandro Jodorowsky

# 706
Здравейте,
Честит празник на всички, които празнуват днес ⚘

🦁🦋

# 707
Flowers Herb Честит празник цветенца!
Цветница, Връбница - "От осанна...до разпни го!"

на всички с имена на цветя
ЦВЕТНИЦА
ДНЕС  ЦВЕТЯТА  УХАЯТ.
ДНЕС  ЦВЕТЯТА  ТАНЦУВАТ.
ДНЕС  ЦВЕТЯТА  МЕЧТАЯТ.
ДНЕС  ЦВЕТЯТА  ПРАЗНУВАТ.
       ДНЕС  ИЗПЪСТРЕНА  НЕЖНОСТ
       НАД  СВЕТА  СЕ  РАЗСТИЛА,
       С  АРОМАТ  ОТ  НАДЕЖДА
       И  ДОПИР  С  ТРЕПЕТ  НА  СВИЛА.
 ДНЕС  ЕХТИ  НАД  ЗЕМЯТА
ТОЗИ  ПРАЗНИК  ВЪЛШЕБЕН,
ОТРЕДЕН  ЗА  ЦВЕТЯТА,
ОТРЕДЕН  И  ЗА  ТЕБЕ.
       НОСИШ  ИМЕ  УХАННО,
       ПРАЗНИК  ИМАШ  И  ТИ,
       ПОЖЕЛАВАМ  ТИ  РАДОСТ,
       МНОГО  СВЕТЛИ  МЕЧТИ.
       ПОЖЕЛАВАМ  УСМИВКИ,
ПЪСТРОЦВЕТНА  СЪДБА...
ТИ  БЪДИ  НАЙ-ЩАСТЛИВА,
ЦЯЛ  БУКЕТ  ОТ  ЦВЕТЯ
Валентин  Йорданов
Това момиче ни донесе цяла градина от чувства!

Без това слънчице няма как да има градина!

Когато очите се смеят... нищо, че е с брада.
Хубав празник!

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 14:06 от Yassy_N

# 708
Честита Цветница!
На имениците желая здраве,  щастливи дни и сбъднати мечти!
Католическият свят пранува Великден!

# 709
  • София
За тези, които се интересуват от снимките, в които участват LAB34 и други екипи: Grinning

Скрит текст:
Актуализация за 07.04.2023:

https://twitter.com/i/status/1644298534038937603

https://twitter.com/i/status/1644323207640481793

Екипите продължават снимки в района, където се намира вулканът Ağrı Dağı.

https://twitter.com/i/status/1644412039165616144

Днес, 09.04.2023 екипите са във Ван

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 11:08 от Dilemi

# 710
Честит да е най-цветният ден, момичета! 🍀🌹🌷🌺🐞

# 711
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник!

Честит имен ден на всички които празнуват днес! Бъдете здрави и Благословени! Flowers Four Leaf Clover

Хубав и усмихнат празник! Flowers Hibiscus

# 712

Flowers HibiscusНека бъде светъл този ден, в който днес на теб е посветен!
Flowers Four Leaf CloverПътят ти с цветя да е покрит, животът ти да е честит!
Flowers HerbЧестит празник!

# 713
  • София
ЦВЕТНИЦА!
Един от най-красивият Християнски празник, който заедно с пролетта носи надежда и вяра за всички нас. Независимо дали носим име на цвете, честит празник на всички!

https://www.youtube.com/watch?v=mOkzvfy5V-w

# 714
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес е Цветница....Много си обичам именния ден и с удоволствие ви черпя виртуално....Но днешният ден е изпълнен и с тъга, защото е първия имен ден без татко.....

Поли,
Скрит текст:
не че искам да се оправдавам, но след смъртта на баща ми през ноември, така ме завъртя реала, че ми стига времето само да ви чета....Не съм фен на ровенето в личния живот на актьорите, които гледам в сериали и не мога да бъда полезна в темата за момента...Дай боже да заиграят отново ще бъда първа писта....Чак ще ви втръсне от мен....

# 715
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Честита Цветница! Flowers Hibiscus Честито на празнуващите!

Гости, честит празник! Желая ти да бъдеш здрава и силна.
Нека тогава по-скоро идват сериалите, за да се радваме по-често на присъствието ти в темата. Flowers Hibiscus

Flowers Hibiscus

# 716

Това е от последната история. Не виждам да има посърнал, измъчен, остарял или сърдит вид. Напротив, тя е активна, както и преди. 😉

Някои хора не се възприемат като жертви и не очакват другите да ги виждат като такива. 😀

Честит празник на всички!

По въпроса за снимката... Таз мома хич не я харесах, в момента в който я видях... Гледам я сега и пак не мога да я харесам... Има нещо комерсиално в нея.. И с таз полуотворена уста... Може би иска да излъчи сексапил, но... някак насила не й се получава... То или го имаш, дори и без демонстрация, или го нямаш и се напъваш да го имитираш....

Между другото, от вас научих, че Керем харесвал блондинки... Явно Хандето е единственото изключение... И то стойностно такова...

# 717
Честита Цветница, момичета!

Грижете се за себе си като за цветя.
Бъдете като тях красиви!
Бъдете здрави, обичани, щастливи!

Гости, честита бъди!

# 718
  • София
Тези дни често се споменава името на Мехтап Алгюл за новата приятелка на Керем. Аз ли нещо съм пропуснала, защото до момента нямаме абсолютно никакви доказателства, че тази клюка е вярна.
Когато твърдях, че Ханде и Керем се опитват да изживяват връзката си скрито, всички ме оборваха с твърдението, че щом никъде не се появяват заедно, значи не са заедно. Защо сега непрекъснато се поддържа версията, че Керем и Мехтап имат връзка, а никой и никъде не ги е виждал заедно. Ситуацията не е ли еднаква или имаме двоен стандарт.
Все пак си направих труда да проуча, коя е тази Мехтап.
Скрит текст:
Мехтап Алгюл с пълното си име Мехтап Наз Алгюл е родена в Истанбул през 1989 г. Алгюл прекарва детските си години в Истанбул и тук завършва средното си образование. След завършването си продължава образованието си в катедрата по международни отношения. След това завършва бакалавърското си образование по Маркетинг и бранд мениджмънт.
Работила е в генерална дирекция за износ, международни проекти, тактическо управление на компанията и координатор на плановете и директор на социалните медии. Днес тя е директор на BAU NEXT, която е създадена под покрива на Факултета по комуникация на университета Bahçeşehir. Тя също работи, като инфлуенсър и продължава да произвежда съдържание. Висока е 1,69 кг, а теглото й е 52 кг. В същото време Алгюл, която претърпя катастрофа, не можа да се възстанови след инцидента и се наложи да си направи естетични корекции по тялото си.
В любовен аспект тя също се очертава да е доста палава. Спрягана е за любовница на Ураз Кайгълароглу. Миналата година е била във вразка с известният турски певец Рейнмен. Истинското му име Юсуф Акташ. Когато я питат: „ Срещате ли се с Рейнмен?“  тя отговоря: „ Ние сме добри приятели “. (Това ми е толкова познато...)Тя не отговоря на въпроса, какво ще последва. Освен с Рейнмен, тя се сприятелява и с феноменални имена, като Берк Кеклик, Беркджан Гювен, Ефе Уйгач. Не е известно дали красивото явление, чието име известно време се спрягаше с Ураз Кайгълароглу и Рейнмен, вече има нов любовник. След раздялата с Ферит Каракая тя не е споменавала да е имала връзка с някого. 

Керем е във вихъра на работата.  Работи, изглежда прекрасно и е щастлив от това.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 18:52 от БлагаВест

# 719
От стори на Керем

Общи условия

Активация на акаунт