💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Nature Zap
https://twitter.com/AdbaTv/status/1643188720202383360
@AdbaTv
През месец март бяха направени 80 хиляди 300 (с изключение на Retweet) публикации в социалните медии за #KeremBürsin.

Преди време търсехме /и често "намирахме!" Stuck Out Tongue Closed Eyes/ подтекст в публикациите на Ханде и Керем.
Какво ли иска да каже с публикация си за егото от днес  Керем??? Thinking

Nature Zap
https://twitter.com/DedesiIvan/status/1643216397994975232
Той не публикува често, но когато го прави, дава качество, ниво! Мотивира и се опитва да ви насочи по правилния път. Това е стойността на Керем Бюрсин.❤

Nature Zap
https://twitter.com/kb_sevin/status/1643165071634202624
Егото. Трябва да имате малко от него, за да продължите да се движите, но изпуснете това извън контрол, тогава имате изрода на властта 👌 Историята на Керем ♥️

Nature Zap
https://twitter.com/Wednesday331/status/1643188775541956608
"Егото е чувството за превъзходство и сигурност, което надхвърля границите на увереността и таланта."

Grinning
https://twitter.com/i/status/1643229062263865344

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 16:36 от Dilemi

# 556
Сладурката Мая

Елчин

# 557
  • София

По повод днешният репост на Керем относно " егото", се сещам за първите му думи за Ханде казани пред Езги Мола:
" Ханде е невероятен човек. Тя е с нулево его. И честно, аз не съм го очаквал. Въобще не съм го очаквал. "
Какво е имал предвид днес, само той си знае. Дано не е това, което не искам да си мисля.

# 558
Flowers Herb Здравейте, мили момичета!
Не съм писала тези няколко дни, защото се лутам из страници свързани с нашите любимци Ханде и Керем... да науча нещо ново и по-добро и за двамата.Побъркаха ни!

Навсякъде личи огорчението, несбъдването и оттърсването от илюзията за любов помежду им. Полюсни твърдения и множество разочарования...
Споделям, Ви само един пост... показателен за настроенията във фендома.
Animal Frog I wanted to say a few words since I created the page and it is no longer cherry season but of all the other series including Love is in the Air which for me was the best without anything taking away from Oyku and Ayaz Kiraz mevsimi ma sen cal Kapimi the best I've ever seen, there are people who enjoy offending these actors Hande and Kerem beautiful couple and will always be, but some people before shooting evil they have to count to 10. Those who speak badly of these two actors have not understood anything I like them very much and I continue to watch their series, those who do not like them can freely leave the page separate greetings Admin of the page 😊
Animal SnailИсках да кажа няколко думи, откакто създадох страницата и вече не е сезонът на черешите, но от всички други сериали, включително Love is in the Air, който за мен беше най-добрият, без нищо да отнема от Oyku и Ayaz Kiraz mevsimi ma sen cal Kapimi е най-добрият, който някога съм виждал, има хора, които обичат да обиждат тези
актьори Ханде и Керем красива двойка и винаги ще бъдат, но някои хора, преди да снимат зло, трябва да броят до 10. Тези, които говорят лошо за тези двама актьори, не са нищо разбрах много ги харесвам и продължавам да им гледам сериалите, тези които не ги харесват могат свободно да напуснат страницата отделно поздрави Админ на страницата 😊

И преди съм заявявала не ме интересува фамилия Сапанджъ, нито козметичните дейности и възраст на Керемовата... или новите му срещи със Серенай! Всичко което се тиражира на техен гръб в последната година е изкривено, грозно и недостойно!
Недостоен е и намека/извод за егото...

Ще им се възхищавам за постижения и за гордо вдигнатите им глави! След този небивал хейт!

# 559
Продължава работата по рекламата на Nocturne Wink

# 560
  • София
За какво ли се подготвя Хандемийй.... Дали не е за Nocturne.

# 561
  • София
За какво ли се подготвя Хандемийй.... Дали не е за Nocturne.

Скрит текст:

Според мен е подготовката й за тематичния рожден ден от 01.04.2023 Sunglasses

# 562
Последните снимки на Ханде май са от партито - стил 70-те.

# 563
Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Инфо:
"През месец март бяха направени 67 хиляди 600 (с изключение на Retweet) публикации в социалните медии за #HandeErçel."

Wink

# 564
  • София
"Летният план на Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ е готов...  Сабанджъ, който прекарва всяка лятна ваканция на яхтата принадлежаща на семейството му, ще прекара този сезон с любовницата си Ерчел на 40-метровата яхта с 8 кабини, която той специално построи за нея ".
(Кога успя за един месец  да посторои такава огромна яхта специално за Ханде?  Доколкото съм запозната, такива плавателни съдове се поръчват година по-рано. Явно за Ханде е подобрен световният рекорд. Натягането пред Сабанджъ е в пълен ход. )

Какво ми прави впечатление. Едно голяяямо подмазване на клана Сабанджъ. Докато Ханде беше с Керем всички статии за нея бяха страшно иронични и негативни. Чудеха се с кой пореден мъж да я свържат.  Никой не я взимаше насериозно. Изведнъж дори Бирсен се напъва всеки ден да пуска постове за нея. За Акиф да не говорим. Жалки, много жалки и смешни. Какво нещо е да си от висшето общество. Не ми се мисли, какво я очаква Ханде, ако се раздели с мамин Хаканчо... 

Новата дружка на Ханде, Михре взела че си направила селфи в тоалетната на ресторант и написала:
" Най-впечатляващата ресторантска тоалетна, която съм виждала!!! "
Дано покрай Ханде да види истински лукс през лятото...

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:14 от БлагаВест

# 565
Здравейте Animal Bee

За всички с повърхностно мислене - това, че хората споделят щастливи моменти в социалните мрежи, не означава , че са щастливи през цялото време. И ако мислите, че парите ви гарантират щастие, то ви пожелавам да спечелите от тотото и после да споделите как е. Satisfied Имам приятели, които някои биха определили като "безгрижни богаташи", повярвайте ми, нищо човешко не им е чуждо.

"Забелязах, че напоследък изглежда, че всички са добре, докато най-накрая проведете дълбок разговор с тях, тогава осъзнавате: ние сме в едно тъжно поколение от хора, които се борят да оцелеят чрез усмихнати лица и красиви снимки."

Керем и карираните ризи Sunglasses

Страхотен колаж 🧜‍♀️

# 566
Добро утро момичета!
Прекрасна сряда ви пожелавам.

Ханде малко в ретро стил.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 06:34 от azisiq

# 567
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 568
  • София
Ханде е отслабнала много, чак ребрата й се броят. Не я харесвам толкова слаба.

Харесвам си я ето такава...

Билял Озджан и той се включи в отбора на подмазвачите. До вчера не можеше да търпи Ханде, непрекъснато я плюеше. Днес е в първите редици на нагаждачите.

" Ханде Ерчел, която беше с Хакан Сабанджъ, присъства на рожден ден. На тематичното парти Йешилчам се видя, че актрисата е навлязла в света на обществото след връзката си с бизнесмена."

Друг въпрос е, че никой не го видя поне на снимка " бизнесмена" на това парти. Но е важно да му се споменава името. 

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 14:06 от БлагаВест

# 569
Ние се шегувахме, че Керем ще е комшия на Ханде, а точно така излезе Sunglasses
Кемал го е потвърдил Wink

В този затворен комплекс се очертават страшни купони, без свидетели и камери ... Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С.
Последно време каквато пуснат като слух - си излиза 100 % истина.... Stuck Out Tongue Winking Eye ...

Общи условия

Активация на акаунт