💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 53 080
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Мелис отговаряше на въпроси наскоро в Инстаграм (25 март) и ви оставям една статия, която са написали от нейните отговори.

Сестрата на Керем Бюрсин говори както никога досега за връзката си с актьора: „Трябва да го преодолеем.“

По-голямата сестра на Керем вече има повече от сто хиляди последователи в профила си в Instagram, където освен че споделя с последователите си мили семейни моменти, тя не се притеснява да отговаря на всички въпроси на феновете на брат й, които са открили в нея най-добрият съюзник, за да опознаете по-добре Керем и да откриете някои забавни семейни тайни.

Мелис, която се чувства изключително горда с брат си, отговаря за предоставянето на последните новини за здравето му след операцията му за дискова херния. Много изненадана, че новината се разпространи и беше оповестена публично и наясно с тревогата, която предизвика у последователите му за брат му, тя каза, че възстановяването върви добре и че Керем се справя добре.

„Той се справя добре. Дори не знам как сте научили за това. Той се справя добре. Той оцелява”, каза Мелис, която разкри, че майка й се е преместила в Турция, за да бъде с него в следоперативния период и да го придружава по време на възстановяването му.

За съжаление, съобщи Мелис, майка й не е успяла да подкрепи Керем толкова, колкото би искала, поради различни здравословни проблеми, които е имала от пристигането си в Истанбул.

„Майка ми е по-зле от него. Два пъти била хоспитализирана, когато отишла да му помогне. Тя имаше силни алергии, примесени с настинка“, каза сестрата на актьора, която предвид ситуацията смяташе да лети до страната си, за да бъде с тях.

Огромната й прилика с брат й

Въпреки че винаги са отричали и като всички братя и сестри има неща, които не понасят един за друг и които ги дразнят страшно много, истината е, че Мелис и Керем си приличат повече, отколкото си мислят. Съпругът на Мелис я уведоми за това, както тя разкри на последователите си във Въпроси и отговори, в които също призна много смешно, че тази голяма прилика е нещо, което и брат й, и тя трябва да започнат да приемат.

„Когато бяхме заедно, съпругът ми изтъкна, че имаме еднакви жестове и ни каза, че се държим по същия начин.
Мисля, че брат ми и аз смятаме, че сме много различни, но имам чувството, че каквото и да не харесваме един в друг или намираме за смешно в другия човек, всъщност е наследствена черта на двамата, така че предполагам, че ние трябва да го преодолея.

Аз съм на 39, а брат ми е на 36 и все едно се държим като деца. Това е нелепо“, призна тя пред последователите си, демонстрирайки страхотното си чувство за хумор.

Любимият филм на Бюрсин: една от причините да се влюби в съпруга си

И точно това чувство за хумор, което проявява цялото семейство Бюрсин, ги събра заедно със съпруга й, с когото сега живее в Канада с малкия им Тео. Като всички тях, зетят на Керем споделя неговите хумористични вкусове и има любопитно съвпадение, което покори Мелис, която призна, че има филм, към който всички изпитват автентична преданост.

„Брат ми, съпругът ми, баща ми и аз, всички ние, имаме няколко филма, по които сме наистина обсебени. Израснахме с „История на света“. Всички бяхме обсебени. Керем и най-добрият ми приятел Ник го гледаха отново и отново, когато бяха на осем години.

Нелепо и невероятно чувство за хумор. Съпругът ми също знае целия филм наизуст“
, разкри Мелис, която също разкри, че друг филм, който са гледали без прекъсване, е „The Party“ на Питър Селърс.

# 541
Ханде тотално зачеркна Керем

Преди около час Азул престана да следва Керем

😉

# 542
Инфо:
Какво знаем в краткосрочния календар на #HandeErçel;
- Той ще бъде на снимачната площадка в средата на този месец, за да заснеме основните епизоди на сериала #İkiYabancı.✨
- Кадри от новия сезон на Nocturne ще бъдат пуснати скоро 🌈
- Тя ще бъде на снимачната площадка на сериала #Mermaid, който ще снима през лятото в платформата Disney Plus.

Gift Heart

# 543
Разделиха ги с Хектор и сега е сърдита Азул. Satisfied
Само Дилара се занимава с такива работи.

По повод отношението на каста към Ханде година и половина след сериала.

Бирсен кога взе, че хареса Ханде? Не помня досега да е писала нещо позитивно за нея. Да не я е страх от зетя и след работата да й замине и сайта? Satisfied

И новина от нея

Коя красива актриса ще играе шефа на канала на Бурак Дениз в "Двама непознати"?

Скоро Бурак Дениз и Ханде Ерчел започват снимките на сериала "Двама непознати". Поредицата, режисирана от Неслихан Йесилюрт и написана от Етем Йозишък, привлича вниманието с увлекателната си тема. Сериалът, в който Ханде Ерчел ще даде живот на прокурор Лейла, а Бурак Дениз на известния журналист Кенан, започва с открития в гората труп на бизнесмен.

В образа на шефката на канала, в който работи Кенан, в сериала ще се превъплъти успешната актриса Аслъ Орkан. Оркан, която спечели признание за изпълнението си в телевизионния сериал "Верност", влиза в състава на сериала.

https://www.instagram.com/asliorcandikinciler/?hl=bg

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 22:08 от midnight__sun

# 544
Споделям  факт на който се натъкнах днес, от вчера Арзу Сабанджъ качва истории в IG  от Египет, пирамидите в Гиза и музеите на Кайро, следя ги с интерес тъй като ми напомнят за моето посещение миналата година по това време в Египет и Кайро. Днес в едно от сторито се извини ,че не са и добри видео кадрите защото си е забравила телефона в Копенхаген. Интересен факт!

Flowers HibiscusТова е ново от Керем=
Link to the website ⬇️
https://kerembursinmedia.dudasites.com
#KeremBürsin
Преведено от английски от
Работя върху това от известно време и ето го резултатът: уебсайт, където можете да намерите всичко свързано с Керем в професионален план.
Надявам се да ви хареса ❤️

Линк към уебсайта ⬇️
https://kerembursinmedia.dudasites.com
#KeremBürsin

Flowers Four Leaf Clover Спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 23:07 от didi54

# 545
Добро утро!
В този дъждовен ден момичета Ви пожелавам един спокоен и спорен вторник.
Любов

Красив и харизматичен Керем

Ханде напредва с феновете си

Нови на Елчин

Мелиса

И от Башак

Биге

# 546
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 547
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Sparkles
Кармата казва: Когато се довериш напълно на някого без никакво/всяко съмнение, получаваш един от тези два резултата: - човек за цял живот;  - урок за цял живот.
Nature Sparkles
"Прелиствайте страници, изправете се срещу и преодолейте болката, затваряйте етапи, събирайте спомени, бъдете издръжливи, отбелязвайте красивото, наслаждавайте се на хубавите моменти и любимите хора, пишете нови глави и продължавайте да се развивате. Това е ЖИВОТЪТ." /мрежата: мотивационни цитати/ Sunglasses

Шегичка: Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://www.instagram.com/reel/CovNCA5o_Ih/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
Скрит текст:

Атонио Бандерас се подготвя за Великденските празници в Малага:
https://twitter.com/antoniobanderas/status/1642519237993410560?c … WgMC91eyis8stAAAA
"Предстои ни да преведем нашата Niña de San Juan по улиците на Малага."

Лек ден ви желая! Smiley

# 548
  • София
Привет от мен момичета. Пожелавам ви лек и ползотворен ден. Да ви върви по вода, като времето...

"Приятелството е като диамант - рядко е, скъпо е и има много фалшификати! "    

По този повод виждаме, че Ханде редуцира приятелите си. Не я виждаме да се среща с Бурджу, с която бяха неразделни. Появиха се някакви нови приятели, дано не са от онзи тип "фалшификати"... Не трябва да забравя старите, изпитани приятели.

# 549
Здравейте,
То май ако Керем разкара Гюнфер, а Ханде - Дилара и Михре, животът и на двамата според мен много ще се подобри.

Хубав ден на всички!

# 550
  • София
Керем е от тези хора, за които приятелството е нещо много ценно. Неговите приятели са от години и продължават да се търсят.

От днешното стори на Керем в IG.

"Егото е най-опасната част от нас. Егото е врагът. Трябва да имате малко от него, за да продължите да се движите, но понякога оставяте това да излезе извън контрол. Тогава имате властния маниак. Виждате ги във вестниците всеки ден".

# 551
  • София
Nature ZapNature ZapNature Zap
Керем Бюрсин:
"Обичам да използвам ръцете си и да създавам неща... Обичам да работя с дърво, изработвам шкафове. Изграждам малки гардероби, поставям им врати, панти. Надявам се един ден да стана страхотен дърводелец, мисля, че това е красива професия."
"Друго нещо, което ме запалва е земеделието. И преподаването. Една от мечтите ми, беше когато порасна, е да мога да преподавам, да бъда учител. Наистина харесвам простия живот."

Nature SparklesNature SparklesNature Sparkles
https://twitter.com/BigFryMedia/status/1601460832130715648?cxt=H … WgMDSzYqJxLksAAAA

О, @KeremBursin, ти романтична душа.
"Целуни ме бързо, защото много те обичам."
https://twitter.com/i/status/1601460832130715648

# 552
  • София

Маминка Арзу Сабанджъ е била на екскурзия до Египет и е плавала с корабче по река Нил през м. март. В своето стори в IG тя подробно разказва за пътуването си и качва снимки на посетените места. Честно да си призная тя и приятелките й изглеждат прекрасно. Понеже е малко извън темата, макар че по някакъв начин  косвено е свързано с нашата Ханде, ще го кача в спойлер.   

Скрит текст:
Цитат
От дълго време исках да видя египетските пирамиди и творбите от периода на Царството на Древен Египет на брега на Нил.
През март пътувахме до мистерията на Египет с речен кораб.
Ще разкажа надълго и нашироко в историята си, какво видях и научих.
Виждали сме много снимки през годините.
📍Пирамидите, едно от седемте чудеса на света и единственото оцеляло произведение; Пирамидите в Гиза са общо 3 великолепни структури:
* Хеопсовата пирамида
* Пирамида на Хефрен
* Пирамида на Микеринос
📍Можете да видите пирамидите отблизо и да чуете обясненията от @kenan_tamer в последното видео в публикацията.
Когато са построени за първи път, пирамидите са били покрити със злато и всяка се е състояла от 2,5 милиона камъка от 5 тона.
Как е бил построен през 2000 г. пр.н.е., все още е голяма загадка
.

Тази чантичка е за телефони. Арзу казва, че приятелките й по време на пътуването са били доволни от чантите си за телефони. Харесаха ми и когато намеря ще си купя и аз такава. Така ще се почувствам, като част от висшето общество. (Пустото ми его... както казва Керем.    )

# 553
# 554

Маминка Арзу Сабанджъ е била на екскурзия до Египет и е плавала с корабче по река Нил през м. март. В своето стори в IG тя подробно разказва за пътуването си и качва снимки на посетените места. Честно да си призная тя и приятелките й изглеждат прекрасно. Понеже е малко извън темата, макар че по някакъв начин  косвено е свързано с нашата Ханде, ще го кача в спойлер.   

Скрит текст:
Цитат
От дълго време исках да видя египетските пирамиди и творбите от периода на Царството на Древен Египет на брега на Нил.
През март пътувахме до мистерията на Египет с речен кораб.
Ще разкажа надълго и нашироко в историята си, какво видях и научих.
Виждали сме много снимки през годините.
📍Пирамидите, едно от седемте чудеса на света и единственото оцеляло произведение; Пирамидите в Гиза са общо 3 великолепни структури:
* Хеопсовата пирамида
* Пирамида на Хефрен
* Пирамида на Микеринос
📍Можете да видите пирамидите отблизо и да чуете обясненията от @kenan_tamer в последното видео в публикацията.
Когато са построени за първи път, пирамидите са били покрити със злато и всяка се е състояла от 2,5 милиона камъка от 5 тона.
Как е бил построен през 2000 г. пр.н.е., все още е голяма загадка
.

Тази чантичка е за телефони. Арзу казва, че приятелките й по време на пътуването са били доволни от чантите си за телефони. Харесаха ми и когато намеря ще си купя и аз такава. Така ще се почувствам, като част от висшето общество. (Пустото ми его... както казва Керем.    )

Няма лошо... Госпожа Сабанджъ може да си позволи какво ли не, също и да изглежда както пожелае... Не знам как е в действителност, но като гледам филмите в Турция, на някои жени от висшето общество работата им е само да клюкарстват, да участват в благотворителни фондове и организации, да поддържат висок стандарт, базиран на имотното състояние на фамилията им, да пътуват по круизи и по екскурзии, да имат един куп прислуга, да се грижат доста хора за имиджа им и външния им вид... Общо-взето все приятни неща, без никакъв стрес и напън от тяхна страна... Затова и вероятно така изглежда уважаемата госпожа Сабанджъ... Дай боже, всекиму, както се казва... Ако Ханде задълбае там, то със сигурност ще трябва да направи компромиси - я с работата си, я с престижа си на модна икона и фотомодел, я с независимостта си... Сега точно на ум ми идва Грейс Кели...  Очаквам и Керем да се ориентира подобаващо, избирайки своята изгора... "Разни хора, разни идеали", казал народът...

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 17:54 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт