Боледуване на децата ни-тема 71

• 36 596
  • 822
  •   1
Отговори
# 435
  • shumen
Аз оксилококциум съм давала при първи симптоми на настинка,но ефект не видях.
Лиско,от толкова АБ се е разбила имунната ти система.
Нехе,дано се оправи скоро бебка.За гърлото аз съм доволна от Тантум и Ефизол,но не знам може ли на толкова малко дете.
СимонаК,на тържества винаги е така.Аз затова хиляди пъти съжалих,че за Нова Година го пуснах на тържеството в училище и два дни след него беше болен отново.
Моя е добре,но след нагревките какви чудеса изкарва от носа не е за вярване.Надявам се след това като се приберем от Трявна да се закрепи здрав и да изкара до края на учебната година без болести.

# 436
Danaeka, права си, но без антибиотик не минава при мене, слиза надолу, започва една ужасна кашлица, от която не спя по цели нощи, сектретите се засилват и става нетърпимо. А вие на какви нагревки и къде сте ходили?

# 437
  • shumen
Лиско,ние всяка пролет и есен от няколко години ходим в Трявна на процедури.Сега пак сме там и правим лампа на носа и гърба и масаж на гърба.

# 438
  • Varna
Danaeka, реших да я закарам, че нито едно тържество не хвана тази година. И вече наближаваше 2 ри месец отсъствие от градина и госпожата търси. Бяха 14 деца общо. 4 сопливи и кашлящи. Смятай. И аз искам на Трявна да я заведа. Просто организация ще ми трябва.

# 439
Вчера с едно кървясало око... днес баща й ми звъни и двете били така ще я кара на обяд на док🤕

# 440
  • София
Малкият е с температура и това е. Сопол почти няма, дори не успява да издуха нещо. Гърлото е съвсем леко червено, ама 5ти ден температура. Днес на своя глава го водих за ПКК и ЦРП, утре пак на преглед директно с изследванията. И нас ни минава, глас нямаме и гърло. А така ми се искаше в четвъртък да е на градина и да боядисва яйца заедно с децата, но тази година ще е само вкъщи…

# 441
И аз вече не знам какво да правя. Бебето се разкашля. Даваме мукоплант лека нощ. На каката носа е пълен, постоянно духа, чистим носа, вади гадни зелени сополи и то много. Чудя се дали да чакам наистина до петък или до почвам този цилоксан. Не изглеждат хич добре нещата. Много секрети има. Докторката хубаво каза да чакам, но напарво не смея.

# 442
ДекстоБрин за очи колко дни се дава?

# 443
На дъщеря ми и беше изписан за 7 дни.

# 444
Между 5 и 7. Зависи от състоянието на окото. То си е тобрадекс, най-безобидния антибиотик. Слагат впрочем и на новородени котенца.

# 445
  • shumen
Аз съм слагала Бактробан 7 дни.
Нехе,отивайте пак за слушалки,ако трябва.Аз,ако не са добре нещата не бих чакала до Петък.
СимонаК,аз съм много доволна от Трявна.Вече 6 години всяка пролет и есен сме тук и правим процедури.Надявам се сега след тях да намали боледуванията отново,че тая зима го отровихме от АБ.

# 446
Малкия отново с хрема,слагам капки Nisavin,през деня е добре ,но вечер не може да диша,някакви идеи как да му помогна? На 7+ м

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 10:27 от Radii99

# 447
Вчера изписали за носа Сулвертус,за първа вечер спа без да се буди и да идва при нас,може би действа,то за тези пари....🙄

# 448
Най-доволна съм от йелоклийн капки за нос, това чудо сгъстява всякакви сополи - бактериални, не бактериални. Вече 4-5 хреми го слагаме за няколко дни.

# 449
От снощи сме с температура сутринта го водих на лекар зачервено гърло и хрема гърдите чисти..вирус е явно но детето е парцал постоянно се гушка и търси утеха в мен ...аз съм в нервна криза..до колко пъти на ден мога да давам температуро понижаващо...

Общи условия

Активация на акаунт