Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 435
  • 822
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Карантина се брои от първите пъпки според мен.
Евчето1,не се вкарвай във филми.Може пък да Ви се размине.

# 706
Mими, при нас карантината е от Февруари до 9 май към момента… Директора е разрешил да ги иЗкарват на площадката от вчера. Всяка група си е с отделна площадка.
Евчето, ноже да не я хване.
Карантината се брои от първата пъпка, за това трябяа веднага да се отиде на лекар, за да установят и звъннат в РЗИ.

# 707
Става въпрос са скарлатина, не съм уточнила.

# 708
В този случай от положителния тест от лабораторията процедурата пак същата с бързото известие на мен дори ми звъняха от рзи

# 709
  • София
Карантина се брои от първите пъпки според мен.
Евчето1,не се вкарвай във филми.Може пък да Ви се размине.
От първите пъпки е,да.
На моето дете му избиха в петък,видях ги като го взех от градина в 17 часа и съответно го заведох на лекар чак в понеделник,като своевременно се консултирах с лекарката как да процедирам до тогава.
В понеделник ми каза,че карантината му е от петък,да броя десет дни (включително и десетия)

Сега се чудя кога мога да започна да го къпя нормално с душ гел?Ползваме на Биодерма.
Досега само с вода го къпя,вече му е седми ден,пъпките са с коричка.

# 710
Ние изнемогваме ....с работата е много трудно да я гледаме.
Вчера се свързах по Вайбър с други майки на неконтактни.
Едната ми се обади и каза,че пратила мъжа си и детето директно при директора и видиш ли веднага й обещали от 02.05 да влезе в първа група временно,значи МОЖЕЛО!

# 711
  • shumen
Мими,вземай я и ти и при директора на градината с нея и дано Ви разрешат да посещава от 2.05 вече.
Бъбъл,аз си го къпех от 5-6 ден със сапун.Проблем не сме имали с пъпките.
П.С.Утре сме на Бургас.Ако някои от там иска може да се видим макар и за малко.

# 712
Айде, след 5 дни на градина, тази сутрин се събуди с температура 37. 7. Да видим какво ще е този път. Аз естествено ще си дам витамин ц, авирон, гранофорин. Пък да видим какво ще е.

# 713
Като беше по -малко детето,на всяко разболяване изписваха витамин Ц. После сменихме педиатъра и ни забарани дадаваме витанин ц( а си бяхме вече купили доста ампули, да сме готови за следващия път), защото така се образували камъни в бъбреците, а реално не се вдигал имунитета.

За гринофорина- и аз се влюбих в това пръскало, дето лекува гнойна ангина без антибиотици, ама ми казаха да не пръскам всеки път с него, а да го оставя само за сериозните случаи, че иначе детето привиква и няма да ми послужи, когаго ми е наистина важно.

# 714
  • София
.demetra_   ,това за вит Ц за пръв път го чувам.Ти все пак го даваш при разболяване,не постоянно.

За Грануфорина мен друго ме притеснява ,дали не се унищожава и защитната сила на гърлото като се пръска често толкова силен продукт?
Димитрова ,бързо да минава .
Danaeka, лятото ходим в Бургас и много бих се радвала децата да са здрави и да се видим!!!

# 715
Дано не е нищо сериозно, Димитрова. Стискам палци.

# 716
Нашата педиатърка казва - 3 дни само витамин ц, детето е на 3 г и 10 м. Аз го слагам (гранофорин) по 2 до 3 дни, и само ако е силно зачервено. Нали знаете, че имам болестни наклонности и всеки ден го гледам това гърло - няма здрава, няма болна.

# 717
  • София
Нашата педиатърка казва - 3 дни само витамин ц, детето е на 3 г и 10 м. Аз го слагам (гранофорин) по 2 до 3 дни, и само ако е силно зачервено. Нали знаете, че имам болестни наклонности и всеки ден го гледам това гърло - няма здрава, няма болна.
Тук те разбираме добре.
Всеки със страховете си,аз пък нощем като ставам до WC примерно и ходя до стаята му да го пипам за температура ...

# 718
Вчера помолих да ме пуснат от работа по-рано да съм сигурна ,че ще хвана дирекцията.
Ходих по съвет на другата майка.Ще я приемат в единствената първа група излязла скоро от варицела,това е варианта и вече 4 гр,но там абсурд 😁
И пак от сто кладенеца вода😡било стрес за децата и т.н.опита де да ме разубеди

# 719
Изпих си аз антибиотика и съм пушка вече, но дъщеря ми продължава със зелените сополи вече един месец. Не можем да я уморим тази мораксела и това е! Отчаяна съм! Приемам всякакви съвети. Пи два антибиотика през устата, сега е на два вида капки и не се мори това нещо и това е! Помагайте!

Общи условия

Активация на акаунт