Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 144
  • 926
  •   1
Отговори
# 720
  • tardis
Аз събрах три малки такива стъкленички, ама нищо с тях не можах да направя, и часовника ми остана също

часовникът трябва също да се сложи на робота

# 721
Подскажете къде да намеря часовника. А също така какво да правя с 15-те кубчета и с онази червената машина в една от бараките. Имам и нещо бежово, което въобще не мога да разбера какво е  newsm78

За кой ли път вече редактирам постинга си, но намерих приложението на бежовия кашон /или каквото там е/ и на кубчетата. Не мога да намеря часовника все още. А дали и какво трябва да правя с чвервената машина?

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 18:18 от Anna

# 722
аз взех от някъде часовник и изчезна пак така мистично? защо не мога да влезна в стаята с рицарите?- предишната игра взех от там костюм и какво да правя с тази оранжевата стъкленица

# 723
взех костюма , но не мога да сложа каската на робота долу в музея

# 724

И аз не мога да сложа каската. Явно трябва да се намери и часовника,

# 725

И аз не мога да сложа каската. Явно трябва да се намери и часовника,
и часовника сложих и пак не мога да сложа каската - тя е от ляво под раницата?

като сложите откраднатите предмети по местата им къде ви ги дава стъклениците? азимам само от езерото стъкленицата - червената

някой влиза ли в старата къща/където е лабиринта/ долу в лявата врата под стълбището? как се влиза там и какво има . духа какво го направихте?

# 726
  • София
тази риба какво да я правя?

а с машината се стреля по едни панички и после ти се отваря сийфа в другата барака

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 18:38 от Коте Боте

# 727
А къде да кликна та да проработи тая машина? Къде ли не цъках по нея и не става. Сложих й кръглия елемент и сега не знам как да я пусна.

# 728
цъкни някъде върху нея
а почистващия спрей къде се използва?

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 18:48 от marikruz

# 729
  • tardis
Aз пък не мога да сложа часовника на робота newsm78 Имам и едни лампи, които също не знам къде да сложа  newsm78 Събрах 4 шишенца. rainbird , помагай!
и аз зациклих с часовника - на произвдението пише, че му трябва и часовник обаче...,
но не мога да играя засега, че ми намериха задачки; ще се включа по-късно...

# 730
  • София
а рибата? Как да я преборя?

# 731
и аз зациклих с часовника - на произвдението пише, че му трябва и часовник обаче...,
но не мога да играя засега, че ми намериха задачки; ще се включа по-късно...
Аз наместих часовника, на лявата му ръка е

# 732
а рибата? Как да я преборя?
даваш и да яхне онaзи ракетка Grinning

# 733
  • София
ракетка нямам  newsm78. Имам пистолет  Laughing

намерих я  Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 19:03 от Коте Боте

# 734
има ли някой напреднал да подсказва? аз имам оранжева , синя и лилава съткленички/ малки / и една ааа няма я - голяма оранжева - не  знам къде я сложих . не мога да влезна в 2 врати - преди киносалона в ляво и в старата къща долу в ляво от стълбището?  
ПП./влязох до кино салона и имам вече и зелена стъкленичка
някой да има идея как се взема картината и как се влиза в стаята и какво да правя с 4 стъкленички?

Общи условия

Активация на акаунт