Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 281
  • 926
  •   1
Отговори
# 615
Ми мен май нещо не ме бива в тези игри.В тази за загрявката намерих само нещо като тел newsm78
В кулата намерих мед,клиу4,дистанционно и едно нещо дето не го знам какво е(прили4а ми на пура).
В жълтата стая е супер тъмно и колкото и да цъкам нищо не се слу4ва. Rolling Eyes
А сега ще прегледам последните,които пуснахте.
Май не съм много умна Embarassed Blush

П.С.Уффф най накрая ми присветна в жълтата стая,по4вам я Mr. Green

# 616
  • tardis
по-горе посочих една за загрявка Wink
загрях с нея, ето една интересна http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3537

а, тази я играх донякъде, интересна е, но имах проблем с касетите от камерите  и се отказах по средата, мога да пробвам пак

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 20:03 от rainbird

# 617
Кой ще помогне за жълтата стая???Имам отверка,клиу4,нож,бележка и някакво устройсто и намерих нещо като сейф зад картината,ама незнам как да го отворя newsm78

# 618
Ooo tazi q igrahme otdawna,4e i uspqh da izlqza daje Laughing

# 619
Ooooo, а аз така се запалих Sad

# 620
  • tardis
Кой ще помогне за жълтата стая???Имам отверка,клиу4,нож,бележка и някакво устройсто и намерих нещо като сейф зад картината,ама незнам как да го отворя newsm78

вече успях да я забравя тая жълта стая, за другата по се сещам;

За хотел Луна - колко общо касети имате?
Имам само две, а другите две само ми показва, че ги дава, а не ми влизат в инвентара; така ли трябва да е?

# 621

Имам само две, а другите две само ми показва, че ги дава, а не ми влизат в инвентара; така ли трябва да е?
и преди съм я играла, но не мога да реша загадката от сейфа - кои какво пие, къде живее........

# 622
  • София
не я ли играхме в началото на първата тема. Имаше доста подсназки

# 623
  • София
не я ли играхме в началото на първата тема. Имаше доста подсназки

аз съм в кулата. Не мога да намеря отверката  Sad

# 624

сега я започнах - и аз съм така .

# 625
  • София

и преди съм я играла, но не мога да реша загадката от сейфа - кои какво пие, къде
живее........

мисля, че беше Дан, 4, зелено
4 dan green

# 626
  • tardis
мисля, че беше Дан, 4, зелено
4 dan green

Да, така беше; аз отключих шкафа с видеото, но и двете ми касети не стават; дотук я бях докарала и предния път, не знам вие кога сте я играли Simple Smile
Та сега се въртя с тия касети и не знам какво да правя...

# 627
  • tardis
аз съм в кулата. Не мога да намеря отверката  Sad
отверката май
беше в средното чекмедже, ключът за него е в един сейф на стената; има едно табло с бележки, кликваш най-горе, където пише 'to do list' или нещо подобно; кодът е в компютъра

# 628
http://petiofi.narod.ru/ostrov.html кой я беше пуснал и изиграл тази?! Моля за помощ!! Намерих един свитък, формичка, която сложих на стъкленицата с ключа и бутилка, която напълних с морска вода и...толкоз  Thinking

# 629
За кулата...

Имам дистанционно с една батерия, отвертка, мед, едно желязо (лост) и три ключа. После зациклих  Sad

даде ли меда на мечето?
Дадох го, от мечето взех третия ключ.

Общи условия

Активация на акаунт