Dipme система за маникюр

• 14 146
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,пробвах с dipme и се отказах.Първо, защото няма сваляне 😱Това,ако нещо сбъркаш, ако нещо не ти хареса,няма поправяне,кисна в лакочистител и то с тяхната марка,едва,едва и то мноооого бавно😤Второ,при нанасяне на активатора нокътната ми плочка я прорязва остра,режеща болка, считайте за какво иде реч и какво влиза в тялото!Трето, след 5 дни,не 4 седмици,след като лакирания пласт започна да се отлепя и го махнах,по тях имаше ивици от моите нокти,които се бяха"оскубали"и истинските ми нокти бяха в плачевно състояние 😵‍💫 Това е моят горчив опит.Сега съм с обикновен лак,бързосъхнещ топ лак отгоре и съм доволна.5 дни със сигурност изкарва и не струва толкова много.

Здравейте, направо ме отказахте.... Така се надявах, пе няма всяка седмица да се лакирам. Може ли да споделите какъв бързо съхнещ топ лак ползеате?

# 16
Здравейте! Да изразя мнение и аз, тъй като преди години преминах обучение за маникюр, педикюр и спа процедури на ръцете, реших въпреки опита ми с Гел лаковете да опитам dipme. Взех си стартовия комплект и почти веднага седнах да гледам клипчета, които бих казала са много оскъдни откъм информация, какви препядствия могат да възникнат в създаването, на дълготраен и качествен маникюр. Така на принципа "проба - грешка" почнах моето приключение. Първият път признавам беше катастрофа! Вторият път успях да разбера къде и как да направя за да остане здрав, с правилни форми и да не се чупи. Стигаме до третият път, успешен, дълготраен, но без ефекти, просто едноцветен лак. Сложих си обезмаслител, добавих база, много тънък слой, поръсих с пудрата докато покрие, премахнах с четката излишния слой, задължително огледах нокътя ако съм закачила кожичка, в случай на неравност изпилих излишното набързо, нанесох активатора за да омекне и с острата страна на лопатката /избутвача/ откъснах и срязах там където е закачила кожичката, след активатора става лесно, тъй като омеква пудрата, нанесох отново тънък слой база, пудра по финно количесто, активатор, топ и воала. 9-ти ден без да мръдне и без да се одраска. Видях, че има оплаквания относно свалянето на лака, за да стане бързо , лесно и без накъсване на нокътната плоча, преди всичко наранете с едрата пила хубаво повърхността на лака, за да може да проникне хубаво ацетона. Наранявате лака, на малко тампонче нанасяте лакочистител, увивате го във фолио, когато усетите леко загряване върху ноктите, значи вече е проникнал и изчакайте още една две минути и пада целия с едно дръпване. В случай на остатъци, не поватряйте процедурата, а с най финната пила докато е размекнат остатъка го остранете, нанесете задължително заздравител поне за един ден, преди следващо нанасяне. Успех и се надявам да съм била полезна.

# 17
Току що взех пратка с тяхен продукт(цветна пудра), който беше видимо ползван. Когато им писах, след това се обадих по телефона мога да кажа, че това е фирма, която не държи на обслужването, изкараха ме виновна, че не съм си прегледала пратката при взимане(все едно бих отваряла буркани в офиса) и като цяло отношението им ясно ми показа, че това не е фирма, която държи на качеството и на клиентите си. Общо взето пих една студена вода. Не знам за вас, но аз няма да подкрепям нелоялни търговци, които изпращат боклуци и след това се оправдават, че не е в тях вината.
Единствено се радвам, че това стана за да спра д ползвам продуктите им, които вече са ми много  съмнителни.
Пиша тук защото съм убедена, че не биха качили коментарите ми в социалните мрежи. Това е моят горчив опит с тази "Фирма"

Много съм разочарована от обслужването им. Получих стартов комплект, като си поръчах допълнително лакочистител....не го бяха затворили хубаво и цялата пратка беше съсипана. Едва съм изчистила пудрите от засъхнал картон по тях, трябваше с нож да мина капачките, за да мога да ги отворя.
Другото, което се случи е, че две от четките се отделиха от дръжката им.
Писах им, пратих им снимки...те ме набедиха, че аз съм била виновна, защото не съм си прегледала пратката в офиса на Еконт. Просто ме оставиха без думи от наглото им отношение. Нямало как да ме компенсират.

# 18
Здравейте момичета, поръчах си комплекта dipme и съм много разочарована, почти веднага след нанасяне се напуква, на две от четките дръжките се отлепиха. От фирмата ми заявиха, че няма да ми възстановят парите ( дадох 117 лв.). Смятам да подам сигнал в защита на потребителите. Има ли сред вас достатъчно разочарована, която би ме подкрепила с друга жалба. Смятам, че са одрусали достатъчно хора и не трябва да им се разминава.

Изобщо не съм доволна от тях. Още на първия ден се цепи лака и започва да се отлепя и да пада. Ужасни са и да това, което твърдят е лъжа, че може да издържи до 40 дни. Та то 40 часа не издържа. Безкрайно некоректни, моята пратка също беше с отворен лакочистител, който обаче не се беше излял достатъчно за да съсипе “качествените” им продукти. Лъжат хората!

# 19
Момичета, понеже и аз цъках за алтернативи на гел лака и ми попадна dipme, не си давайте парите на вятъра. Потърсете в Aliexpress/Temu и ще намерите комплекти с 12 цвята пудри за 20 лв. Съмнявам се качеството да е по-различно от dipme.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 20:33 от ribozyme

# 20
  • Sofia
А доволна ли сте от тези лакове? Може ли дахги сравните с гел лака

# 21
А доволна ли сте от тези лакове? Може ли дахги сравните с гел лака
Не! Изхвърлих ги отдавна аз.

# 22
Ако искате да ги пробвате, съветвам Ви, да ги поръчате от алиекспрес. Малки разфасовки. Не са по-лоши от dip.me. Базата се сгъстя с времето, пудрата става по-дебела, лака става по-грозен.
Моите нокти са меки и лакът ми се отлепяше редовно - поне по един нокът правех на ден.
След 6 месеца мъки събрах смелост за гел как. Темата във форума е много полезна. 8 месеца вече се правя сама и съм много доволна.

# 23
Отдавна приключих с опитите с тези прахчета ... маникюристката ме прави за 40мин, вкъщо миотнема 2 часа .. предпочитам да дам 50лв. и да прилюча  с дрмата.

# 24
И аз не съм особено доволна от пудрите на Dipme. Направих си ноктите във вторник вечерта и в сряда късния следобед вече покритието се беше напукало под топ лака. Мноооого трудно се махат от нокътя и не зная дали бих повторила поръчка с тях.... по-скоро не. Когато им писах, те ми отговориха "Препоръчваме да внимавате как използвате ръцете си, за да удължите живота на ноктите си."

Общи условия

Активация на акаунт