Насилник или жертва е Вергов?

• 59 506
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 945
Именно! Една от въпросителните е, защо е чакала точно да мине давността и тогава проговори. Можеше да коментира това година след това, две години, след приключване на сериала, но тя го прави точно след като изтича давността.
Вината за медицинското си е изцяло нейна. Не може да се оправдава с това, че Милошев я е разубедил.

# 946
  • При семейството си
Давността за причинена “лека телесна повреда по хулигански, ксенофобски и расистки причини” е изтекла 2020 година, та защо и най-вече на какво основание обжалва Диана, остава загадка.

# 947
Вергов ще се понесе последствията тогава, когато Диана докаже насилието.
Мен единствено фактите могат да ме убедят в случай на подобни твърдения. Докато не покаже убедителни доказателства Дидка, за мен "случилото се" си остава  нейна фантазия.

# 948
Няма как да е фантазия нещо, което е потвърдено и от свидетели. Не всяка втора жена е Амбър Хърд, а Вергов е доста далеч от Джони Деп

Давността за причинена “лека телесна повреда по хулигански, ксенофобски и расистки причини” е изтекла 2020 година, та защо и най-вече на какво основание обжалва Диана, остава загадка.
Каква е давността на лека телесна повреда, когато става дума за домашно насилие?

# 949
  • При семейството си
В коя хипотеза на “домашно насилие” са били Диана и Вергов:
https://lex.bg/mobile/ldoc/2135501151

# 950
  • Другата България
Домашно насилие.....JoyJoy:Joy

# 951
Много хора искат Вергов да се обяснява и доказва, че е невинен. Този, който обвинява, трябва да докаже обвинението, а не обвинения да докаже невинността си. Това се доказва в съда, а не в социалните мрежи и по телевизията!  Със същия успех Вергов може да каже, че Д.Д. е пипала дъщеря му, където не трябва. Иди докажи какво се е случило преди 5г., затова има давност.

# 952
Айде пак старата плоча на нов глас Rolling Eyes

# 953
Няма как да е фантазия нещо, което е потвърдено и от свидетели. Не всяка втора жена е Амбър Хърд, а Вергов е доста далеч от Джони Деп
Диана ме загуби в момента, в който чух за "ритника в лицето с мъжка обувка и с цялата му мъжка сила". Точно както Амбър Хърд каза "той ми счупи носа жестоко, но му сложих лед и всичко заздравя напълно за една нощ".
Не знам дали Диана е като Амбър, но ако се опитва да бъде, нека не забравя как приключи в крайна сметка историята за Амбър.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 11:06 от SANDS

# 954
Мен пък Вергов ме изгуби напълно, когато написа, че с Диана е имал само приятелски отношения, при положение че всички са знаели, че имат връзка. Та ще си признае за нещо повече, ама друг път. А че Диана е решила подир дъжд качулка да си търси правата, не мисля, че някой го отрича. Но това не прави Вергов по-невинен, само му позволява да се измъкне.

# 955
Това дали са имали връзка или не, не е наша работа.
Може да са нямали и пак да са спяли заедно.
Важното е дали наистина е имало насилие. Може да е имало, но ДД прекалява с изказванията и разминаванията в информацията, което води до изопачаване на истината. Направи грешка, че публикува из соц мрежи, вместо да си търси правата по съдебен път. От всички процеси, дела ми е правило впечатление, че е добре да си подбираш думите и да отговаряш кратко, точно и ясно. Това прави и Вергов. Също на Джони Деп адвокатите бяха много добри и отговаряха интелигентно без много драми и приказки...

# 956
Има разлика между домашно насилие и това, което е претърпяла Диана. От тема едно го коментираме.

Връзка за имали, със сигурност. Обаче не се знае какво точно възприема Вергов за връзка. Затова може изказването му от негова гледна точка да не е лъжа.
Лъжа е обаче, че не й е посягал.

И на двамата не им е чиста работата. Диана, която е в актьорските среди, разбра от Любо Жечев, че се спекулира, че е сваляла дъщеря му. Как пък не.

# 957
  • При семейството си
Ама за някои мъже, пък и жени сексът не е връзка.
Че са се обяснявали, спречкали нещо, ясно, въпросът е дали я е размятал по стените и ритал по главата.

# 958
Да де, интересува ни само това, което ни изнася. За мен пък не е толкова важно дали я е метнал 2, или 5 пъти, и дали я е сритал с цялата си мъжка сила, или само с 1/4 от нея. Насилие е имало и за това говори и мижитурското поведение на Вергов. Ако лъже за най-безобидната част от историята, какво остава за тази, която би го представила в неблагоприятна светлина, най-меко казано.

И пак ще кажа, че в случая с Джони Деп и Амбър Хърд бях и съм на страната на Джони, но всеки случай е различен, не може всичко да се приравнява с делото Деп vs. Хърд.

# 959
Kакво мижитурско поведение? Да хване и той да хвърля кал с кофата ли?
Диана е чакала, чакала, докато изтече давността. От тук нататък изобщо няма какво да говорим.

Общи условия

Активация на акаунт