нямам никакво време да пиша в къщи е голям купон от 28.12.моя племенник(който е на 10г.) заедно с майка ми са в къщи и няма да ви кажа с три деца точно през пет години направо си е лудница и голямо веселие не бях се гонила по улиците от студентските си години но сега ми се наложи да гоня двамата разбойници
синео4ка не мога да се включа за да ти честитя новия дом и да ти пожелая само хубави мигове в него а за мъжът ти остави малката за няколко дена(само че като порасне малко Лорито за да си по спокойна) и ще видиш че когато се върнеш всичко ще много по различно и по спокойно аз така направих с Марти оставих го за 3 дена когато беше на 1г. и забих при майка ми в Карлово когато се върнах всички страсти бяха охладени и сега вече няма такива изказвания дори ми казва че няма да може сега да се справи сам(сигурно го е страх да не му ги оставя пак
)Silvia_Nпоздравление мила сега може да си уплашена и объркана но ще видиш че после всичко ще си влезе в релси и ще бъдеш много щастлива и като другите мамита мисля че няма проблем да кърмиш ще се опитам да ти намеря някаква информация
и последно на всички с нови придобивки да си ги ползвате с много здраве и кеф
за сега чао че не знам кога пак ще успея да се разпиша
Аз лично не бих се навила толкова скоро за второ, но живот и здраве след няколко годинки
Пък и вчера казах на татито, че ако до 2-3 години нещата в България не се оправят ще му мислиме нещо за в чужбина, та може да си направим някое там 

.
за съжаление
тя не плака много само изпищя и като я гушнах веднага спря но на мен ми иде да се
добре че таткото го прие нормално и нямаше
Сега разбирам всички на които им се е случвало
Бързо оздравяване на мъниците.
Та Боряна разтвори леко и се видя ципата,и после подръпнахме още мъничко ,но Ема се размрънка.Оххх много съм притеснена,и за всичко аз съм виновна,защото слушам "КОМПЕТЕНТНИТЕ" ни "лекари",ако мога така да ги нарека.И педито и този който я заместваше,изрично ме предупредиха изобщо да не пипам там,и съответно почиствах много внимателно.А то какво се получи....сякаш съм бах'ти мърлата и нямам хигиенни навици
Дано се оправи,и довечера пак ще отворя леко докато не промръкнка...