С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 266
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
здравейте
нямам никакво време да пиша в къщи е голям купон от 28.12.моя племенник(който е на 10г.) заедно с майка ми са в къщи и няма да ви кажа с три деца точно през пет години направо си е лудница и голямо веселие не бях се гонила по улиците от студентските си години но сега ми се наложи да гоня двамата разбойници
синео4ка не мога да се включа за да ти честитя новия дом и да ти пожелая само хубави мигове в него а за мъжът ти остави малката за няколко дена(само че като порасне малко Лорито за да си по спокойна) и ще видиш че когато се върнеш всичко ще много по различно и по спокойно аз така направих с Марти оставих го за 3 дена когато беше на 1г. и забих при майка ми в Карлово когато се върнах всички страсти бяха охладени и сега вече няма такива изказвания дори ми казва че няма да може сега да се справи сам(сигурно го е страх да не му ги оставя пак Joy)
Silvia_Nпоздравление мила сега може да си уплашена и объркана но ще видиш че после всичко ще си влезе в релси и ще бъдеш много щастлива и като другите мамита мисля че няма проблем да кърмиш ще се опитам да ти намеря някаква информация
и последно на всички с нови придобивки да си ги ползвате с много здраве и кеф
за сега чао че не знам кога пак ще успея да се разпиша  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
забрави да ви пиша моя сладур Валери на нова година в 12h не се събуди обаче (това което никога не се е случвало защото той си ляга в 22 часа и става около 9 - 10 часа сутринта)реши че в 3 и 30 през ноща когато тъкмо си легнахме че ще пее ама пеене да видите сигурно до последния етаж са го чули давам му аз водичка а той ми се смее и  smile3534 smile3534 и така поне 30 мин майка ми сутринта ме питаше защо е плакал и като и обясних така се смя
на Валери от баницата му се падна многоооо пари на Марти два пъти(и при свекърва ми) нова кола на тати късмета от тото а на мен здравето и нов дом и аз вика на моя ти печелиш от тото и ми купуваш нов дом във Варна (нали ми е слабост)

# 152
  • някъде
Честита месечинка на София на мама Писана!
Малей, Силвия_н, не си губите времето вие Mr. Green но да са ти честити двете чертички! Hug Аз лично не бих се навила толкова скоро за второ, но живот и здраве след няколко годинки baby_neutral Пък и вчера казах на татито, че ако до 2-3 години нещата в България не се оправят ще му мислиме нещо за в чужбина, та може да си направим някое там Joy
Бибошка, отново беше много полезна  bouquet Аз бях с пълна упойка и като прочетох какво си писала  Shocked
isi_kam, много са ти забавни историиките Hug и май е много весело при вас Mr. Green Crazy
danidobrinova, аз слагам Алекс в полулегнало положение понякога, но само вкъщи, защото като излезем на разходка той спи през цялото време, тка че няма смисъл да го държа изправен! Peace
Ние от вчера седнахме в проходилката и му хареса! Party
jorjito, внимавай с килцата, че с тези пюренца  Joy
foquita, според мен едното е по-силно от другото! Мисля че на Алекс му бяха изписали от 1 % три пъти на ден по две в ноздра, но ако искаш ще видя дали пазя рецептата и ще ти кажа! Peace
pearly, страхотен ти е младежа на снимката Hug Heart Eyes

# 153
  • София
Silvia_N, поздравления! Има една тема в кърмаческия "Дългокърмещите мами - да пообщуваме", там говорят за кърмене на две бебчета. Сигурно има и много други, де. Доколкото знам, може по някое време да ти се наложи да спреш, защото гърдите стават чувствителни и кърмата намалява. Но после можеш да кърмиш в тандем, поне така казват, аз не знам дали бих се справила  Rolling Eyes.

Аз пък още си нямам цикъл  Wink.

# 154
Силвия Н, честито!Страхотен подарък ви е доесъл Дядо Коледа.ПОжелавам ти едно много здраво малко бебче!
Ще се справиш!Толкова е хубаво това което ти се случва.

# 155
  • Sofia
Честита половин годинка на София на мама Pisana!
Silvia_N Мисля че новината е страхотна сигурно е объркващо но с подкрепа на близки и приятели ще се справиш чудесно  Hug

За тия болнични и аз още не съм в час но ще питам счет в работата ми да видим какво ще ме светне.За кърменето незнам хич ме няма  ooooh! за съжаление  Cry

Аз пък се изплаших одеве, че и ние се причислихме към отбора на падащите от дивани.  Cry

И ние сме в този отбор снощи се изтупкахме от дивана наистина е ужасно  smile3511 тя не плака много само изпищя и като я гушнах веднага спря но на мен ми иде да се  Banghead   #Sniper  bash добре че таткото го прие нормално и нямаше  argue Сега разбирам всички на които им се е случвало

danidobrinova Да слагам я доста отдавна то не се излиза с нея на глава упорита е и си иска така да стои

# 156
Браво!Някои хора не си играят на дребно,така де наведнъж е по- лесно!Честито Силвия и когато се потвърди със сигурност да пишеш, но все пак ти желаем лека бременност и много щастие ! Hug

Аз не се решавам още макар че татито ни много иска даже и името е измислил и вече си говори за него все едно е тук и е родено, а то още е в бъдещето!Боже! ooooh!

Айде бай !

# 157
Леле Пърли и вие ли бе? Лелеееее май започваме наново да се връщаме в редиците на бременелките. Crazy

Аааааа, не, не.. Просто взе, че ми закъсня с 5 дена, което за моя цикъл е нещо невероятно и веднага ни се развихри фантазията с татито. Тези от вас, които го познават, знаят че си пада малко ръбчо, но раждането на Каби до голяма степен го промени емоционално. Вчера като се бяхме засилили към аптеката, направо си подлитваше човека  Joy

pearly, страхотен ти е младежа на снимката Hug Heart Eyes

Тенк ю..  Hug Всичките ни бебчовци са № 1!  Heart Eyes

# 158
  • somewhere over the rainbow
Привет! Hug
Силвия, ми какво друго да кажа, освен : Да ви е честито!  bouquet Кърменето и бременността са напълно съвместими Peace
Фокита, слагам я Дая полулегнала,aма и аз само в къщи.

# 159
Силвия, страхотна новина, направо ми се насълзиха очите от кеф. Пожелавам ти лека бременност, всичко ще бъде наред, ще се справиш! Аз ще трябва да изчакам още 2  години, защото раждах секцио. Но много ми се иска и едно момченце.

Честита нова 2007 година! Да сте здрави, щастливи и да се обичате!
Ние бяхме на гости, Ева заспа към 9 часа , та до 2 откара. Качихме се с асансьора при съседите и тя се събуди от лампата, ама после пак си заспа. В 12 часа изобщо не се събуди от зарята и пиратките, много хубаво си изкарахме. Утре сме на консултация и ваксина при новата лекарка, нямам търпение вече. Написала съм си въпросчета на едно листче.

# 160
Преди малко намазах на Ева крачето с червило и го лепнах на един бял лист, имаме си вече отпечатък. Сега ще си го прибера  при другите неща, които си пазя. Исках и отпечатък от ръчичката ама друг път, че едвам я изчистих от огнено червеното червило.

# 161
Брех че новина  Party
Имаме си и ние вече бременлийка.Честито Силве!
Не е проблем да кърмиш.Пърли ти е обяснила по-горе.Има ли кой да ти помага ?

Честито 6 м. на малката София!

Ех,че много болни бебчета от този гаден вирус  Tired Бързо оздравяване на мъниците.
Ред хърт как е твоето мъниче?

# 162
Здравейте момичета  Hug
Силвия,честито   bouquet Каквото и да решиш,ти желая успех  Hug
Слагам Ема в полуседнало положение в количката.А когато я държа в мен си е седнала,но не мога да я накарам да легне  Naughty
Аз съм много объркана,и изплашена.Днес случайно със Синеочка се заговорихме за срастването на влагалището при момиченцата.А аз от седмица-две забелязах,че на Ема не е както трябва.Та днес при смяната на памперс на Лора,видях че изобщо не е като на Ема.И после като погледнахме на Ема.....ми то изобщо не й се виждаше влагалището  #Crazy Та Боряна разтвори леко и се видя ципата,и после подръпнахме още мъничко ,но Ема се размрънка.Оххх много съм притеснена,и за всичко аз съм виновна,защото слушам "КОМПЕТЕНТНИТЕ" ни "лекари",ако мога така да ги нарека.И педито и този който я заместваше,изрично ме предупредиха изобщо да не пипам там,и съответно почиствах много внимателно.А то какво се получи....сякаш съм бах'ти мърлата и нямам хигиенни навици  ooooh! То е ясно,че няма да бъркам във влагалището на детето ми,но дори и срамните устнички много внимателно почиствах и ме беше страх да бръкна хубаво....абе овца голяма съм.Много ме е яд на мене си  #Cussing out Дано се оправи,и довечера пак ще отворя леко докато не промръкнка...
Хайде стига съм ви занимавала с мойте тревоги.
Пожелавам на всички бебоци с проблеми бързо да се оправят  Hug
Вече ще се включвам по-редовно,мъж ми е на работа и ще имам време  Simple Smile

# 163
popova не може да е толкова зле колкото си го представяш ти в момента  Hug
Консултирай се със специалист преди да се самообвиняваш  Wink

Аз също от месец слагам бебо на полуседнало положение,също ортопедът каза че няма проблем да седи в мен.

Избрах си хомеопат и мисля другата седмица да заведа Галко.

Пърли че ти нали кърмиш нормално е да не ти идва,а ти се притесняваш че ти закъснява  Thinking
Аз още нямам М  Tired

# 164
Silvia_N поздравления! Много радостна вест ти донесе новата година. Кога ти е термина?
Аз пък тази вечер съм малко притеснена, дори пуснах тема в клюкарника за консултация. От работа ми се обадиха, че вече болничните, обещетенията за злополука и майчинството ще се изплащат вече от НОИ. Това означава, че и ние всички ще вземаме от НОИ. До тук добре. От по-горе четеното в адреса за промените разбирам, че трябва да се подаде декларация, приложение №7 и акт за раждане на дедето във фирмата, в която работя. Е, как ще ми се изплати майчинството за месец януари 2007 година в моята банкова сметка, както тръбят от НОИ, че те директно ще превеждат по сметките на майчетата, като аз никъде не съм написала данните на банката ми? Във фирмата да ги оставя  и те ще подават информация в НОИ или аз трябва да го направя?

Общи условия

Активация на акаунт