С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 024
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Само да уведомя отново, че ВАРНЕНСКАТА ФОРУМНА СРЕЩА все пак ЩЕ СЕ СЪСТОИ ДНЕС в 13,00 часа пред стълбите на ОБЩИНАТА
За сега ще сме в състав Nadejda, Lala, Morskasirena (Bunny мисля също ще намине) и моя милост
няма да се обидим на още попълнения Hug

пп. олеле ние май сме все "мъжки" мами Thinking
няма ли да се появи някоя девойка за цвят Wink

ппп. надявам се да можем да представим и снимково доказателство по-късно, че сме си изкарали весело Grinning

# 241
Е, писали сте писали че забравих сега на кого какво да кажа..

Нан, ами 300гр. е чудесно. Лора нали помниш как качваше по кило и половина, миналият месец обаче само 200гр. Аз отначало малко се изнендах обаче май е нормално за тези месеци. Peace А как ще вземеш урина? Ние сме на 15-ти и се чудя как да я събера за да я занеса Thinking

Бета, ми....от къв зор ти е това АМ... Все пак има краве мляко, макар и поразбита веригата на протеина. Де да знам пробвай ако искаш. А кърма може да изцедиш след като се е насукала от едната гърда преди да дадеш другата изцеждаш предното мляко и така хем е редичко и втечнява веднага хем е много сладко и прави всичко вкусно Peace Аз пък пуста кърма бол пак...направо... Не ям нищичко от 6 вечерта и не пия, през деня по един сандвич най-много гледам обаче какви са тия млекоцентрали братче Joy Сутринта едната гърда направо на възли цялата, зърното стърчи в др. посока  #Crazy

Джорджи, хубавичке миличка, Мустела е истината да знаеш - витаминозният крем Heart Eyes А това което опиаваш си е баш подсичане, особено ако има и коричка, която после става жълтеникава. И никакво миене, ей! Само мокри кърпи, на нивеа си вземи и пудри-мудри без такива.

Иси, развеселяваш ме отвреме на време Grinning

# 242
ЗАщо 2 пъти се публикува??? Sorry

# 243
foquita, Софи го е минала този грип "на крак".Сега е останала само хремата и леко кашля, също и ушенцето я боли.Капя капки за ушенце 3-4 пъти на ден и привечер давам Нуроен.Обаче гърлото и е минало.Всъщност аз не съм била тук и е била с майка ми.На 30 вдигна Т 30 ' и майка и е дала Калпол, като едни познати ме убедиха , че и растат зъби.А и други симптоми освен че е била малко нервна не е имало.В последствие обаче започна да се държи за ушенцето и да пищи.И тогава чак я заведох на лекр.Добре, че вие по-рано сте се усетили.
Пърли, как няма дфа даваме съвети, ще си даваме по комшийски.
Някой пазарувал ли е Онлайн от Пикадили?
Вчера мериха Софи, но с дрехите, за да не я разсъбличаме и беше 7 кг. и дълга 68см с обувки.Та не знам коко точно е.Но визуално ми изглежда порастнала доста.

# 244
  • София
Джорджи,на Люси дупето е същото като на Митето,та и аз взех да се чудя дали е подсечено или друго,че то много червено бе.Взех още преди няколко дни кремчето на Мустела,защото си ползваме и за други неща тази козметика и ще видя дали ще помогне.
Синеочка защо казваш никакво миене,не е ли добре?Аз пък започнах да го мия по-често откакто е така,щото си мислех.........то и аз не знам какво си мислех,ама реших че така трябва.
А по въпроса за събирането на урина.Продавали в аптеките специални контейнерчета или нещо такова,които са точно за тази цел.Имало и за момиченца и за момченца.Питай в някоя аптека.

# 245
Момичета, благодаря за подкрепата. Опитвам се да не мисля за това, ама само в очите я гледам. ДАно наистина не е нещо сериозно. Вие как правите зеленчуковото пюре? Няколко дни го мачкам с виличка, а днес с пасатора и стана много лепкано и гадно на вкус.
Фиона, след малко ще ходя до аптеката да питам за ваксината.

# 246
  • София
Забравих да споделя,че нашият хладилник е Аристон,сравнително нов е и за сега се справя чудесно със задълженията си без да вдига шум.
Foquita,скорошно оздравяване ви желая.
За зачервените дупета си мисля,че нашето може и от зъбите да е,щото една приятелка ми каза,че на нейният син,когато  му растяли зъби дупето му чак на мехури е ставало,а и бях чела някъде че наистина понякога така се получава.Люси пак започнаха да го мъчат зъбоците,спи неспокойно,не иска да яде.Добре поне,че имаше малко затишие след първите 2,които излязоха.Сега да видим колко ще продължат мъките със следващите.

# 247
Синеочка в която и да е аптека казваш контейнерче за урина за момиче.Ние си купихме за момче.Слагаш го преди да тръгнеш да носиш изследванията.Има си лепка.Но гледай торбичката да е нагоре към коремчето,не към дупето  Wink Или на някакво средно ниво за да не попадне в акото  Grinning

Фиона тук няма дефицит на Пентаксим,но си купих днес една че не се знае  Peace

Жоржи  Hug  Галко е много по-добре мерси.Днес бяхме на контролен преглед и гърлото му вече си е наред.Само дето се покашля от време ,на време ама бял кахър  Whistling
Обаче имаме едни като екземи по ръчичките/бяха обривчета/ и ще ходим на кожен в понеделник  Tired

Мгиздова недей предварително да се притесняваш.Дано да няма основание за притеснение.

# 248
А как ще вземеш урина? Ние сме на 15-ти и се чудя как да я събера за да я занеса
А по въпроса за събирането на урина.Продавали в аптеките специални контейнерчета или нещо такова,които са точно за тази цел.Имало и за момиченца и за момченца.Питай в някоя аптека.

Да ви кажа аз по този въпрос какво ми се случи днес. Сложих от въпросните лепенки за момиченце, след смяната на памперса сутринта /понеже препатили ми казаха да не го оставям за през нощта, защото на бебчовците им е дискомфортно/. Та на следващата смяна що да видя?!-мойта хубавица се напишкала, че и изакала, ама всичко е извън пликчето smile3516 smile3511
Сега съм и сложила памучни тампончета в гащите, които после да изстискам /по съвети на други препатили/ После ще ви пиша има ли ефект.Чао! Ние отиваме на разходка.

# 249
  • Стара Загора
Здравейте всички!
Честито на месечинките!
Рени,вече сме добре(пу пу)!Сега влизам в релси,че от болестта ли от какво ли  Дари се будеше през час нощем с рев!И така допреди 2 вечери.Сега ги съкрати на 3 пъти,но през тези дни когато се будеше на час ми идеше да се хвърля през терасата!Още не знам на кой свят съм!Вие как сте?
И аз правих преди опит да се къпем заедно с Дари под душа,ама на него не му хареса,стряскаше се от струята по главата.Пък и толкова хлъзгав беше......
Синеочке,Дари сам си показва колко му се яде.Като спре да отваря уста значи край!Сега изяжда на обед по половин пюре хип.Повече не иска ,веднъж го насилих и след това си изповръща всичко!
За кашата-аз я разтварям във вода.Така и не се научих да се цедя,а АМ не искам да давам ,защото като имах проблеми с кърмата му дадох АМ и горкия повръщаше 2дена след това!
Ох ,че дълго .Айде чао засега!
ААА болните бебчовци бързо да се оправят ,че е много гадно да са болнички!
Рени,и ние имахме обрив и се оказа че е от антибиотика!

# 250
Ще купя от аптеката няколко и ще пробвам предварително да видя дали ще стане. Мерси Ренка и Крис.

Крис като го миеш дори само с вода се отмива естествената мазнина която кожата произвежда и става още по-суха. Ако пък го миеш с някакъв гел или сапун още по-лошо. Щото с вода акано как се отмива не знам. Аз така знам - не се мие дупе, само вечер при къпане.

Мгиздова, ами как с виличка, не става ли едро? Аз с пасатова разбивам докато не стане идеално гладко. Даже онзи ден като втори път явно бях оставила тук таме парченце и гледам като и попадне такова прави едни такива с езика движения все едно ще се задави и ще повърне.

# 251
  • София
Добре Синеочка ще спра с честото миене тогава.Аз сега с кремче мажа обилно на всяка смяна на памперса,ама я кажете дали не прекалявам?Може би трябва да оставям да подиша кожата,въпреки че в този памперс едва ли може да се диша.
Вижте какво е споделила една мама от августинките.Цитирам:
"Сега да Ви кажа прясна информация за 90% от трудовото възнаграждение,ходих до НОИ и казаха,че другата седмица ще излезе формуляра,който трябва да попълним при работодателя и към него да си запишем банковата сметка и оттам работодателя го предава на НОИ и ние повече нямаме грижа за нищо ,но също така ме предупредиха да отида най-късно до 20 януари,за да не остана без парички."

# 252
Синеочка, да ти кажа наистина става малко едро, но аз купих едни готови пюрета от морков на  sunval и те са така, не са идеално смлени. По-вкусни са определено като ги намачкам. НЕзнам, освен с пасатора само моркова, пък картофа да го мачкам иначе става едно лепкаво и блудкаво. На теб как ти става на вкус?

# 253
Аз също пасирам всичко.Оризът ми става като лепило за тапети направо  ooooh!
Днес Галко си изпапка 50-60 гр пюре ориз+тиквички+тиква  Heart Eyes
Следобяд ще дам кубче ябълка+ кубче круша за десерт.И приключваме с ябълката.Утре ще въведа пъщърнак на обяд.

Ред Хърт възможно е от антибиотика да имате обрив.Аз също съм чела за такива случаи.Но нашето не е от сега.Вече 20 дни ни седи.4 дни мазах с един крем.После с крем здраве.Но това е нещо много упорито и се закучи  Tired
А за събуждането и реването по цяла нощ и ние бяхме така в нощта преди да ни прегледат и да разберем че е от самият вирус.

# 254
  • somewhere over the rainbow
За майчинските аз досега ги взимам кеш и от фирмата ги дават по-късничко след 15то число така че сега след 15ти януари ще взема за декември и надявам се до края на февруари да се разберат фирмите и НОИ и вече да получим за януари.
Aма януари за декември ли ще вземем? newsm78 Аз що си мисля,че е месец за месец? А и закона е "от първи януари" НОИ ще изпллаща майчинството директно по сметка на майката, а не "януарското майчинство". Та за който и месеца да получим сега,пак трябва да е по наша сметка,която така или иначе я знаят само социалните /когато подавах заявлението за еднократната помощ и детските,там си писах и сметката,по която да ми бъдат преведени/. А НОИ и социалните са бая различни институции,та ме съмнява да си правят труда да обменят инфо. Просто трябва ние сами да си дадем сметката в НОИ...иначе оставаме без парички януари и никой не го е еня #Cussing out А дето Ренито вика,че ще ни откриват нова сметка,и т'ва ме съмнява,щото кой ще ми се обади да каже еди в коя си банка имаш еди коя си сметка,иди си 'земи парите...Баа no Иначе и аз си ги взимам по-късно,на ръка, от фирмата.Аз ще взема да си оставя IBAN-а във фирмата,та ако случайно го потърсят там,да им го дадат счетоводителките.

"Сега да Ви кажа прясна информация за 90% от трудовото възнаграждение,ходих до НОИ и казаха,че другата седмица ще излезе формуляра,който трябва да попълним при работодателя и към него да си запишем банковата сметка и оттам работодателя го предава на НОИ и ние повече нямаме грижа за нищо ,но също така ме предупредиха да отида най-късно до 20 януари,за да не остана без парички."
То т'ва хубаво за тези с високите заплати,дето ги устройват 90%...Въпросът е за нас,осигуряваните на минимална Thinking

Общи условия

Активация на акаунт