С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 044
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Честита Нова 2007 година и от нас!
Желая ви на всички здраве и дълъг живот, а другото ще си го напазаруваме!
Hug
Поздрав от нас най-сърдечен: http://www.care2.com/ecards/build/1/5999

# 76
  • ES
ЧЕСТА НОВА ГОДИНА
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО МНОГО ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ НОВАТА 2007 ГОДИНА.

Гледам новините и съм много горда, че съм българка. Във вис4ки испански ежедневници пише за влизането на България и Румъния

# 77
Честита Нова 2007 година!Да сте живи и здрави!Сурва весела до година до амина!Честито присъединяване към Европата!  bouquet

Грабвайте сурвачките и почвайте подред!Ние сега набихме бабата и татито и събрахме за едни памперси!

Юлето снощи се събуди но заспа към 1 часа!

Хайде до скоро!

# 78
Честита Нова Година!
Нека бъде по-добра, по щастлива и по-успешна!

# 79
Честита Нова Година!

Много здраве,любов и щастливи моменти с малките сладурчовци!

# 80
Мили ЮЛКИ, ЩАСТЛИВА НОВА 2007 ГОДИНА!

от сърце желаем на вас и семействата ви да сте здрави, спокойни, уверени и усмихнати!

на всички юлски малчовци - много късмет и сбъднати мечти
на мамите и татковците - винаги да са до тях и да ги подкрепят

ние снощи - на празник, като на празник - всички бяхме ококорени до 01,30 Shocked
то не бяха гърмежи и заря тук, тъй че нямаше никакъв мегдан за спане Laughing
Мая е много доволна от първата си осъзната Нова Година, сега непрекъснато пита кога пак ще посрещаме друга такава Laughing

от баницата с късмети на нея се падна СМЕЛОСТТА, Траянче ще е с НОВО СТРАСТНО ХОБИ, татито ни, естествено - УМ И РАЗУМ за двамина, а за мама Ивичка - СТРАСТ ГОРЕЩА Е НАСРЕЩА (на което тати отговори с "а дано" Laughing) Crazy Party Joy

вие какво късметче изтеглихте

весело до-празнуване на всички Heart Eyes

# 81
  • somewhere over the rainbow
Хайде ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от поспаланковците! Да сте здрави, щастливи и обичани! Hug
Диди, като нищо ще ми се сбъдне желанието от картичката - от баницата ми се падна "нова къща" bowuu Sunglasses Много новогодишни целувки на Алекс от Дая Hug Heart Eyes
Според баницата Дая ще пътува с нова кола в чужбина /в Евросъюза bowuu/, а тати ще стане милионер от тотото /което най-вероятно ще е причината за моята нова къща и Даянините странствания newsm78/. А дали и Съдбата мисли така? newsm78 Wink

# 82
  • През девет земи в десета
Честита Нова Година на всички !!!Да сте живи,здрави и много щастливи!!!Дано още дълги години да съм във вашата компания!

# 83
  • Sofia
Честита нова 2007

ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И САМО БЕЗОБЛАЧНО НЕБЕ ДА ИМА НАД ДОМОВЕТЕ ВИ

lovekiss  lovekiss  lovekiss  lovekiss  lovekiss

# 84
  • somewhere over the rainbow
Ауу,как щях да забравя ooooh!
Чести Имен Ден на Весела на yolk и на всички останали именници!

# 85
И аз забравих!
Честит имен ден на празнуващите! Да им е живо и здраво името!    bouquet

# 86
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
На вас и вашите семейства пожелавам здраве, любов, успехи и най-щастливите деца!

# 87
Честито на днешнште именници!Да са много здрави и щастливи smile3525

# 88
  • София
Мили момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Нека Бъде Година на истинско и пълно щастие- с много постигнати мечти и изпълнени желания!

Весела на YOLK честит имен ден! Да си едно много усмихнато, здраво и щастливо детенце Simple Smile и да радваш мама и тати

Поздрави от мен и Яна София

# 89
  • София
Честита ПОЛОВИН Годинка на Лора на мама Синеочка, Виктор на Sunnycat, Иван на Marine, Кристиян на Maysy. Да са здрави и щастливи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт