С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 022
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Привет отново
Нашият хладилник е Аристон и естествено съм си много доволна  Peace
st.g Когато захраних ядеше 140 мляко и 90 пюре сега яде 170 мляко и 150 пюре и то от скоро до преди това беше заковала на 120 пюре вий каша яде колкото дам
Рени Ние до скоро ядяхме зеленчука с тиква и морков вътре иначе и дума да не става за ядене вече я намалих и сега почти не слагам голям успех имах  Peace свикна им
mgizdova Трудно ще ти минат дните до вторник но се постарай да не го мислиш и не се навивай предварително с лоши мисли
jorjito И ние имахме страшно подсичане само Бочко и пудра на Нивея ми помогна и след всяко миене да стои по дупе колкото се може повече дано мине скоро  Hug

# 226
  • somewhere over the rainbow
... НОИ как ще ми платят майчинството за този месец newsm78 Имам чуството, че май ще останем без парички за м.Януари и докато се изяснят ще ги вземем чак м. Февруари Sad
И аз имам подобни съмнения Crossing Arms От къде,аджеба, НОИ ще ми вземат банковата сметка? Thinking
Жоржи, с Бейби тан го оправихме дупето. Вече само жнего ползвам. Ама да ти кажа,че бая боли като намажеш подсеченото /незнам к'во има в него,а и не ме интересува Naughty/,та те съветвам да намажеш първо хубаво с най-обикновен вазелин,а после с кремчето. От опит говоря Peace
Ние бяхме днес на консултация,биха ни НВ ваксина и ни дадоха направление за кръв и урина. Тия дни ще отидем до лабораторията,че днес нямахме време. Иначе пак малко сме наддали-300 гр. Според педито няма нищо притеснително,просто "тя си ни е миньончето" Heart Eyes Нито аз,нито баща й сме "миньончета", но все пак роднините й по бащина линия са по-дребни...та и тя като тях #Cussing out
Педито ми препоръча едни бисквитки на турска фирма "Цици /или Чичи/ бебе". Гледам,че и тук из форума са масово употребявани. Та ще ги опитаме скоро Wink

# 227
  • София
Аз също звънях на колегите от човешки ресурси, казаха ми, че документите още не са стигнали до тях и не им се е изяснило всичко, да им се обадя към 10-ти, но иначе те щели да ме търсят.

Аз да ви питам нещо. Решила съм да захраня с оризова каша. Обаче не ми се цеди, защото така и не свикнах с помпата. Мислех да слагам АМ, за да е по-хранително, че сме слабички, а и бях купила едно НАН на Нестле за всеки случай. Та бях чела, че за кърмени бебета АМ-то си е нова храна и трябва да се даде като такава - само то и чак след няколко дена да се въвежда ново нещо. Мислех към 10-ти, няколко дена преди да станем на 6 месеца, да давам по 30-на мл АМ, за да я видя как ще й се отрази и към 14-ти да дам каша. На вас как ви се струва тази идея  newsm78?

# 228
  • София
някой се майтапеше, че най-използвания емотикон в темите за захранването е  newsm78

# 229
jorjitoаз също съм ползвала Бейби тан и съм страшно недоволна защото ни разрани кожата се оправихме с едно синьо много цапащо лекарство ако те интересува ще отида да видя как се казва и после с един правен крем а витамини обаче нещо тия дни му бяха излезли едни пъпки с връхче на вратлето и не знаех с какво да ги мажа и намерих едно кремче което аз използвах лятото защото се обринах от каишката на часовника той е Антисептичен крем на Хималая с алое вера и на него пишеше че се използва за раздразнена кожа ако искаш пробвай на Валери много бързичко му минаха пъпчиците и по възможност го оставяй малко без памперс на въздух
mgizdova не се притеснявай предварително(кой го казва ама айде)иди и виж и ако има нещо то ще в началото аз познавам такова дете и майка му го караше да прави едни упражнения на очичките и сега си е с напълно нормално зрение

# 230
  • някъде
Ренка, на Алекс първият път му хареса картофчето, вторият не- но го изяде, а на третият вече се опитваше да повърне и не го насилих! Отидох да му купя готово, но той заспа в колата и не му дадох! Днес му дадох картоф с морков- отврат според мен, първо правеше физиономии, след това стискаше уста и не искаше и тъкмо когато мислих вече да приключваме той започна да си отваря сам устата и си го излапа! Не трябва да го оставяш така, защото може да стане злояд (според мен)
прасчо, а и другите какъв сок давате? newsm78 Че и аз мисля да давам по малко Thinking
За белега ами не знам дали е безчувствен или е чувствен, но не ми пречи! Понякога го усещам, най-вече като къпя Алекс, но мъжо като не иска да се научи на мен се пада честта ooooh!
По въпроса с кръщането- немисля да чакам да стане на годинка, а живот и здравепролетта за да бъде и сестра ми! Peace
Ивичка, да ти е живо и здраво детенцето, да слушка и весело детство и желая! Hug
Нита, искам снимка на моята слабост! Hug И аз на първи януари му кръцнах бритончето! Wink
Мгиздова, дано да е наред мъничката! Praynig
Иси, това синьото не се ли използва за друго, а не за подсичане? newsm78

# 231
Jorito, mustela shte ti pomogne za podsichateto Simple Smile

# 232
  • София
Здравейте и от мен. Аз тези дни нямам никакво време да пиша, Яна е болничка и много плаче. Има температура, зачервенено гърло, силна хрема, кашля. Ужас. Много съм уплашена. Днес лекарката я преслуша отново, кашлицата била от секретите от нослето. Но миличката така жално плачка и само се гушкаме. А освен това и расте зъбче. Ако при всички зъбки се разболява така  Shocked Shocked Tired Face

Jorjito аз ползвам Mustela за дупето. Много съм доволна. Мисля, че ще му помогне на Митето.

За хладилника- аз съм за Fagor- много изгодни като цена спрямо качество. А има магазини, където продават такива уреди с транспортни дефекти. Нашият е точно такъв, дефекта е отстрани и не се вижда, защото е откъм стената. Струваше 500лв, INOX, H 200cm, фризер и хладилник.

Фиона за последната ваксина на Яна декември- Imovax Polio, се случи същото. Щели да внесат към края на месеца и как можело педиатърката да не ни предупреди да си купим целия курс...както и да е. Аз намерих телефоните от интернет на около 15 произволни аптеки и петата имаше една останала- та спаси положението. Така че, със сигурност има някъде. Успех

Поздрави от мен

# 233
Nanny, аз дадох първо каша после морков, катоф и ябълка.Кашата ми е безмлечна на Милупа.Разреждах си я с Ам(както и всичко друго) Но Софи хич не ядеше.От 2 дни пак и давам само кашичка и вече си отваря сама устата дори.

# 234
Добро утро по никое време пак от нас!

Момичета всички сте в чуденки за тия сметки,а може би на новооткрита сметка ще ги превеждат.Като детските и еднократната  Thinking

Ще пробвам най-различни комбинации с тия пюрета  Whistling Странно ми е понеже досега си ги хапваше всички зеленчукови и му харесваха  Tired

Ели ти като заместваш 2 хранения как си откъм лактация,бе  newsm78
Има ли папо достатъчно за беба ?

foquita и ние бяхме досега със същите симптоми.Много е употит този вирус.Скорошно оздравяване на вас.   Hug  Какво ви изписаха?

# 235
О Рени проблеми нямам има достатъчно и за частни случаи, ако сме някъде и няма как да бъркам каши има да се наяде засега де, пък ще видим може и с времето да намалее,но определено вечер си изяжда и двете за вечеря и спи цяла нощ!Тази вечер направи 11 часа пауза без да яде! Shocked
Пробвах да се изцеждам на заместванията и да прибирам във фризера но не е за мен тая работа много си ми е лесно сега!Пък и аз няма да съм от дълго къдмещите по 2-3 години смятам до годинка да съм въвела преходната храна и да яде каквото и ние, а за закуска и вечеря да си и давам десерта! Laughing Та ще видим!Наистина сега като замествам 2 хранения си намаля малко като количество!

# 236
  • Варна
 wavey
 baloniЧестито на днешните месечинки baloni
Betta,освен тази newsm78,на мен са ми любими- Thinking Crossing Arms и newsm12.
 Joy
Нашия хладилник е ZANUSSI,безшумен е но модела не е хубав Naughty.камерата не е отделна,съответно е много малка и сего с бебо голям зор виждам къде да си замравявам продуктите Crossing Arms
Така за кашите,аз взех Frizocrem-ориз и царевица.чудна вкусотия/и двамата с малкия я опитахме и харесахме/засега съм дала само веднъж,де.след няколко дни я мятам.
Пюретата ги правя сама,защото се оказа че даже Хипа не харесва. ShockedГоляма претенция се извъди Mr. Green.Вчера дадох картоф и тиква,направо се побърка да яде #Crazy,изяде към 130 и се оглеждаше за още.решила съм каквото и да правя да слагам тиква newsm10.Ами то иначе едни мутри,едно чудо по цял час ядем.Сокчета не давам и незнам дали ще дам newsm78
За Банковата сметка си мисля че ще превеждат парите на тази която откриха социалните/поне на мен/за детските и еднократната помощ.Те би трябвало да имат инфо за сметката и да го обменят с НОИ.ама незнам.Вчера като говорих с нашата счетоводителка,разбрах че "още е рано и не сме ги научили всички нови работи,обади се в края на месеца" #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Че си мисля че и аз ще остана без парици този месец Cry

Благодаря за отговорите относно подсичането newsm51
Но простете невежеството ми Embarassed,вече не съм много убедена че е подсечено.По принцип никога не се е подсичал,даже и като новороден.
Че, дупето му е мнооооого червено и каго се загледаш има много ситни пъпчици.отвреме навреме изчезва и пак се появява на следващия ден,и така.
Извинете Глупостта ми,но това подсечено ли е?????? а може накакви гъбички или друго?

Рени,как е Галко Hug

# 237
 От както е роден , Данката не ми се е подсичал, ползвала  съм витаминния крем на Мустела.По едно време обаче му се появи едно леко обривче/не беше подсечено/  под чурката и леко от страни към крачето. Педито каза ,че това е от урината , нещо като гъбички са се появили от влагата. newsm78 Предписа ни Тридерм, след две намазвания му мина, но той е с кортикостероиди и отказах  да го мажа повече. Купих му обаче един друг крем на Мустела-Stelactiv , който е специално за обривчета и подсечено/малко е скъпичък/, но оттогава няма никакъв проблем. Praynig
 И аз мисля да го кръщавам като се позатопли, та да си има до него едно ангелче,което винаги да го пази People Angel.Чудех се обаче като поотрасне още и започне да разбира,дали няма да ореве света като го подхване дядо поп . smile3514
                                      love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 238
Ех, аз май последна ще захраня...  Weary И няма да има кой да ми дава акъл, всички ще сте напред с материала..  Cry  Embarassed

# 239
Благодаря за отговорите за пюренцето, трябва по-смело да увелича количеството и да видя пак ли ще иска да суче. За момента си мисля че сученето има и психологически ефект ще видим какво ще стане.
За майчинските аз досега ги взимам кеш и от фирмата ги дават по-късничко след 15то число така че сега след 15ти януари ще взема за декември и надявам се до края на февруари да се разберат фирмите и НОИ и вече да получим за януари.

Общи условия

Активация на акаунт