Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 221
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, може ли мнения за д-р Кироваков или д-р Давидова. След спонтанен аборт съм и се колебая кой да следи живот и здраве нова бременност Simple Smile искам да пуска изследвания и да следи внимателно патологични бременности

Категорично Кироваков - не! От много мами чувам лоши отзиви, явно не е това, което беше преди като специалист.
Аз също съм в търсене. В 5 г.с. съм и първият ми преглед е при д-р Парушева, но тя не изражда, та трябва да си намеря и някой, при който да родя.

# 286
Здравейте, може ли мнения за д-р Кироваков или д-р Давидова. След спонтанен аборт съм и се колебая кой да следи живот и здраве нова бременност Simple Smile искам да пуска изследвания и да следи внимателно патологични бременности

Категорично Кироваков - не! От много мами чувам лоши отзиви, явно не е това, което беше преди като специалист.
Аз също съм в търсене. В 5 г.с. съм и първият ми преглед е при д-р Парушева, но тя не изражда, та трябва да си намеря и някой, при който да родя.
Парушева за проследяване също- не! Иначе,за Кироваков,точно така е, от личен опит знам- избягвайте го!

# 287

И двете ми деца са при Ангел Недялков,доволна съм,секцио са.

# 288
За проследяване и раждане - д-р Мустафа.

# 289
Препоръчвам доктор Тюркян Мустафа в 4Life, Зорница.

При нея се следя. Много е мила, обеснява всичко подробно, пуска много изследвания по здравна и извън здравна каса.
Разпитва обстойно за минали диагнози, раждания. Обърна ми внимание, специално, след като й споделих че първото дете родих с прееклампсия и живеем 2 живот.
За израждане, работи в екип с окръжна болница, 7 етаж (които също ми обърнаха внимание, когато по спешност ми се наложи да ги посетя в празничен ден).
Работи се с часове.

Моят ЛЛ, ме посъветва, "Само не при Кироваков или Душепеев", когато се записвах. Всичко е на конвейер там, грубо отношение.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 15:21 от B_vas

# 290

Парушева за проследяване също- не! Иначе,за Кироваков,точно така е, от личен опит знам- избягвайте го!

Може ли да споделите защо Cry

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:46 от cherrycherry1

# 291
Няколко дами назад споделят "защо".

# 292
Не срещнах такова мнение за нея, за това попитах.

# 293
Мои колежки се следиха при Парушева. Ходеха и на фетални, но не изражда вече.
Информацията ми е от преди две години, тогава беше в началото мила, отзивчива отговаряше на вайбър. По късно се промени, като Кироваков - с грубо отношение и малко обяснения по време на изследванията (колежката беше с отлепяне на плацента и тя й казала нещо от рода - кво се притесняваш, че бебето ще падне ли...) В подобни случаи, не мисля че по този начин трябва да се комуникира, нооо..зависи кой, какво търси.

# 294
Благодаря за отговора Hug
Аз все още нищо не мога да кажа, защото съм била само на 1 преглед за потвърждаване на бременността. Наистина мина бързо и без много обяснения, но то и нямаше какво повече да ми каже. Чакам следващия преглед след 2 седмици.
Мои колежки се следиха при Парушева. Ходеха и на фетални, но не изражда вече.
Информацията ми е от преди две години, тогава беше в началото мила, отзивчива отговаряше на вайбър. По късно се промени, като Кироваков - с грубо отношение и малко обяснения по време на изследванията (колежката беше с отлепяне на плацента и тя й казала нещо от рода - кво се притесняваш, че бебето ще падне ли...) В подобни случаи, не мисля че по този начин трябва да се комуникира, нооо..зависи кой, какво търси.

# 295
Честита бременност и ще чакаме отзиви, тогава за нея. 🍀

# 296
Д-р Мустафа е мила, но мен преди 2 години ме прие по спешност за операция на уж спукана киста, а се оказа,че изобщо нищо подобно нямаше и ме държаха 7 дни в разправии. Добре че не ме оперираха.
За мен най-точен е д-р А.Недялков. Аз съм хипохондрия голяма, но той с хумора си и вечното си желязно спокойствие ме приземяваше и успях да изкарам цялата бременност,която не беше безпроблемна без да изпадам в истерии. Не е било да не ми вдигне или да не ме викне,ако нещо ме притеснява. Дори повече от колкото някои лекари биха изтърпяли 😊 Ако дай Боже имам второ дете със сигурност бих била отново при него. Много жени не могат да му разберат хумора и мислят,че е по-груб, а всъщност е обратното.

# 297
+1 за д-р Недялков.
Давам + и за д-р Душепеев. Рязък и труден характер, но винаги е бил точен и открит с мен.

# 298
Привет! Имате ли информация дали Ивон Ангелова вече не изражда в Бургасмед? Родих нормално при нея 2023 и съм СУПЕР ДОВОЛНА, но сега гледам, че работи в newlife, и я няма в екипа на лекари в сайта на Бургасмед. Не се следя при нея, но понеже пак се надявам на нормално раждане се надявах ако моя лекар не е на смяна(както беше първото раждане) да е поне тя.

# 299
+1 за д-р Недялков.
Давам + и за д-р Душепеев. Рязък и труден характер, но винаги е бил точен и открит с мен.
др  Душепеев много труден характер и подигрявасе все едно с пациентитеси.Ходих при него за инсеминация от 9 месеца само прегледи и накрая каза няма да стане само отнема времето ми. Аз не сам доволна от д-р Душепеев.

Общи условия

Активация на акаунт