Бургас, информация за гинеколог (10)

• 32 054
  • 353
  •   1
Отговори
# 315
Че какво му е на Ирмов. Директен, без лигавщини. В никакъв случай не е бил арогантен. Не разбирам какъв искате да е АГ. Да ви говори на галено и да ви разправя вицове ли? Стриктното следене, ежемесечно пускане на изследвания по зк, отделно е от малкото лекари, които ще ви следят коагулация, кръвопоток на всеки три седмици.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 16:16 от Zuchero

# 316
И аз мисля че др Ирмов не е арогантен, а просто директен. Няма нужда да губи вашето и негово време с празни приказки.

# 317
Написах си коментара какво му е /арогантен не е споменато/ .. може ли без риторичен въпрос КАКВО МУ Е?
Никъде, никой не пише, че иска лигавщини!

# 318
  • Бургас
Излезе статистиката за ражданията през 2024 по лечебни заведения, процента оперативни раждания спрямо всички, недоносените бебета и т.н.
Мисля, че ще е полезно:
https://clinica.bg/31903-rajdaniqta-prez-2024-g-

# 319
  • Б
Е най - много раждания по нормален начин в Бургас ли е имало ? Хубаво е ако е така .  Толкова много раждащи със секцио едва ли са всички по медицински причини.

# 320
  • Бургас
Аз имам 2 нормални раждания и едно секцио по спешност. Преди да го направят 4 дни ме държаха в предродилна за наблюдение. Толкова много жени дойдоха и родиха оперативно по собствено желание, недоумявах как сами си го причиняват това.

# 321
С първото бях нормално, в последствие се получиха усложнения - разкъсвания при 9 см разкритие, прееклампсия, интубиране на бебче и моя милост - 4 пъти. Много трудно възстановяване.
Сега за второто бебче - еми да, предпочитам секцио.
Всеки кой как го усеща!

# 322
С първото бях нормално, в последствие се получиха усложнения - разкъсвания при 9 см разкритие, прееклампсия, интубиране на бебче и моя милост - 4 пъти. Много трудно възстановяване.
Сега за второто бебче - еми да, предпочитам секцио.
Всеки кой как го усеща!
Абсолютно така е, никой не може да съди другите хора за избора им.

# 323
Момичета, темата е за лекари, не за начин на раждане ЗА и ПРОТИВ!

# 324
  • Бургас
Някой ходил ли е скоро при Веселин Димитров, още ли е в Транспортна

# 325
  • Бургас
bur02, още си е там, номера  му за час 0888260825.

# 326
Някой с мнение за д-р Вълчева скоро се е преместила в Дева Мария

# 327
Какво лекува?

# 328
Ако става въпрос за Галина Вълчева с две ръце гласувам с "Не". Посредствена, флегматична и некадърна. Една фоликулометрия не може да направи, а какво остава за нещо по-сложно.

# 329
Здравейте! Моля за актуална информация къде преглежда д-р Веселина Костова и работи ли с направления? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт