Бургас, информация за гинеколог (10)

• 34 352
  • 375
  •   2
Отговори
# 360
Някой с мнение за д-р Вълчева скоро се е преместила в Дева Мария

Много рязко влиза! Изобщо не ѝ пука, че боли. Не знам защо толкова много жени чакат пред кабинета ѝ, но откакто съм с друга гинеколожка, разбрах какво е отношение. На това чувствително място, особено по време на бременност, е недопустимо да бъдеш груб.

# 361
Мнение за д-р Веселина Костова и д-р Людмила Бояджиева, не става въпрос за бременност?

# 362
  • Бургас
Костова не, за бременност може би е вариант, но аз съм разочарована, за друго ходих.

# 363
Здравейте, трябва ми гинеколог жена,която да е внимателна. Сестра ми много се притеснява и не иска да ходи при мъж. Има проблеми с цикъла и успях да я склоня да отиде на преглед, но ми е трудно да намеря жена, която работи по каса и да е добър професионалист

# 364
Здравейте, трябва ми гинеколог жена,която да е внимателна. Сестра ми много се притеснява и не иска да ходи при мъж. Има проблеми с цикъла и успях да я склоня да отиде на преглед, но ми е трудно да намеря жена, която работи по каса и да е добър професионалист
Доктор Мелиха Йозджан в Дева Мария/Света София.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 22:21 от Denittsa

# 365
Вълчева и Костова са ми черния списък. Не ги препоръчвам с 2 ръце.

# 366
Защо така за др Костова, моля обяснете! Аз ходя при нея и съм доволна, но бих чула мнение, за да имам предвид за бъдещи прегледи дали да я ползвам.

# 367
Аз ходих при нея и останах очарована. Обяснява всичко, спокойна е и внимателна. Получих разяснения за неща , които не съм знаела защо са така и никой не ми е казвал до сега. И аз не разбирам защо са лошите мнения, но за всеки лекар има и положителни и отрицателни отзиви.

# 368
Здравейте! Знаете ли някой гинеколог, който е запознат и прилага, когато е необходимо хормонозаместителна терапия и биоединтични хормони?

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 08:55 от g.hristova

# 369
  • Бургас
За мен е ограничена. Не може да не знаеш или да отричаш нещо, което е рутина в други държави и да се отнасяш пренебрежително и осъдително, понеже тук не се прави.Или пък да настояваш, че има само едно решение -най-не щадящото за пациента, защото ти само това имаш възможност да правиш. От типа лекари, които не харесват пациента да е информиран.
Иначе за следене на бременност и рутинни прегледи може би е подходяща.Кабинетът е един депресарски, но това е най-малкия проблем.
Никъде другаде не съм се почувствала така неприятно, както при нея.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 08:31 от Галчудо

# 370
Здравейте!
Въпрос към дамите 50+, навлизащи в менопауза.
При кой гинеколог в Бургас сте ходили и сте останали доволни от прегледа?
Миналата година посетих д-р Ивон Ангелова, много внимателна при прегледа, но на въпроса как да се справям с този период, ми бе отговорено, че няма какво да се прави, "както ти е дошъл, така ще ти спре".
Не ми стана приятно, излязох и повече не се върнах. Слава богу, всичко бе наред с цитонамазката.
Чета отзиви за нея, доволни си бременните жени. Но не и тези като мен, които вече не сме в детеродна възраст?
В търсене съм на гинеколог.
Моля за мнение от дамите, навлезли в този период!

# 371
  • Бургас
Към момента, от всички, които съм посетила най-доволна съм от д-р Парушева.Мисля, че тя е около нашата възраст.Но като цяло няма в Б-с лекари, които да са в тенденциите, може би и по правила и протоколи да нямат право, не знам.

# 372
  • Бургас
Аз също не съм установила. Ходя при доц. Добрев, но той вече стана "тежка артилерия" и не му се занимава с жени, които нямат сериозни проблеми. Майка му - д-р Нина Добрева е над нашата възраст, при нея също съм била, защото тя работи в кабинета му по каса. С Факалиева съм се консултирала също. Бяха ми споменали и за Ковачева. Но като че ли няма АГ, което да се интересува и да се специализира точно от тази тема, да е в час с новите терапии, с биоидентичните добавки...
Западната медицина се връща към ХЗТ с нови препоръки, ние тук пак сме изостанали...

# 373
Здравейте!
Въпрос към дамите 50+, навлизащи в менопауза.
При кой гинеколог в Бургас сте ходили и сте останали доволни от прегледа?
Миналата година посетих д-р Ивон Ангелова, много внимателна при прегледа, но на въпроса как да се справям с този период, ми бе отговорено, че няма какво да се прави, "както ти е дошъл, така ще ти спре".
Не ми стана приятно, излязох и повече не се върнах. Слава богу, всичко бе наред с цитонамазката.
Чета отзиви за нея, доволни си бременните жени. Но не и тези като мен, които вече не сме в детеродна възраст?
В търсене съм на гинеколог.
Моля за мнение от дамите, навлезли в този период!
Аз се следих при нея, и честно казано съм от недоволните. През цялата бременност ме претупваше уж всичко беше наред, бебето вървеше с няколко дни по-малко, исках да раждам нормално, но накрая бях със зелени води и тя каза секцио, а то раждането беше започнало. Както й да е. След като го извади, като казах, че е много малко и тя възкликна " не знам защо е толкова малко",  после го изкара, че бил с асиметрична ретардация, после мен ме изкара, че едва ли не ме е върнала от гроба. Изобщо не обръща внимание когато трябва и после що станало така. От неонатологията като питах дали бебето е с асиметрична ретардация, се смееха и ме питаха кой ми го е казал това.

# 374
Мнение за д-р Людмила Бояджиева?

Общи условия

Активация на акаунт