За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 335
  • 820
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Данте не е бил главен герой в Порочни лъжи. Появяваше се съвсем за кратко из книгите. Сега разказват неговата история

# 241
Данте не е бил главен герой в Порочни лъжи. Появяваше се съвсем за кратко из книгите. Сега разказват неговата история
Да не е бил главен в порочни лъжи но логично беше да е главния герой в 5та книга а не да се започва нова поредица ...

# 242
  • Бургас
Предната поредица беше за четирите приятелки. Те си получиха историите и приключиха.
Новата серия е за Данте, неговата годеница  и техният приятелски кръг /до третата книга става  ясно кои са двойките,  книги общо ще са 7/ Нямат нищо общо с Порочни игри , освен че героите се появяват за кратко или само се споменават

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:45 от lina_bs

# 243
В Порочни игри и Кралят на греха действията са горе-долу по едно и също време. Хареса ми книгата. И преводът не е идеален, но става.

# 244
Започвам тази https://www.goodreads.com/book/show/61431922-fourth-wing . Такъв тип фентъзи и любовен роман са далеч от това, което предпочитам, но има доста висок рейтинг и подхождам с големи очаквания.

# 245
В Порочни игри и Кралят на греха действията са горе-долу по едно и също време. Хареса ми книгата. И преводът не е идеален, но става.

Направо в гугъл преводача ли превеждате или в някоя програма ?

# 246
  • Плевен / София
От известно време ми се е набила в главата една книга и се нервя, че  не мога да се сетя как се казваше. Даже не си спомням хубава ли беше. Исторически любовен роман е. Главната с нейна братовчедка пътуваха през гората и там крадци се опитваха да ограбят двама джентълмени / те бяха доста пийнали/. Главната ги спаси общо взето. Единият беше ранен в слабините и после се оказа, че е някакво конте, чието мнение всички зачитаха и той май се събра с братовчедката, а главната с другия. Някой се сеща ли се коя е книгата?
Вижте "Великолепно" на Джулия Куин

# 247
Кралят на гнева я има в рулит на български.
https://www.rulit.me/books/kralyat-na-gneva-download-773392.html

# 248
  • Бургас

Нали знаете, че обичам смешни книги? Попаднах на авторка, която хвалят с много забавни и остроумни диалози. Обаче! има твърде много секс и табу-теми за вкуса ми. Зачетох се в коментарите на хората и попаднах на това:
Цитат
I would marry this book if I could, but since I can't (it's illegal, and also, I'm not sure my husband would be totally on board with this plan), I'm asking you to kindly read it.
L.J. Shen
Author
Скрит текст:
Бих се омъжила за тази книга, ако можех, но тъй като не мога (незаконно е и освен това, не съм сигурна, че съпругът ми би се съгласил напълно с този план), ви моля любезно да я прочетете.
Act Your Age Eve Dangerfield 
Ще я пробвам скоро и ще дам отзив.
Цитирам се и давам отзив. Забавно е написана, остроумни диалози, но твърде развит еротичен момент за сметка на останалия сюжет. Младо момиче в корпоративна "мъжка среда". Фетиш към по-възрастни мъже, той пък фантазии с по-млади жени, рулеви игри и там някъде предразсъдъците на обществото към голямата разлика във възрастта при такава двойка /20г./ Всъщност те само се притесняваха от реакциите на другите спрямо тях, тъй като връзката им беше почти изцяло тайна. Аз няма да се оженя за тази книга, както Шен е написала, дори не съм сигурна дали ви я препоръчвам. Ако обичате забавно написана книга И/ИЛИ еротика вероятно ще ви допадне. Друго няма, а уж трябва да има.

# 249
  • Разпиляна във въображението
Започнах "Любов от втори поглед" на Меган Куин. Приятна книжка!

# 250
Като ви чета какво сте започнали Ви завиждам . Аз нямам почти никакво време за четене . Започнала съм Преспанските камбани и вече втора седмица я чета , а телефона ми е пълен с книги и ме чакат.

ПС : Чудя се дали ще мога да ги прочета в тоя живот ;дд

# 251
  • Варна

Крал Мидас ме направи известна, недостижима. Негова.

Избягах от златната си клетка и, ако искам да остане така, трябва да направя избор.

Проблемът е, че изборът е много труден.

Сега се намирам в непознато кралство, но отказвам да седя безучастно и да се оставя да увехна. Има нещо, което разцъфва от бездната, която твърде дълго потискам. Нещо тъмно. Нещо гневно.

Последното, което очаквах, бе гневът ми да извика НЕГО. Крал Равинджър.

Той е зловещ, могъщ и прекалено съблазнителен. Научих си урока и вече не се доверявам на манипулативни крале. Но защо сърцето ми се свива всеки път, когато той е наблизо?

Трябва да действам внимателно, защото рискувам да загубя много повече от свободата си.

Скоро всичко ще пламне и някой ще се изгори. Но този път няма да бъда аз.

Книга трета от поредицата ПОЗЛАТЕНА ПЛЕННИЦА.

Планираната дата на издаване е 20 май 2023.

# 252
  • Пловдив
Нищо не чета сега. Нямам настроение за книги. Четеца ми е зареден с хиляда Simple Smile нови заглавия, но го оставих да си почине. Когато ми дойде музата , започвам с трилогията на Рина Кент. Нейните книги винаги ги харесвам,така че тези едва ли ще са по-различни. Тя, между другото имаше да ни каже няколко неща Wink  та ги написа във ФБ

Скрит текст:

Лина, дано ти дойде скоро музата.Smile Няма да съжаляваш. С нетърпение чакам следващите  и книги.

# 253
  • Бургас
Ами аз чета, но в момента не и Рина Кент. Чакам си август за следващата и книга

# 254
  • Пловдив
Останах с впечатлението, че умишлено бавиш четенето на последните 3 книги за Кирил и Саша.

Та като съм на тема Рина Кент, кой според вас се крие под бялата маска. Аз си мисля, че е Вон, синът на Кирил и Саша.

Общи условия

Активация на акаунт