За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 752
  • 820
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, не ви бях чела от известно време и снощи си наваксах, списъкът TBR значително се увеличи, а даже гледах и филма My falut и доста ми хареса (ако имате и други подобни предложения, ще е супер). Какво четох аз:
1. Тийн серия: https://www.goodreads.com/series/247462-brayshaw-high
2. Серията: https://www.goodreads.com/series/269424-life
Скрит текст:
3. Серия за 4 приятелки, сред които едната е принцеса: https://www.goodreads.com/series/314410-twisted
4. Серия за татуисти: https://www.goodreads.com/series/94408-marked-men
 Всички книги оцених с 4 звезди, само №2 с 5 звезди, но аз съм си пристрастна към Jewel E. Ann 💗.

Тийнейджърската как е? От доста време я гледам и се чудя.

А другата като сюжет ми стана доста интересна. Всичките ли са свързани в поредицата?

За коя друга става въпрос?

А тийнейджърската става, малко в стил Рила Кент. Първите три са за едното момче, а останалите две за другите две момчета.

# 691
  • София
Става въпрос за втория линк от цитата.

# 692
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте!
Има ли някой първата книга в електронен формат на Ани Хуанг от поредицата за Кралете, но да не е фен преводаът от рулит?
Благодаря ви! Много ценни предложения за книги срещам тук, но времето ми за четене е толкова малко, че даже не успявам и да пиша.

# 693
  • София
Здравейте!
Има ли някой първата книга в електронен формат на Ани Хуанг от поредицата за Кралете, но да не е фен преводаът от рулит?
Благодаря ви! Много ценни предложения за книги срещам тук, но времето ми за четене е толкова малко, че даже не успявам и да пиша.
Попитайте в темата за търсене на книги. Тук само обсъждаме заглавията.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1562091.510

Скрит текст:
missence, ако харесваш авторката, вероятно ще харесаш и книгата. Като резюме е изключително мой тип книга, но нещо в стила на авторката не ми допада и не успях да се насиля да я дочета.
[/spoiler]
Ах, тази поредица ще се чете.
Аз съм изчела всичките "Нюанси" на авторката, все пак тя е примата на този тип книги - първата авторка, която зададе модата... Така че, ще се чете. Дано да ми хареса!
Тъкмо бях изпаднала в читателска дупка.
Вярно, че тя въведе модата, ама в последните години взеха да прекаляват с този стил. Такова насищане на пазара с книги от този род има, че като прочетеш 1-2 от тях и все едно си прочел всичките.

# 694
Здравейте,

Мисля да поръчам Скандален на Шен. Според Вас заслужава си? Търся нещо в стил Рина Кент- Империя на желанието.

# 695
  • Бургас
Шен си заслужава, да. Особено тази серия.
Рина Кент има на български и Империя на греха.

# 696
Става въпрос за втория линк от цитата.

Аз съм пристрастна, защото това е любимата ми писателка! Прочела съм почти всичко от нея и до сега не ме е разочаровала. Ако харесвате Колийн Хувър, мисля че ще харесате и нея. Но докато Хувър има някои книги, които според мен са слаби, при Jewel E. Ann за сега не съм попадала на такава.

# 697
  • София
Ох, никак не харесвам стила на Хувър. Това май слага край на чуденето ми, мерси Simple Smile

# 698
  • в града на атомното слънце :)
Благодаря!

Здравейте!
Попитайте в темата за търсене на книги. Тук само обсъждаме заглавията.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1562091.510

Скрит текст:
missence, ако харесваш авторката, вероятно ще харесаш и книгата. Като резюме е изключително мой тип книга, но нещо в стила на авторката не ми допада и не успях да се насиля да я дочета.
[/spoiler]
Ах, тази поредица ще се чете.
Аз съм изчела всичките "Нюанси" на авторката, все пак тя е примата на този тип книги - първата авторка, която зададе модата... Така че, ще се чете. Дано да ми хареса!
Тъкмо бях изпаднала в читателска дупка.
Вярно, че тя въведе модата, ама в последните години взеха да прекаляват с този стил. Такова насищане на пазара с книги от този род има, че като прочетеш 1-2 от тях и все едно си прочел всичките.

# 699
Така отпуската върви и съответно наваксвам с книгите, та започнах с първите две книги от поредицата "Смъртоносна академия" на Наоми Новик. Поредицата е тийн, доста динамична и много ми допадна, определено харесвам иронията и сарказма на главната героиня Галандриел /Ел/ в книгата. Купих си и последната част "Златните анклави", но ще видя кога ще я започна, че е доста голяма тухла.
След това прочетох https://www.goodreads.com/book/show/52197788-park-avenue-player на Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд. В началото ми беше доста сходна като сюжет с "Проектът" на Кийланд и леко се подразних, но плот туиста наистина ме изненада и не го очаквах, та определено ми хареса.
След това продължих с "Да обичаш Джейсън Торн" на Ела Мейс, която беше много лека и сладка история, без драма, общо взето добро плажно четиво.
И последната, която завърших е "Мъртвите романтици" на Ашли Постън и може би това е една от най-добрите книги, които съм прочела през тази година. Въпреки, че засяга темата за смъртта /и как иначе, семейството на главната все пак е в този "бизнес"/, книгата е напълно позитивна. Е, имаше и моменти, в които си и поплаках, няма да крия. Иначе ако харесвате книгите на Емили Хенри, няма как да не харесате и стила на Ашли Постън.
И така след нея започнах God of Malice на Рина Кент и първите няколко глави определено ме втрещиха
Скрит текст:
това, че започна с изнасилването на главната от главния, ми дойде в повече, колкото и да харесвам книгите на Рина Кент
та засега съм я оставила, предполагам че на по-късен етап ще се върна към нея, може би първо трябва да видя и книгите за родителите на Килиан.
Така сега започвам "Това се случи едно лято" на Теса Бейли. Има хубава оценка в goodreads и се надявам да ми хареса.

# 700
  • Бургас
Това пък в скрития текст въобще не го помня в тази книга. Не че в книгите и няма такива неща, но те обикновено са със съгласие на участващите лица и са вид сексуални фантазии

# 701
Ами започна с това, че
Скрит текст:
Глиндън беше над една пропаст съвсем сама, и обмисляше да скочи, подхлъзна се и в този момент Килиан я хвана и я снима. След снимката, обаче реши да я побутне тя да си довърши започнатото, а той да направи перфектната снимка на падането й. Глиндън обаче вече беше решила, че й се живее и го умоляваше да не я бута от скалата. Той и даде три опции на избор или да го обслужи орално, или да я изнасили напълно или да я тикне в пропастта. Накрая главната нямаше избор и се съгласи на оралния вариант, който също си беше изнасилване. Нямаше го съгласието на главната и определено не беше някаква игра или фантазия.
По-нататък не съм чела. А ти чела ли си книгите за родителите му Lies & Truths Duet Series, добри ли са?

# 702
  • Бургас
Чела съм ги, да. Харесаха ми, хубаво е да ги прочетеш тях преди историята на сина им,за да можеш да разбереш някои неща в книгата за Килиън. Но, повече ми хареса книгата за Леви и Астрид -родителите на главната героиня

# 703
За Леви и Астрид книгата съм я чела, всъщност цялата Royal Elite съм чела и тяхната ми е сред любимите. Определено харесвах Леви повече от Ейдън.

# 704
  • В къщурката на хълма на феите
Понеже знам, че има и други луди фенове на БНЧК, минавам да оставя това тук Heart

Общи условия

Активация на акаунт