За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 355
  • 820
  •   1
Отговори
# 210
  • Euskal Herria
Кой я е превеждал?

# 211
  • Варна
Прочетох на Лекси Блейк Островът на пеперудите и останах някак разочарована. Не ми хареса цялата тая криминална част. Какво като главният е полицай, нямаше нужда баш да го трепят почти. Аз на мястото на главната нямаше така лесно да простя и да проявя разбиране. Той я изрита, а тя реве за него. Оказа се, че това е първата книга от поредица от 6 издадени до тук. Съмнявам се, че ще преведат и останалите.

# 212
  • Бургас
Любимото ми читалище пак изскочи с жесток списък на новите книги и аз ,висейки в едно задръстване, си резервирам Предизвиквам те на Никол Стоун.  Ще дам отзиви

# 213
  • Бургас
А аз поръчах новата книга на изд.Ибис "Това се случи през едно лято" Надявам се отново да ни изненадат с по-ранна доставка.

# 214
От известно време ми се е набила в главата една книга и се нервя, че  не мога да се сетя как се казваше. Даже не си спомням хубава ли беше. Исторически любовен роман е. Главната с нейна братовчедка пътуваха през гората и там крадци се опитваха да ограбят двама джентълмени / те бяха доста пийнали/. Главната ги спаси общо взето. Единият беше ранен в слабините и после се оказа, че е някакво конте, чието мнение всички зачитаха и той май се събра с братовчедката, а главната с другия. Някой се сеща ли се коя е книгата?

# 215
Имаше някаква подобна на Джудит Макнот или Джулия Куин мисля. Тя живееше в малко градче, баща й идваше веднъж годишно, че беше някакъв богаташ, а тя не беше припозната. Дали е същата? Ще опитам да се сетя за името

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:17 от ioana_g

# 216
  • Пловдив
Ох, момичета, прочетох мненията ви за "Покварени" и нещо ме жегна сякаш, проверих и се оказа, че съм си я купила в края на миналата година и оттогава отлежава на нощното ми шкафче и си чака реда. Разочаровах се много и се чудя дали изобщо да я започвам, защото изобщо не си падам по такива брутални истории като тройки и т.н.

# 217
  • Бургас
Жижи, хората сме различни, може пък да ти хареса.
mnmbg, чела съм я. Тя беше дребна, малко мъжкарана, главния я помисли за момче. Тя си играеше с някакъв импровизиран меч и мечтаеш да е рицар...

# 218
  • Бургас
Яна, на 9 май , Шен ще вади нова книга. Знаеш ли? Ще чакам отзиви Wink

# 219
mnmbg, чела съм я. Тя беше дребна, малко мъжкарана, главния я помисли за момче. Тя си играеше с някакъв импровизиран меч и мечтаеш да е рицар...
Това си спомням и аз, ама коя беше книгата. Не съм чела толкова много исторически книги, пък не можах да я намеря

# 220
  • Бургас
Яна, на 9 май , Шен ще вади нова книга. Знаеш ли? Ще чакам отзиви Wink
Не знаех. Последната беше пълно разочарование. Дано тази е добра. Но обезателно ще я прочета ие дам отзив.

# 221
От известно време ми се е набила в главата една книга и се нервя, че  не мога да се сетя как се казваше. Даже не си спомням хубава ли беше. Исторически любовен роман е. Главната с нейна братовчедка пътуваха през гората и там крадци се опитваха да ограбят двама джентълмени / те бяха доста пийнали/. Главната ги спаси общо взето. Единият беше ранен в слабините и после се оказа, че е някакво конте, чието мнение всички зачитаха и той май се събра с братовчедката, а главната с другия. Някой се сеща ли се коя е книгата?
Джули Гарууд - Непокорни желания https://chitanka.info/text/26065-nepokorni-zhelanija

# 222
  • Бургас
Хм, вероятно е тази на Джули Гарууд, но аз за друга мислех /на която също не помя името/

п.п.  Да се поправя, не последната на Шен за Ромео беше слаба, а Thorne Princess

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 21:53 от . Яна .

# 223
Здравейте,
Цял ден се чудя за заглавието на една книга, която четох преди време и сега не се сещам.
Млада жена се връща в родното си място, след като е била изгонена заедно с сестра си и по малкия си брат от главния герой, защото майка й и баща му имат афера. Цялото градче не я харесва заради външната прилика с майката, и се държат много студено и я заплашват. Главния герой, който идваше от богато семейство я заплашва да си тръгне, но когато започват да се случват странни неща, които застрашават живота й той се намесва и я защитава. Главния герой имаше и странна майка, която не излизаше и сестра, която всъщност искаше да убие главната героиня. Накрая се разбра че майка й и баща му не са избягали изоставяйки всички, а са били убити.
Общо взето това си спомням, много ще съм благодарна ако някой се сети за заглавието 😅😅

# 224
За "Покварени" - по принцип подобни сюжети не са ми по вкуса, НО книгата на мен ми хареса и ще продължа със серията. Отвратена бях от някои сцени, но защо така ми хареса, не знам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт