За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 316
  • 820
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Daisytoo,прилича ми на" Онази нощ " Линда Хауърд. Само дето майката на главната в тази книга си беше жива, но се криеше

# 226
Daisytoo,прилича ми на" Онази нощ " Линда Хауърд. Само дето майката на главната в тази книга си беше жива, но се криеше

Даааа, тази е. Много благодаря. Нямаше никога да се сетя за заглавието сама 🥰🥰

# 227
  • в сърцето на един мъж...
Не е ли това - Джудит Макнот - Нещо прекрасно

# 228
# 229
Lazanya, благодаря много. Тази е книгата.

# 230
  • Бургас
ИБИС, обичам ви Heart

# 231
Някой чел ли е ,,Да се влюбиш в херцог" от Иви Дънмор? Не съм чела нищо от авторката и мисля, че това е единствената й преведена книга . Някъде прочетох, че я сравняват с ,,Бриджъртън" на Джулия Куин.

# 232
Много е далече от Джулия Куин, много.

# 233
  • София
Малко извън темата за книгите, но пък е за Дж. Куин:
Някой изгледа ли новия сериал по Бриджъртън, за кралицата? Току-що го започнах и не знам да очаквам ли изненади.

# 234
  • в сърцето на един мъж...
Някой чел ли е ,,Да се влюбиш в херцог" от Иви Дънмор? Не съм чела нищо от авторката и мисля, че това е единствената й преведена книга . Някъде прочетох, че я сравняват с ,,Бриджъртън" на Джулия Куин.

Не е лоша, но малко е прекалено със суфражетките и борбата им за право на глас. Всъщност тя на това се крепи. Но като цяло стила не е лош.

# 235
Прочетох Любов от втори поглед на Меган Куин. Благодаря на момичетата, които я препоръчаха. Много ми допадна, доста лека и забвна на моменти книжка. Дано издадат и другите книги от поредицата

# 236
  • София
Малко извън темата за книгите, но пък е за Дж. Куин:
Някой изгледа ли новия сериал по Бриджъртън, за кралицата? Току-що го започнах и не знам да очаквам ли изненади.
Изгледах го на два пъти и с една дума е "зле".

В момента чета това – https://www.goodreads.com/series/333332-misted-pines Не е зле. Типична за авторката. Може би ще бъде първата книга от много, много дълго време насам, която ще дочета докрая. Има далечна връзка с "Рок чик". След това смятам да чета и следващата.
Видях, че Саманта Йънг е започнала нова поредица и първата е излязла преди дни – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles Резюмето ми звучи добре, някой успя ли да я прочете?

# 237
През уикенда прочетох https://www.goodreads.com/book/show/123008168-my-dark-romeo и ми хареса. Въпреки дарк тага на книгата, не бих казала, че е. Всъщност на места беше доста забавна. Много се надявам Шен и Хънтингтън да пуснат книги и за приятелите на Ромео.

Днес започнах "Огнената Грейс" на Джули Гаруд, 100-тина стр. минах и добре върви засега, обаче имам чувството, че е писана от ghostwriter, просто ми се струва различна от обичайния стил на Гаруд.

# 238
  • Бургас
Ана Хуанг -King of pride, втората книга от новата и серия ,която на български се казва "Господари на греха ".И тази книга,както и първата от тази серия /Господар на гнева/ затвърждава мнението ме,че тази серия е много по-добра от първата която четохме.
"Предизвиквам те"Никол Сноу -на 85 страница главата героиня успя да измести Ерика от "Покварени "в личната ми класация за "любима"главна героиня. Накратко не ми харесва книгата

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:33 от lina_bs

# 239
Прочетох "порочни лъжи " въпреки че нещо ме дразни в стила на писане на авторката книгата ми хареса ...ще дам шанс и на порочна омраза която вие също ми препоръчахте ..но съм озадачена защо "господар на гнева " се води нова серия при положение че главния Данте беше в порочните лъжи ...

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 15:48 от likeawind

Общи условия

Активация на акаунт