За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 299
  • 820
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
В другата тема качиха "Скривалището" чакам ви да го прочетете и да го коментираме Simple Smile

# 271
Здравейте и от мен. Аз пък прочетох на Марч - Върни ме и Лоша преценка и не ми харесаха много. Все едно не ги е писала тя. После се захванах с Пенелъпи Уорд. Аристократът ми хареса, но ми стори малко повърхностна. После четох за Муди (най-накрая). Това вече много ми хареса. Имаше от всичко и драмата и сексуалното напрежение и емоционалния обрат също беше доста добър
На Ви Кийланд Секс,а не любов (тоя героя беше много арогантен и всичко се върти около секса) и Гореща афера (това беше в пъти по - добра от Секс,а не любов).
После минах на Мандариново небе - супер е. Много лека и лятна книжка, приятно ме изненада, дано преведат и останалите две от поредицата. И най - накрая минах на Пенелъпи Дъглас - Пънк 57 - добре беше, само дето Тея сцени малко ме изненадаха. Драмата на Миша сякъш не ми подейства толкова много. И сега чета Покварени. До тук добре. Сюжета започва да се заплита.  Рика е много борбена, а Майкъл ми напомня на Леви Кинг от Жесток крал на Кент. Ще видим накрая какво ще стане.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 20:27 от Даниела Мирчева 720087

# 272
  • София
В другата тема качиха "Скривалището" чакам ви да го прочетете и да го коментираме Simple Smile
Ох, защо така не ме грабна анотацията, не знам.

# 273
  • Бургас
Ти, прочете ли Покварени?

# 274
Така фрапираща ли е и 2ра книга на дъглас?

# 275
  • Бургас
Така фрапираща ли е и 2ра книга на дъглас?
Не

# 276
  • София
Ти, прочете ли Покварени?
Не, отзивите тук нещо не ми се понравиха.

# 277
Ох, засега (на 40% съм) мноого ми допада "King of pride" на Хуанг, по- добра е от първата ( за Данте). Дано градацията се запази в следващите книги. Тръпна да стигна и до Пенелъпи-то и нейния Кай. Grinning

# 278
  • Бургас
Аз ви казвах, че новата серия на Ана е по -добра от старата. Simple Smile Трета ще е историята на Доменик и Алесандра.

# 279
Аз с това темпо няма да стигна скоро до новата серия на Ана Хуан. Имам толкова много заредени книги на табелата, че не знам откъде да започна. А ми се иска да довърша Братството на черния кинжал, а пуснаха и превод на Възкресение на Малпас.

# 280
  • Бургас
Споко,  тя Ана Хуанг пуска по една книга на 5-6 месеца. Тъкмо ще приключи качените книги.
С коя от вас чакахме втората книга на Аби Глайнс? Не остана. Тя обяви,че всеки месец ще пуска по една нова книга-за различни герои

# 281
  • в сърцето на един мъж...
Аз отметнах на Ленора Бел, Училище за херцози серията. Много ми хареса, последната особено - Мина Пени ми е като един прототип на Мъни Пени от филмите за Бонд Simple Smile Приятна, с готин хумор.

# 282
Аз с това темпо няма да стигна скоро до новата серия на Ана Хуан. Имам толкова много заредени книги на табелата, че не знам откъде да започна. А ми се иска да довърша Братството на черния кинжал, а пуснаха и превод на Възкресение на Малпас.
Къде е пуснат превода на Малпас? Погледнах на местата от които тегля и не го открих. Може и на лично да ми отговориш.

# 283
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/34705192-asher-black, която не беше лоша, е имаше неща, които нямаха много логика, но се преглъщат. Ако ви допадат мафиотски романи я препоръчвам.

# 284
Споко,  тя Ана Хуанг пуска по една книга на 5-6 месеца. Тъкмо ще приключи качените книги.
С коя от вас чакахме втората книга на Аби Глайнс? Не остана. Тя обяви,че всеки месец ще пуска по една нова книга-за различни герои
С мен! С мен!
Яяяя кажете дали се досещате как се казваше един стар исторически роман. Главния беше взет в плен в крепост, в която живее главната. Тя го използваше , за да забременее.. до там ми стигат спомените. По-късно, след години главния завладя същата тази крепост.

Общи условия

Активация на акаунт