За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 797
  • 820
  •   1
Отговори
# 615
А как Ви се струват останалите книги от поредицата " Семейство Адар"?
От авторката съм чела само "Дъблин стрийт"и то до 3-4 книга. Не помня точно.
Хареса ми тогава.

# 616
  • София
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.

П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници. Решила съм да редувам с малко английски балове от 18. (?) век. За това говоря – https://www.goodreads.com/series/252265-devil-you-know

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 14:13 от milenaka

# 617
  • София
Благодаря за отзивите за “Господинът”. Засега май ще пропусна. Не мога да кажа, че нюансите са ми в топ класацията.

Рядко се пише тук за Люси Елеазар. Някой чете ли книгите ѝ? Аз съм прочела една единствена и сега пусто не мога да се сетя заглавието. Попадна ми във фейса резюме на "Сватбата", дали да си я купя? Слава Богу има и ел. вариант.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 18:46 от missence

# 618
Аз съм чела всичките й книги, без последната. Още не съм я купила. Много ми допадат на мен, всяка следваща все повече от предходната.

# 619
Аз приключих с "Дина" на Салах и чета "Симон", като за сега много ми харесва. Малко преди средата съм, но се чудя за "Въздухът, който дишам". Свързани ли са книгите в серията? Нищо не съм чела от авторката.

# 620
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, книгите на Кийра Кас стават ли за млади момичета? Неочаквано ми попадна цялата поредица.

# 621
# 622
  • София
Не съм чела първите две, коментарите тук ме разколебаха.

Аз съм чела всичките й книги, без последната. Още не съм я купила. Много ми допадат на мен, всяка следваща все повече от предходната.
Разгледах резюметата на книгите ѝ. Май съм чела "За една нощ". Освен да прочета още една-две и да преценя авторката. На Ванеса Гъркова "С аромат на буря" ми хареса преди време. Принципно отбягвам БГ авторите, и аз не знам защо.

# 623
  • Бургас
Аз пък ще я прочета и на български.

Яна, това видя ли го? 12.11

# 624
Не съм чела първите две, коментарите тук ме разколебаха.

Разгледах резюметата на книгите ѝ. Май съм чела "За една нощ". Освен да прочета още една-две и да преценя авторката. На Ванеса Гъркова "С аромат на буря" ми хареса преди време. Принципно отбягвам БГ авторите, и аз не знам защо.
Опитай с някоя от последните й. Примерно Онзи май, Буря, Старата къща

# 625
  • Бургас
Момичета, книгите на Кийра Кас стават ли за млади момичета? Неочаквано ми попадна цялата поредица.
Чела ли е поредицата на Симон Елкелес " Перфектна химия" Тя ми се струва подходяща за 14 годишна госпожица (ако правилно помня годините) ?
Ибис имат Ибис Тeen , може от там да погледнете различни заглавия

# 626
Чела ли е поредицата на Симон Елкелес " Перфектна химия" Тя ми се струва подходяща за 14 годишна госпожица (ако правилно помня годините) ?
Ибис имат Ибис Тeen , може от там да погледнете различни заглавия

Не, тя тепърва започва да прохожда в тийн книгите Simple Smile Взехме последно някоя от тези Теореми, Хипотези, летните дето ги издадоха. Лошото е, че се информира от тик ток Simple Smile и водим големи спорове кое става и кое не. Тази ми я подариха и не съм я чела, за да преценя. Приготвила съм й на Джени Хан поредицата P.S....

# 627
Леле, мен никой не ме контролираше като тинейджърка, но тогава май не бяха така разкрепостени книгите. Дали би харесала историческите любовни романи? Също така по-горе обсъждахме Люси Елеазар, мисля че биха били подходящи нейните книги.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 11:03 от ioana_g

# 628
Абе и мен не ме контролираше, ама нямаше и такива романи Simple Smile Рано й е още да чете за тройки, бдсм и подобни Simple Smile Та затова гледам да предложа нещо по-нормално за четене

# 629
Кийра Кас също стават. На мен ми харесаха, мисля, че са идеални за тийн. Какво мислиш за Бриджъртън, чела ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт