🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 358
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Обиждането на една цяла общност не може да се сравнява с обиди, базирани на лични характеристики. Не намирам дискриминацията за шега. Но явно дискусията е безсмислена.

---
Относно случващото се на съвета: дори и опит не беше направен срещу Едис, абсолютно безсилие на новодошлите сини, Божана дори не гласува с тях, а срещу Цветелин. Изглежда сякаш се е отказала, много ще съжалявам, ако си тръгне.

# 991
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жорката като чу, че Божана е номинирана и светна като коледна елха.

# 992
Която и да си тръгне днес ще ме е яд, но една идея повече искам да остане Божана. Която и да е спечелилата обаче, трябва да впрегне всички сили, за да събори комунизма, построен от Едис и Благо.

# 993
  • Другата България
Ами, очаквано, Джизо рече, Едис отсече, Божана отече.

Още снощи го коментирах същото, днес предположих, че може и да е Дани, ама много за малко.
Продължавам да смятам, че някак Благой и Едис играят заедно, като Благой дирижира наистина всичко и в двете племена, директно и индиректно.
Която и да си тръгне, ще е жалко, цветни образи са и двете.

# 994
Едис   ме  слуша.....ПфУУУ

# 995
  • София
Ужасна реакция на номинация и от страна на Божана, особено като се има предвид, че първата си номинация я прие като изкупление към червените мъже.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:51 от La Vikinga

# 996
Аз искам Божана да остане повече, отколкото Снежана.
НО реалната ми оценка е, че Снежана има повече варианти за игра пред себе си, ако остане в сравнение с Божана. Най-малкото Снежана  има шанс да се споразумее със Стефан, за разлика от Божана, за която тази врата е затворена и заключена завинаги.

В дуела съм за Божана въпреки всичко.

# 997
Ох, бе, Светльо, бе. От конформизъм чак и ти си почесваш брадата като вожда на вождовете, патриарха на Сървайвър, Негово Светешейство Благо Джийзъса.

# 998
екстра  и е  реакцията

# 999
  • София
Днес ли е дуела...
Божка добре ли е?Rolling Eyes

# 1 000
Ох, бе! Едните обидени, другите обидени. Все едно не схващат, че работата си е чиста математика. Ние или вие.

# 1 001
  • София
Не знам само защо Светослав говори в множествено число, когато каза, че с Благой са сивите кардинали в играта. Той няма никаква заслуга за контрола, който Благой има и в двете племена, Едис не си спомням дори да е разговарял със Светослав, когато с последния бяха от едно племе.

# 1 002
  • София
И е време за нов обрат в правилата. След гласуване от племето, появата на идол, дали не дойде време и за остров на отшелника?

# 1 003
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Светльо кога стана калайджия, кога му почерня г**а. "Ние казваме какво да става". Да бе, баш пък ти колиш и бесиш и теб те слуша някой! Егати неприятникът!
За Божана съм в дуела, въпреки че не искам и Снежана да си ходи. Предаването само ще изгуби, която и да си тръгне.

# 1 004
Класическа Сървайвър игра за елиминация, браво!
Унисекс игра, спокойно може да се играе и между мъж и жена. Добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт