🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 372
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 005
Всичките сасе самоопределири за босове- видимия единствено с сервилното си поведение Светльо бил сив кардинал , Благо определял събитията в противниковия отбор , Едис няколко пъти в монолозите си акцентира на .собственическо си чувство .
Божана и Снежана ми бяха най-неприятни в началото, но сега не искам да си тръгваг. Атрактивни са, добри във физическите игри , имат , имат мисъл да разбутват пластовете, горят в играта. От тук нататък  няколко епизода всичко ми изглежда предвидимо. Много плахи са участниците , един смешен ход направиха и чак го обявиха за гениален. С тоя старт и безумни правила в началото продукцията тотално оплеска сезона.

# 1 006
Няма шанс Божана.

# 1 007
  • София
Две от най-интересните участнички този сезон, цветни са. Ще липсват.

# 1 008
  • Буркина Фасо
най-после се маха....Божка

# 1 009
Браво Снежи!

# 1 010
Браво на Снежана, заслужена победа.
Направи добра и стабилна пръчка, категорична победа.

Успех в живота на Божана. Много цветна, много шумна, много луда и много отдадена в игрите. За мен беше удоволствие да я гледам през сезона. Добри последни думи от нея, отново успех в живота!

Снежана има повече възможности от Божана да продължи и да има възможност за игра след този дуел. Ще я подкрепям една идея повече от днес нататък Simple Smile

# 1 011
# 1 012
Йес бе, и Остров на Отшелника ще има.

# 1 013
Ахахахахахаха

Божана на острова на отшелника Simple Smile
Ахахахахахахаха

# 1 014
Еха,послушали са ни!
Божана на острова на отшелника!

# 1 015
заготовка за адана кебап 

SmileSmile

# 1 016
Хахаххахха! Велико! Божана кърти мивки отвсякъде!
Има си хас да не я сложат на остров. Къде без нея, като шоуто точно почна!

# 1 017
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ехааа, добре бе, остров на отшелника! И Божана още е в играта. Харесва ми! Благодаря на продукцията, на турските продуценти и на всички замесени в решението! Stuck Out Tongue

# 1 018
Иии. Остров на отшелника. 😁Супер!

# 1 019
Ахахахахахаха

Божана на острова на отшелника Simple Smile
Ахахахахахахаха
"Благо Георгиев, мразя те!" "Едис Пала, ще ми станеш заготовка за адана кебап!" 🤣

Общи условия

Активация на акаунт