Дано Жорко и Маги да оздравеят по-скоро и повече да не се разболяват.
Благодаря много за поздравленията за новата работа (дано да е за по-дълго време) и за предложенията за инфакола. Засега намерихме една половинка и се надявам скоро да донесат и този, които поръчахме.
Работата е като live support към един инвестиционен сайт .Т.е. когато някой не разбира нещо се обажда по телефона (има си други хора за него) или се свързва с live support-а. Не изглежда трудно. Само трябва да науча плановете им.
Аз го описвам като виртуална секретарка
За детегледачка пазарих мъжа ми. Само милия трябва по цял ден да е на работа, а нощно време да приспива Криси. В момент Криси спи, люлеейки се в люлката. Така хем аз съм свободна, хем мъжа ми спи.
Хубавото на тази работа е, че съм си в къщи и не трябва да пътувам никъде. Мога да си гледам децата, а ще спя на части през деня. Дано скоро да вдигнат заплатата, защото е доста ниска за английска компания, както и за нощна смяна. А и в момента съм в пробен период. Но е по-добре от нищо. Така че засега от 23 до 6 съм онлайн - ако на някой му е скучно.

ви е сервирано!
.Тя още от Коледа е със запушен нос,тогава извиках една приятелка да я чуе каза,че няма проблем,на 27 я заведох на консултация и там ми казаха,че няма нищо на 02.01. извиках същата приятелка да я чуе и тя ми каза пак,че гърдите са и чисти,но на сутринта тя започна да кашли.Обадих се на педито и от там ни започна одисеята-заведох детето на 4 доктора и накрая педито/

стържа ябълки,мачкам киви,банан...
аз давам на малката едно витаминно сиропче което има съставка и за апетит.по думите на доки било хубаво и до края на грипния сезон ще го пием-подсилвало организма и по този начин помагало да се предотвратят болестите 
снощи за пръв път не се е будила въобще 

Бързо да оздравяват малките душички.... Съчувствам на майките, представям си какво е...

Прасчото на мама,
Липсвахте ми
А девойките се харесаха също-личи си от снимките`
. Аз сокове давам 3 пъти на ден ( общо 140 мл. ) и винаги ги разреждам, защото не пием никаква вода(правя го за мое спокоиствие). До скоро и давах само домашни, но няма разнообразие и вече и купувам на Gerber. Попара трябва да почна да давам от този месец. Дайте рецепта(незнам и какво количество да и давам). Иначе празниците минаха със семейството. Маги хубаво ги насурвака всички
)
Температура няма вече, но сополи...
И не ще да яде нищо
Напълно разбирам майките на болните деца. Толкова много и тече нослето, че не може да суче. Имам чувството, че си легна гладна тази вечер. Сука близо час, като в 1м. Едвам я приспах без биберон, с него и е още по-трудно да диша. Направо ми къса сърцето. Исками се да крещя от безсилие.
. От притеснение ми излезна херпес. Нещо не ми харесва как влизаме в новата година. Темата е супер, а къде са другите мами? А относно режима:6ч.-кърма, в 10ч.- попара, в 13.30ч.-зеленчуково с 1\4 яйце или месно пюре (през ден), в 17ч. каша(отварям 2 различни и ги редувам) с настърган плод(1суп. л.) и в 20.30ч след банята кърма.