В януарски студ и мраз АВГУСТинче гушкам аз!

• 9 598
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Аз съм тук и ви 4ета,ама ме мързи да пиша нещо Blush.На работа  съм   Crazy.Утре- пак Crazy Crazy Ама- да не се оплаквам Naughty( писах се доброволка ooooh!). Та-  имах голяма пауза на работа и отско4их до вкъщи,Дари тъкмо си беше изяла пюрето за обяд и я изведох на разходка в парка, 4е да поспи малко(  в последно време покрай тия зъби  спи  по 30- 40 мин ooooh! и после е кисела)..И аз обядвах, накраних я след това и сега- хайде пак на работа.Ще съм тук до 24ч Rolling Eyes и ще умра от скука. Раз4итам на вашата ко мпания Peace

# 241
  • софия
Анди,и аз сега се прибрах от Била и купих на Милупа-млечната,ама взех и четири пюрета на Хип-моркови,моркови и картоф,картоф и тиква,картоф и тиквичка.И аз съм в чуденка,с какво да започна с оризовата или с пюренце.А пък колко време сечудих млечна или безмлечна  ooooh!-вземам едната,после я връщам и вземам другата-луда работа С ТОВА ЗАХРАНВАНЕ.Аз взех млечна,защото така или иначе сме с Аптамил,ако кърмех е друго да си го направиш с кърма,но така само да си усложнявам живота  Mr. Green.
Велмар,мисля че те видях в южния,по-скоро познах жената с теб,мисля,че е заедно с Дари на снимките,където е вързана на опашчици ама аз бях с мъжа ми и така или иначе нямаше да можем да си поговорим на спокойствие...,а и аз не се бях маскирала,ама 'ич! Никаква спирала,нищичко...вълк от класа  Laughing.
Честито на именниците днес и на месечинките ни   bouquet!
Ние сме утре,но аз от сега почвам да се оглеждам с какво,ще черпя  Mr. Green!

# 242
Цитат на: dani777k
[color=red
Велмар,мисля че те видях в южния,по-скоро познах жената с теб,мисля,че е заедно с Дари на снимките,където е вързана на опашчици ама аз бях с мъжа ми и така или иначе нямаше да можем да си поговорим на спокойствие...,а и аз не се бях маскирала,ама 'ич! Никаква спирала,нищичко...вълк от класа  Laughing.
Напълно възможно е  PeaceБях наистина със свекърва ми на разходката.( тя е на снимките).Ама- обаждай се друг път, де. БИва ли така. Само ме дръпни в движение, кажи си ника , 4е да се знаем за друг път Grinning
А за въл4ата визия Embarassed-срам - срам.,.....дето преди и до магазина не излизах без грим , сега не се и сещам.... Embarassed

А за утрешната по4ерпка- хайде 4ерпи и заради нас, 4е така и не се нау4их как да слагам софрата в нета Blush

# 243
привет и от мен!!!
          имаме ли именници?!? нещо софрата е празна!
AndyB, на какви танци ходиш. щото и аз посещавам такъв курс. още преди да забременея и сега го поднових.
          Наденце, на килограми са еднакви бебчовците, но на височина ни водите!
MimSss, давала съм сок или на Гербер или на ХИП  newsm78, но само 2 пъти и не си спомням по колко. май беше по 60 мл. давах сок от сини сливи за запек.

Моето зверче е от снощи на бабин дом и аз използвам най-рационално свободното си време. спане до обед, на кафе с френдките ми, козметик. сега ще седна да уча, че на 22 имам изпит и то по Осигурително право! сигурно единият въпрос, които ще ни дадат е актуалният в момента - този за майчинството. ама много тъпа работа - нямаме лекции и сега трябва да се снабдя със 100 книжки за да уча и то с последните промени, че тез неща непрекъснато ги доизменяха. Само на фризьор не можах да отида, но там ходя с Ицето - той си спинка послушно в количката.
  velmar, приятна работа ако не е тайна какво работиш. и аз ще уча пред компа и ще се разсейвам от време на време. дано довечера дойдат едни приятели на гости, та да поиграем малко на белотче.

# 244
  • София
Здравейте на всички!
Въпреки гадното време навън си направихме една дъъъъълга разходка с татито и Калоян около езерото в Дружба. Той спа през цялото време Wink Сега съм много щастлива, защото точно преди именния ни ден /утре Grinning/ пристигнаха обувчиците, които му бях поръчала на един приятел в САЩ. Ето ги http://www.bobuxusa.com/s.nl/it.A/id.1332/.f?sc=2&category=87
Сега го чакам да се събуди да видя колко по-големи съм ги поръчала Mr. Green
И честит празник на всички именници и именнички!!!

# 245
Цитат на: ellenka .
  [b
velmar[/b], приятна работа ако не е тайна какво работиш. и аз ще уча пред компа и ще се разсейвам от време на време. дано довечера дойдат едни приятели на гости, та да поиграем малко на белотче.[/color]
Хайде- ще си правим компания заедно( няма мнгоо да те разсейвам Blush.За белот4ето- завиждам ти. моя мъж е много смотан в това отношение ooooh!- не вярвах 4е има 4овек който да не играе карти табла или нещо такова.Ами - ето на- има Crossing ArmsАз съм фен на тия забавления,ама само не мога да си играя.... Rolling EyesА той току що ми се обади да ми каже 4е мисли да пътува за Кюстендил #2gunfire( оказва се 4е ве4е пътува де......... Close   Ами - защо ми звъни и се прави 4е ме пита #Cussing out- просто можеше като се прибера да установя 4е го няма....).ТОй е ловджия , а аз нещо не мога да се приобщя към хобито му( освен да пробвам да лая по баирите Crazy)
Ох- бясна съм- но..ще ми дойде в ръ4и4ките утре.... smile3508 и тогава ще го.... smile3512 bash fight

А иначе за работата- не е тайна Grinning- и друг път съм го казвала- работя като тонрежисьор

# 246
оххххххх, аз обожавам да играя на белот!!! а пък как ми връзва само!!! но с бебчо нещо не можем да се организираме да си поканим гости вечер.
ама как сме се наредели само - ти и Нана, и аз - все работим в медии.

velmar, може за викач да те вземат. те само крещят, ръмжат и издават всякакви звуци  Laughing Laughing Laughing

а между другото Снежко къде се загуби?

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 17:03 от ellenka

# 247
ПАк съм аз Grinning Преди малко snejko ми изпрати един линк,който намирам за доста полезен
http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm
Ако ве4е някой го е пускал- сори Blush
И  още нещо- все се каня да си кажа мнението  относно захранването( не 4е някой ме пита д е... Laughing.Та- както знаете- аз захраних Дари  отдавна  смятам - успешно Peaceи ве4е сме заместили обедното хранене.Та- от вси4ко про4етено преди това, си извадих изводите за себе си да запо4на с пюретата.Защото- с тях ще заместя обедното ( което смятам за централно и важно) хранене Peace.Кашата впоследствие заема мястото на  следобедна закуска( примесена или редувана с плодово пюре).Дари  напредва доста с килограмите , а пове4ето мнения са 4е кашите напомпват, така 4е- за нас не беше  най-доброто Thinking.А да ви кажа 4естно- ми зву4и доста гадно каша от ориз, елда( кавко ли е това newsm78 Embarassed), или някакви такива ...Виж- за овкусените каши съм на друго мнение.Всъщност- те и тези може да са вкусни, но..просто на мен ми зву4и гадно. Както и по мое ли4но мнение не виждам нищо вкусно в пюре направено само от 4ист морков или само броколи...и т.н. и т.н... Crazy

# 248
Цитат на: ellenka velmar, може за викач да те вземат. те само крещят, ръмжат и издават всякакви звуци  Laughing Laughing Laughing
[/quote
Ех- развесели ме .. Joy Laughing Crazy Благодаря за което  bouquet
Въпреки  това- утре няма да му се размине ко нското Crossing Arms

# 249
  • софия
И аз обичам белооооот  Mr. Green!
Велмар,друг път ще се обаждам  Peace!Аз те видях още като влизаше в парка,ама се бях заредила за хот-догче  Embarassed,когато мина покрай мен,по-точно покрай Найа,която блаженно спеше в количката,опакована и с дъждобрана,за всеки случай по заповед на мъжа ми  Twisted Evil!

# 250
dani777k , то малко на ат го обзрнахме, ама.... Blushß да не сте с 6арено куини newsm78°е то4но покрай хотßдозите минахме покрай едно такова и свеки се по4уди дали не трябва да й метнем и на ДАри рьждобрана, 4е , види6 ли , другите деца са ги покрили Crazy
Абе -какво става с кредора newsm78

# 251
  • софия
Да с едно цикламено,зелено и все такива "пастелни" цветове  Mr. Green,а аз тогава се зачудих дали да не махнем нашия  Laughing..
За почвам с черпнята от сега послучай месечинката ни утре и черпя за всички 7.08-августинчета:
И понеже обичам миризливи сиренца и червено вино -НАЗДРАВЕ!

# 252
Привет и от нас!  Hug
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И ПРАЗНУВАЩИТЕ МЕСЕЧИНКИ!
Ама нямаме ли именници - що никой не черпи.  Mr. Green
За захранването аз пък ще захраня като Pepper. Копирам те, но много добре ти звучат доводите за начина ти на захранване, абе изобщо за всичко. Само ако може да ми обясниш на колко дни въвеждаш нова храна. Аз четох че се прави най-малко 3 дни пауза между новите храни. И всъщност след кашата какво - плод или зеленчук?  newsm78
Днес минах покрай магазина на Чико да си купя омекотител (да не видя нещо от Pepper  Joy) и ако знаете каква лятна количак си харесах само (не че нямам), ама тази е мноого яка супер лека и струва само 266 лв.  Embarassed Ох, много я мисля. Мъжо е готов да я купи веднага, ама като имаме лятна май не си струва само да трупам излишни вещи, а?  newsm78
nana77 много сладки обувчици!  Peace
За срещата май повечето мами сме за МОЛ-а на Стамболийски. Тя и Нори беше голяма ентусиастка ама нещо не пише тези дни.
val_stef ама защо ги стерилизаш чесалките бе мила, чак толкова не е нужно. Моя както си лапа постоянно ръцете не мисля че са по чисти от чесалката.
А пръстчето ни дето е все в устата е ужасно червено, точно мястото с което си чеше долния венец.  Sick
dani777k наздраве, ама аз съм си сипала безалкохолна бира.  Laughing
Хайде лека вечер!  Heart Eyes

# 253
  • у дома
Привет мами  Hug
Честити месечинки на Ваня, Николета, Ивайла, Иван, и Бран   baby_neutral   bouquet
Честит имен ден на всички именници    bouquet
Днес Ния направи първото си пълно завъртане от гръб по корем  newsm44 след 20 минутно пълзене, ала риба на сухо се умори и самичка се обърна пак по гръб  Mr. Green (досега, когато се умори просто забиваше глава в чаршафите) също така днес отидохме то Пакостник и си поръчахме столче за хранене  newsm44  а и бабата ни има имен ден днес   bouquet , затова ето по една чашка червено вино и от мен:
, ето и мезенце
а и нещо за десерт
Ние с мъжа ми сме страшна партия при белота  Mr. Green
dani777k, леко бременеене на приятелката ти  Hug Ани-Анисвет, разписвай се по-често    bouquet elen@, педито ще ми каже при следваща консултация някакво упражнение за седене  Thinking засега само я придържам Ния в мен по малко седнала или в количката, там е полу-седнала  Simple Smile AndyB, поздравления за танците  Hug Аз все още нямам сили да започна отново  ooooh! Къде играеш? ellenka, бравооо  Mr. Green нашата баба ни се е заканила, че само Ния да порасне още мъничко и ще я отбива от нас  Mr. Green дори сега с дядото правят легло за нея на вилата  Mr. Green
лека вечер и целувки  Heart Eyes

# 254
Мами видяхте ли юлките какъв хубав колаж са си направили. Не може ли и ние да си напраим някакъв?

Общи условия

Активация на акаунт