Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам много за случилото се и Ви разбирам как се чувствате... Прегръдки!
При мен нещата приключиха - мисед. Колко е трудно да се разделиш с някой, който си обикнал преди да го видиш..
На всички момичета желая лека бременност. Бог да ви пази и помага в трудностите! 🌷

# 181
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Бери! Леко възстановяване и скорошен успех!

# 182
При мен нещата приключиха - мисед. Колко е трудно да се разделиш с някой, който си обикнал преди да го видиш..
На всички момичета желая лека бременност. Бог да ви пази и помага в трудностите! 🌷

Съжалявам за случилото се! Бързо да се възстановиш и скоро да си в тема за мами очакващи бебе 🤗

# 183
Съжалявам Ред Бери ! Бързо възстановяване.

И мен от това много ме е страх ..и като гледам на колко момичета им се случи ...ужасно е 💔

# 184
Съжалявам, Бери ❤️ Пожелавам ти да гушкаш своето щастие много скоро ❤️

# 185

Съжалявам, Бери!
Прегръдки и скорошен успех Heart

# 186
Аз бях поспряла да ходя на маникюр, но по-скоро заради гриповете, които върлуват. За боядисването на косата специално питах доктора, защото не се понасях с белите коси и той позволи.
А и едно оплакване от мен, гърдите ме болят мноого и дори мисля че на лявата (която винаги си е била по-голяма) са ми се появили стрии и нещо още по-ужасно, имам една изпъкнала вена, която е дълга около 3 см 😫.

При мен не е само една изпъкнала вена, спокойно😆 това е нормално😊 Не се ли мажеш с нещо за стрии?

# 187
Бери съжелявам, че и ти напускаш групата. Бързо възтановяване и скорошен успех💜

Момичета, аз съм много доволна от Мус боята на Schwarzkof, без амоняк е и се маже като шампоан много лесно 👌

# 188
Аз се боядисвам и съм с гел лак. Доколкото съм запозната, няма проблем за бебето. Все пак това не са боите от преди 50 години.

# 189
Аз се боядисвам и съм с гел лак. Доколкото съм запозната, няма проблем за бебето. Все пак това не са боите от преди 50 години.

Гел лак и аз слагам 😊

# 190
Аз бях поспряла да ходя на маникюр, но по-скоро заради гриповете, които върлуват. За боядисването на косата специално питах доктора, защото не се понасях с белите коси и той позволи.
А и едно оплакване от мен, гърдите ме болят мноого и дори мисля че на лявата (която винаги си е била по-голяма) са ми се появили стрии и нещо още по-ужасно, имам една изпъкнала вена, която е дълга около 3 см 😫.

При мен не е само една изпъкнала вена, спокойно😆 това е нормално😊 Не се ли мажеш с нещо за стрии?

Мажа се още от както разбрах, че съм бременна. Взех олиото и кремчето против стрии 😫

# 191
Мами, коя къде ходи на лекар ? Имам проблем с намирането на такъв, а до седмица трябва да запиша час. В 11г.с съм, от предната гинеколожка не съм доволна. Мнения за лекарка в Тина Киркова ?

Привет. Аз в Щерев, но реално засега имам само един преглед там.....втория ми е чак на 11.04 за БХС..

# 192
Момичета, до колко е опасно това разболяване в този етап на бременността?
Нямам температура, гърлото ми е по-добре, но очите ми са знаете - като възпалени по време на боледуване и съм леко отпаднала, което принципно е нормално.... Не искам да притеснявам АГ постоянно, но искам да знам, кога има проблем да потърся лекарска помощ.

# 193
  • Замък сред облаците
Ако вдигнеш темп.

# 194
Мир почивай повече, смучи лукчета за гърлото и пий много течности.През бременноста единствено най-опасна е високата температура.Щом нямаш не се притеснявай.Ако нещо те тревожи може да се консултираш и с ЛЛ.
Скорошно оздравяване 🤗

Общи условия

Активация на акаунт