Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 40 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Мерси за превода.  

Фатмагюл и Наре  много са набрани на  избранниците си Joy
Ще има сватба, страхотно.  
 Има снимки с блондинки,но не само...

# 586
  • Пловдив

Ох тези фенове - снимат отвсякъде. Като видя и надраскани видеа и снимки - полудявам...
Но вече е в пространството.

Още едно видео: https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1645898944847966210

Д пием чай за спокойна вечер.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 05:54 от mariana51

# 587
Добро утро в нашата сряда!
Да пием кафе,задачите да подредим и довечера да сме на линия за гледане!
Спорен и спокоен ден!

# 588

Добро утро момичета Two Hearts

Облачно и дъждовно е днес, но пък имаме очаквания за новата серия довечера и така денят ни ще мине по-бързо. Да видим  какво са ни подготвили - нещо ще разберем, друго ще загатнат.

Изгледах  снощи серията, вие сте я изкоментирали - какво да добавя.
Направи ми впечатление поведението на Орхан Кошанер. Тих и спокоен на "старини", вдъхващ доверие, все още вярващ в доброто у хората. Харесва и иска да помогне на Фара и Керимша, но дали не се предовери прекалено на Вера?
 Видяхме, че тя за сина си прави абсолютно всичко  и в това си приличат с Фара, но дали сега ще помогне на друг за своя сметка, пренебрегвайки своето?
Орхан сляпо ѝ вярва, ама дали тази Вера е същата отпреди години?

Струва ми се, че уликата - пистолета, е манипулирана. Откъде се взе този пистолет, нали на местопрестъплението не остана нищо и никаква следа след "почистването". Думите на Бекир, че иска да види как Акънджъ страдат и нека да изпитат за първи път  какво е арест на любимия им син - ме навяват на мисълта, че той е "снесъл" информацията на полицията, както е предал и пистолета на Каан. Всъщност той всичко знае - кой, кого е убил, кой е видял и чул, кой е покрил случилото се и кой е почистил. Вижда как Тахир е свързан с Фара, знае и причините за да я защитава така яростно, все още му горчи от урока на Тахир и унижението което преживя пред чичо си - отмъщението му към тях е ясно, но не предвиди що за човек е Фара и на какво е способна.
Ако е оживял - отново ще е губещ и ще озлобее още повече. Ако Фара наистина го е убила, а тя има най-точната и вярна преценка за това - дали Тахир няма да поеме тази  отговорност?
Въобще нещата се заплитат още повече. Започват да ме спохождат нерадостни мисли за бъдещето на Тахир и Фара. Много кръв има вече около тях и как те, ако станат семейство /дори и на хартия само/ ще са чисти и бели пред Керимша, защото по силата на закона - и двамата са за затвора.
Как ще се измъкнат от цялата тази мръсотия и черна кал в която са и с двата крака - просто недоумявам.

Много въпроси на които чакам отговори. Но, най-вече чакам отговор за донорството и предстоящата операция на Керимша. Ако са бегълци - това няма как да се случи - т.е. първо трябва черните облаци да се разсеят и да са на "светло". А и сватба се очертава, като най-интересното което видях от една снимка зад кадър /от феновете/ - Фара е с Гьонюл и Мехмет пред входа на блока - значи  са се върнали от тайното място, където ги е завел Тахир.
А-а, съвсем ми объркаха мисленето, ама ми засилиха интереса да гледам кое, как ще се случи.

Сега да пием по кафе и да захващаме задачите за днес.
Интересно ми е новият сериал стартирал снощи как се е представил.

# 589
Добро утро на Велика Сряда!
Днес е ден в който да се замислим за приятелството, за предателството и стойността на истински ценните неща, които не струват пари.

Бъдете здрави и много щастливи.

# 590
  • Пловдив

Добро утро в сряда. В очакване сме за продължението на историята.

Марта, върнах се в началото на 1 епизод.
Алп, отивайки в заведението, имаше комуникация с трето лице.
И следва неговото: Не съм натиснал спусака и т.н.
Тахир взима пистолета. Предполагам, че би изтрил следите по него - нали според Ага, Каан и Тахир са "братя".
Вероятности Каан да не е убиеца.

# 591
Цитат
Тахир взима пистолета. Предполагам, че би изтрил следите по него - нали според Ага, Каан и Тахир са "братя".
Вероятности Каан да не е убиеца.

Ами, нали Фара щеше да види, ако имаше още някой.

# 592
Фара виждаше една много малка част от тази огромна зала. Ако не се лъжа има много места като изход е вход, и стълби, врати така че  изстрела може да дойде и от друг ъгъл.  През цялото време Каан крещи, трудно ще се долови звук,мисля че не е стрелял той.

# 593
Не е убиеца Каан, той помисли,че без да иска е натиснал спусъка,че не е разбрал като му е трепнала ръката. Може да е разглезен ,  да се изхвърля, но има нежна душа, не е лош по душа. Така ми изглежда. Вера каза, че иска да не е като баща си, държала го е далеч от гадостите, възпитавала го е по друг начин.

Малко усмивки, как се разхубавява човек като е усмихнат, визирам баш-комисаря 🙂

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 11:24 от araselia

# 594
  • Пловдив

Как евентуално би се доказала невинността на Каан. Отпечатъци от неговите пръсти ще има по пистолето, но или не е изстрелян куршум, което е малко вероятно или куршумът от тялото на Алп не отговаря на патроните от пистолета му. Трябва да има две гилзи - такова нещо до момента не знаем. И трябва да се намери втората. Ако неизевстният стрелец си е прибрал гилзата, то да се намери дупката оставена от истрела на Каан.
Ей, проведох разследването... Ще разберем.

# 595

Момичета Heart!
Енгин ни предупреждава да гледаме тази вечер!
А ,смеем ли да не гледаме Тахир!

Марта,ето !

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:13 от Damata

# 596
А бележката която прибра Фара? На нея какво пишеше - нещо за бяло агънце. Дали не е някаква подсказка, а и продължаваме да не знаем с кого точно имаше среща Алп?
И как Тахир и хората му дойдоха почти веднага - или са нещо като “ бавачки” на Каан? Преди това в онази кухня беше супер нагъл към Алп, както и към останалите. Пренебрежително и нагло поведение, а сега като разбере кое е семейството на Гьонюл ще продължи да е мил с нея или ще я забрави? А тя като разбере пък за обвинението към него, дали въобще ще поиска да се срещнат отново?

# 597
  • Пловдив

https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1646064892133228544

Много хубава новина. Дисни+ написаха, че от 14 април сериалът ни ще е на платформата. Ще бъдат пуснати от 1 до 7 епизод, като в платформата ще са подадени като 1 сезон.

# 598
  • София
Здравейте, следя ви много отдавна, още от времето на Фатмагюл. Не пиша, но си чета за Енгин.
Страхотен актьор, а сегашния сериал ми взе ума. Благодаря за труда ви.
Днес ще има ли серия? Останах с впечатление, че днес има мач и няма да има серия.

# 599
  • Пловдив

Здравейте, следя ви много отдавна, още от времето на Фатмагюл. Не пиша, но си чета за Енгин.
Страхотен актьор, а сегашния сериал ми взе ума. Благодаря за труда ви.
Днес ще има ли серия? Останах с впечатление, че днес има мач и няма да има серия.

Здравей. Мач ще има по друга телевизия и те няма да излъчват своя си сериал. А ние ще имаме епизод. Въпросът е турският зрител къде ще гледа - мач, сериал или каквото си гледа.

И тъй като вече си на "терен", използвам футболен термин символично - смело споделяй мненията си в темата на Енгин. Между другото неговият отбор Бешикташ има мач тази вечер и той вероятно ще го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт