Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 40 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Позабравила съм руския . Дано не съм разбрала правилно, Перихан е родила  дете за да я обича Орххан.  И каза доста грозни думи не дъщеря си.  Ужасно е.Тази жена не обича собствената си плът и кръв.  Нека да се чуди,защо не я обичат. Вера е като лъвица над детето си.Confused

Може да е Бекир, но очаквам всякакви изненади.

# 631
Аха, Марианче, значи не съм съвсем разбрала.

Ще има парти по случай излизането на Каан от затвора. Очаквам да има някой екшън там.

Перихан е една разочарована от живота жена,света и е крив, включително и дъщеря и. А и хормоните я тресат, не и е лесно на жената, разбирам я.

Една хубава прегръдка

# 632

Моите предположения излязоха верни. По пистолета има отпечатъци от пръстите на Каан, но куршума не е от неговия. Та, кой ли ще е убиеца??? Мирише ми на Бекир...
Отдавна ми мирише на мазния Бекир!

# 633
  • Варна
Вече доста скъсяват дистанция Фара и Тахирчо, даже сложи ръката си върху нейната преди да слязат от колата,
скоро и повече ...

# 634
А, ето кой набил Каан.

# 635
Май баш комисаря Мехмет,каза на Гюнюл кой е Емир!
Всички около масата,а Каан липсва!

# 636
  • Пловдив
Мехмет не е в ред. Правилно ни го представиха - като си набие нещо в главата, няма спасение.

# 637
Май баш комисаря Мехмет,каза на Гюнюл кой е Емир!

Да, каза и че е убиеца на Алперен, сина на мафиотския бос Аканджъ.

Бааде почва да играе сечено, кръвта вода не става. Злобата и изби, заяжда се с Фара относно фиктивния брак. Най-лесно било да получи гражданство ако се ожени за бащата на Керимшах, турчин ли бил или не

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 06:26 от araselia

# 638
Мехмед,безразсъдно смел .Как влезна в къщата на Али Галип,и им "изсипа"догледника...

# 639
Фара разказва историята си от Иран. Момиче,което се влюбило, обаче в грешния човек

# 640
Май разбрах Тахир да стане баща на Керимшах

# 641
Май разбрах Тахир да стане баща на Керимшах

Да, всъщност да го припознае за свой син, Бааде нали каза ,че така е най-лесно да получи гражданство Фара, иначе ако е с фиктивен брак трябвало да минат 3 години.

Е,Агата иска Тахир да убие баш-комисаря

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 23:50 от araselia

# 642
Ей, този Али Галип отвратителен манипулатор - май иска от Тахир да убие Мехмет Кошанер.

Фара разказа на комисаря че е чула два истрела и той откри куршума  от пистолета на Каан забит в стената. Значи сега да търси правилния стрелец.

# 643
Али Галип иска Тахир да убие Мехмет.
Дали ще започва  да изпълнява много такива поръчки  Тахир? Confused

Тахир има голямо доверие  на Фара. Явно ще има сватба или не .. Нищо не е сигурно...

# 644
Да, Тахир не дава и косъм да падне от главата на Фара. Ще помогнат на Фара срещу убийството на Мехмет, което трябва да извърши Тахир.

Да видим какво ще излезе от втората гилза

Най-неразбираемото за мен е какво е намерила Вера в пенсионирания полицай една глава и половина по-нисък от нея симпатичен дядка, но явно любовта е сляпа е вярно в случая 🙂 И как и двамата с Агата я гледат като божество, копче не могат да и кажат. Да не се окаже Вера баш мафиота, особено ако изскочи и връзка с руската мафия 😂

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 00:18 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт