Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 40 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Да сложа и аз новата снимка...

# 676

https://www.instagram.com/p/Cq-6mmvIqHA/

Снимката е нова - прическата е от сегашния сериал.

Чак да не повярваш,толкова рано да се разхвърля по къс ръкав!Като знам как е вечно облечен!

# 677
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 678
Лека нощ!

# 679
Привет. Кандисах да пиша.

Много е красив Енгин.
Буркина. Hug 
Мисля, че Фара действа напълно адекватно,като жена в безизходица.  С Тахир  ги свързват доста неща, на думи,но не може да се омъжи с лека ръка.  Все пак са си напълно непознати, видяхме,че е изпатила вече.  Брака не е шега работа, пък има да мисли за дете, не само за себе си. Тахир не е подлец, но може да се окаже всякакъв и да ги тормози.
Намирам ситуациите  и героините за напълно противоположни.  Предния епизод аз също не я разбрах първоначално,но после се замислих. 
Малко ме подразни,че каза на Мехмет но в крайна сметка  постъпи правилно.

Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Относно рейтинга, няма какво да кажа. Дано нямя мач другата седмица.

Демет и мъжа й,бяха хубава двойка,имаха красива сватба. Щом не се е получило, тяхна си работа. Навреме е по-добре,докато нямат потомци.

Марта. Чудесни, пъстри,ярки наситени цветове. Браво
 В събота ще боядисвам моите. 

Лека и спокойна  нощ.

# 680

Лека и от мен!

# 681
# 682
Добро утро!

# 683
  • Пловдив

https://twitter.com/attianadizix/status/1646636799790309377

Добро утро.
Много ми хареса този момент от епизода, Тахир се притеснява за Фара, начинът, по който той се грижи за нея, виждайки безпокойството в очите й, опитвайки се да я успокои :
Тахир: Страх те е. Добре, тук съм!
Фара: Знам. Но да се върна в тази къща...
Тахир: Ще се върнем. Сега ще се върнем!
Фара: Не. Както каза, искам да видя края на пътя на ръба на скалата! Нека всичко свърши! Нека всичко се реши.
Тахир: Добре.

ДОПЪЛВАМ:
Сетих се, че днес Дисни+ Турция ще качат първите 7 епизода на платформата.
Дали един по един или всички наведнъж, ще разберем.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 08:57 от mariana51

# 684
Добро утро!
Разпети петък,светъл празник!
Относно ,Дисни+ и сериала ни,оценен е!
Да се подготвим за светлите празници, и да посрещнем с любов в сърцата си тези дни!
Спорен да е деня и в очакване на новини!

# 685

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден петък!

Гледах снимките зад кадър "прихванати" от фенове по сета и новия трейлър за другата седмица и знаете ли какво си мисля - най-вероятно ще имаме 2 сватби на Тахир и Фара. Едната ще е само подписване, защото Фара доста беше изненадана от  прекалено официалния вид на Тахир, тъй като за нея това е просто една формалност на хартия.
Но пък снимките на Демет с бялата рокля и готините обувки си говорят за съвсем официална сватба. И тук се получава нещо много интересно - единствените хора близки на Фара са сем. Кошанер, а "семейството" на Тахир са Акънджъ.  Оффф, яяя... Докарахме ги полицай/мафиот/полицай/мафиот...
Не зная откъде се сетих  за две сватби, но почти всички екранни герои  на Енгин са с поне 2-3 годеници,че  и по толкова сватби.

Скрит текст:
Тези кадри предполагам са чак за 9 серия

# 686
Докарахме ги полицай/мафиот/полицай/мафиот...

Марта Hands Plus1 Joy

# 687
  • Пловдив

Марта, след този разговор между Тахир и Фара, ако си познала, втората сватба ще е заради Керимшах. Дано там той присъства вече и като син на Тахир.

Тахир: Ще кажа, че съм аз! Ще кажа, че съм баща на Керимшах! Ще го презапиша върху себе си, ще кажа, че това е синът ми! Някой ще каже ли нещо? Има ли такъв човек? Има ли?!
Фара: Но Тахир, това е повече от договор...
Тахир: Договорите свършват, договорите свършват... Но ако си нечий баща, тогава оставаш такъв завинаги. Фара, позволи ми да стана баща на Керимшах. Ако имах син, тогава бих искал той да бъде като Керимшах.
Фара: Тахир, а ако тестовете
Тахир: Да, тестът може да бъде обработен. Нека това е единственият ни проблем. Ако проблемът е разрешен, позволи ми да стана баща на Керимшах. Добре? Фара Ершади...

https://twitter.com/AFetkinlik/status/1646800595976609794

Нашият сериал вече е на Disney+ с всичките му епизоди.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 12:11 от mariana51

# 688
Туба вече има восъчна фигура .Познай кой е оригинала Wink

И с порасналите и дъщери

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:21 от araselia

# 689

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден петък!

Гледах снимките зад кадър "прихванати" от фенове по сета и новия трейлър за другата седмица и знаете ли какво си мисля - най-вероятно ще имаме 2 сватби на Тахир и Фара. Едната ще е само подписване, защото Фара доста беше изненадана от  прекалено официалния вид на Тахир, тъй като за нея това е просто една формалност на хартия.
Но пък снимките на Демет с бялата рокля и готините обувки си говорят за съвсем официална сватба. И тук се получава нещо много интересно - единствените хора близки на Фара са сем. Кошанер, а "семейството" на Тахир са Акънджъ.  Оффф, яяя... Докарахме ги полицай/мафиот/полицай/мафиот...
Не зная откъде се сетих  за две сватби, но почти всички екранни герои  на Енгин са с поне 2-3 годеници,че  и по толкова сватби.

Скрит текст:
Тези кадри предполагам са чак за 9 серия

На първата снимка с колажа от сватбени моменти,в десния ъгъл кадърът от кой филм е,че не разпознавам актрисата с Енгин и не мисля ,че съм го гледала?

Общи условия

Активация на акаунт