Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 664
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Пам искаше всички, които не са имали време с Ергенина, да се видят.

# 1 471
Ирина каква е лисица и използвачкааа.. Цял ден топли дивана на чалга отбора, но после изведнъж се материализира плътно до Пам, за да бъде избрана за среща. Прекъснаха я нейните "приятелки" и докато Пам спори с тях тя се смее пак обратно на тяхното диванче.. Поредното мекотело

# 1 472
Пам пишеше в Go Guide преди 5-6 години, основно за отношенията си с мъжете.

# 1 473
От всички злобюли в двата сезона,Елисавета е върха! Не знам каква майка би била и как би възпитавала детето си.А и въобще дали би го обичала -тя цялата е изпълнена със злоба!

# 1 474
Поне тая вечер гледахме нещо различно от Айлин, Валерия и Елена, включиха се и други момичета дето попринцип и 1 минута ефирно време не им се полага. Супер много се радвам, че Валерия е затапена в последна глуха два епизода и не ѝ се дава поле за изява, не ми лиспва изобщо.

# 1 475
Микаела е супер красиво момиче, добре че бързо я прекъсна, че този щеше да я награби.

# 1 476
Май Райя ще си ходи, за съжаление

# 1 477
Поне тая вечер гледахме нещо различно от Айлин, Валерия и Елена, включиха се и други момичета дето попринцип и 1 минута ефирно време не им се полага. Супер много се радвам, че Валерия е затапена в последна глуха два епизода и не ѝ се дава поле за изява, не ми лиспва изобщо.
Скоро ще я покани на втора среща, за да си наваксат. Затишие пред буря, както се казва...
Обявиха кастинг за сезон 3, ужас.

# 1 478
А, стига! И сезон 3 презентират!

# 1 479
Сезоооонннн 3, ооокееейййй

# 1 480
Ха-ха! Видяхте ли рекламата?Търсят желаещи за психодиспансера.

# 1 481
  • София
Според мен Пам се опита да даде възможност на момичетата, които не ги канят  (едни 70%), да имат и те малко време с Ергени.

# 1 482
Бай Елисавет и ало.бг са типа хора, заради които нямаме общество… злобни, завистливи и лоши. Такива хора, трябва да бъдат дружно порицавани, трагедията е че много хора ги намират за забавни.

Животът щеше да е много по-лесен и приятен, ако не трябва да се сблъскваме ежедневно с такива паразити.

# 1 483
Леле, ако дадат власт на Пам! Жалка е, като китайска капка, мели ли мели! Мисля, че Габи наистина съжали.

# 1 484
  • # супернатурална #
Оле, ама те дори не я обидиха, от промото с друго впечателение останахме

Общи условия

Активация на акаунт