Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 846
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Разпиляна във въображението
Пам не могла да си изпълни списъка - ами да не беше отпускала много време за приятелката си. Претупваше срещите с другите за по няколко минути.

Писах в другата тема, но то не е спойлер, защото не знам кой печели. Според мен главната роля този сезон е отредена на Елена. Не знам дали е човек на продукцията, но мисля, че сценарият е написан за нея - пренебрегната в началото жена грабва сърцето на Ергена. Сега просто гледаме как се случва, а останалите играят ролята си. Злата красавица Валерия ще падне от добрата симпатична Елена. Завесата пада Simple Smile Чудим се защо Валерия я представят в лоша светлина, а уж е любимката на Ергена. Тя саботира останалите, но пък даде причината за "осъзнаването" на Елена, която след "катарзис" си спечели целувката на Евгени Simple Smile

# 1 696
Ако махнат "музикалното оформление" и озвучаване на ситуации, че да ни кажат подсъзнателено как да сме били приемали момента, и ако пуснат суровия заснет материал без допълнително озвучаване, то нито еротичните, нито романтичните, нито драматичните сцени ще ви се видят такива. Хайде, за драматичните е възможно, но те там не им добавят музикален фон. Обаче за Армагедона на церемонията на розата сериозно минават границата. И ако изключим един или два пъти за целия минал сезон, то в останалите случаи беше повече от нелепо.
А в същото време момите си мислят: "Айде, бе! Давай! Студено ми е. Ходи ми се на тоалетна. Вися вече два часа на тези токчета права на тази церемония. Краката ме болят. Хайде приключвай вече, че е 2:30 посред нощ."

Еротика, романтика и нагнетяване на момента(съвсем встрани от нелепата церемония, за другите моменти говоря) ни внушават с музика.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 10:23 от geri1919

# 1 697
  • тук и там
Но едва ли, всъщност вероятно майка й е същата. Съща Елисавета вероятно. Със същите ценности и манталитет, вероятно и професия.
Именно..Та точно за това буди съжаление в мен.

# 1 698
За мен Пам трябваше да реагира доста по- рано и по- твърдо. При продължаващ тормоз да сигнализира на продукцията. Това отношение е тормоз и не бива да се толелира.
Тормозът се случва с благословията на продукцията.
Те снимат Пам,  докато прави палачинки, после я дават с вилица в ръка пред пълната чиния и накрая излъчват коментарите  на ГиЕ за десетте филийки.
Дъно.
И много ''хубава награда'' спечели Пам. Да води други момичета за среща с Евгени. Confused

# 1 699
Скритите в джоба на Евгени хитринки да достави удоволствие на една жена, включват и масаж, както видяхме от снощния епизод. А, ние бяхме толкова възмутени, когато Елена си предложи преди няколко епизода краката за масаж. Ами, оставам с усещането, че това е било част от сценария и тя го изигра добре. Както каза Валерия: "Става за актриса". И Евгени добре си играе ролята.
Пам не могла да си изпълни списъка - ами да не беше отпускала много време за приятелката си. Претупваше срещите с другите за по няколко минути.

Писах в другата тема, но то не е спойлер, защото не знам кой печели. Според мен главната роля този сезон е отредена на Елена. Не знам дали е човек на продукцията, но мисля, че сценарият е написан за нея - пренебрегната в началото жена грабва сърцето на Ергена. Сега просто гледаме как се случва, а останалите играят ролята си. Злата красавица Валерия ще падне от добрата симпатична Елена. Завесата пада Simple Smile Чудим се защо Валерия я представят в лоша светлина, а уж е любимката на Ергена. Тя саботира останалите, но пък даде причината за "осъзнаването" на Елена, която след "катарзис" си спечели целувката на Евгени Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 10:11 от Pesca

# 1 700
  • София
Скрит текст:
Какво пък неприемливо имаше в конкретния масаж при тези обстоятелства?!

Те флиртуват (не коментирам колко добре) на коктейлите, Джия очевидно му показва, че има интерес към него (не коментирам дали е искрен). При това положение, подобен жест може да бъде някакво естествено продължение на флирта.

Уважавам личните граници и тн, но честно, понякога си мисля, че на мъжете все по-трудно им става да ухажват една жена, да направят следваща (щот това НЕ беше първа) стъпка към нея, защото не знаят дали после някой няма да викне, че това е малтретиране.

Спонтанността в малките жестове е важна част от флирта и, пак казвам, когато НЕ е първата стъпка, а е след очевидно засвидетелстван интерес, не виждам проблем.

Иначе дайте като Кристина да вървим с предварителните споразумения навсякъде.

Напълно подкрепям. Някои хора съвсем изплискват легена, само щото са обидени на Гената.

Иначе да, грозни са коментарите към Пам. И грозно и просташко е като цяло поведението на Габи. По промото изглеждаше яко изтрещяла и май й е време да си ходи.

Но определено смятам, че Пам я взима прекалено насериозно в някои моменти. И това е защото Пам е прекалено несигурна. От нея си зависи да преодолее това и такива като Габи ще са й фонов шум. Всъщност, сетих се на какво ми напомня Пам - на лелка. Такова й е поведението - понеже не смята, че може да привлече с физика, се държи като добрата леля. Вчера точно така изглеждаше на партито, като лелка, която наставлява тийнейджърки. За нейно добро е да излезе от този образ.

А Рая е доказателство колко някои моми нямат представа за случващото се. Изобщо не разбра, че не успя да грабне Евгени и изпидуркването й дойде като ултра шок. Също като Кристина. Евгени обича отворени жени, които нямат проблем да се отпуснат, разкрият, сближат бързо. А той и на мен не ми хареса снощи - малко неадекватно се забавляваше на създалата се ситуация с Габи и Елисавета. Никой мъж не обича да създава излишни драми май, нито да се включва в тях. От друга страна, щеше да е лицемерно да беше ги санкционирал след вчерашната реч. Определено създаде предпоставки освен за смели постъпки - и за тип нахален сеир, но това е положението. Всяко нещо идва с екстри.

# 1 701
Скрит текст:
Валето, Габа и Елисавет просто показаха неща -типични за една част хора от българското общество.
Тези, за които правилата не важат, тези които нарушават прваилата ,просто щото могат, и защото няма кой да ги спре..Типичното" вие на мен ли ще ми кажете какво да правя?!".Виждахме го по време на пандемията, виждаме го всеки ден по пътищата, виждаме го и в предаването..Пък от продукцията действат точно като правораздавателните ни органи-затварят си очите  за някои, пък "балъците" нека си спазват правилата..

Правилата ги определя единствено и само продукцията. Щом Валерия беше допусната да се преоблече и отиде на онази среща, значи това е искала продукцията. Щом вчера не са спрели Габи и Елисавета, значи това е искала продукцията. Няма как да нарушаваш правилата, когато хората, които са ги написали те насърчават да го правиш.
Повечето неща, скандали, прекъсвания са режисирани, включително на някои участнички им е казано за каква роля влизат и кога ще бъдат изгонени.
Имаше едно немско риалити за модели, от което изтече инфо. Съдиха участничка. Та тя разказваше как са мазали с олио обувките на някои от жените, за да се спънат на подиума. Как режат фрагменти, за да се представят караници, защото те продават. Как имат психолог в къщата уж за подкрепа, на когото могат споделят неща. Така се вижда къде и с какво могат да се намесят от продукцията, за да скарат участнички и да предизвикат скандал.
Такива сеири не трябва да се приемат насериозно, а и да се гледат.

# 1 702
  • София
Е то каква друга роля да й дадат на Памела и какво друго всъщност може да направи в това предаване. С просто око е ясно, че с Генчо няма да се вземат и нито тя, нито той са си го помисляли. Тъй че, по-добре състрадателната Пам, която дава шанс на стойностните момичета вътре.
Изгледах срещичката с Елена, получи им се много нежна целувка.

# 1 703
Дали Пам и Мони гледат сега какво е монтирано? Какво се случва с тях? За Пам прочетох, а Мони? Харесва ми, че живеят заедно, могат да си бъдат полезни една на друга.

# 1 704
Пам и Мони живеят заедно?

# 1 705
Малко ми е странно като чета как Габи е определяна като проницателна, природно интелигентна, психолог и т.н. Нейните проблясъци и изказвания са очевидни факти, които всеки средноинтелигентен човек вижда, но поради филтъра, наречен възпитание, не изказва на глас. Та... ако липсата на възпитание е интелигентност - Габи е гений Grin

# 1 706
  • тук и там
На мен ми е ясно,че това става с  одобрението на продукцията..И навън е същото..(това за нарушаването на правилата).

# 1 707
Аз пък много мразя като се омаловажава някое правило и ако се наруши всеки казва "е какво пък толкова". Правилата са си правила, всяко нарушение не е ОК и аз не съм толерантна.

# 1 708
Много се смях снощи на Валерия като си прочетоха задачата за деня и тя реагира.
Тук много тръгнаха да ѝ се подиграват, че прекъсването на срещи ѝ е хоби. Обаче аз много се смях, защото тя зверски се изпусна. "И какво? Ние пак ли ТРЯБВА да ходим да им развалим среща?"
Валето го прие пак като задачка. ТРЯБВА! И аха-аха да се изпусне по-сериозно.
Затова и в казуса с нея преди два епизода, не съм я винила толкова. Тя по други критерии ми е неособено приятна.

# 1 709
Добро утро, момичета.

Искам и друго да споделя, по западни стандарти това, че Евгени САМ  тръгна да масажира тайно Джия без да я попита, е доста неприемливо, да не кажа по-силни думи. Би рискувал доста в държави, в които и презерватива си не можеш да махнеш по вр на секс, без да поискаш разрешение.
На мен би ми било доста смущаващо, ако мъж, с който съм на първа среща, тайно и без да виждам ме масажира или пипа. Това беше изцяло без знанието на Джия, ами ако тя не го харесваше особено?
Гадно си е това, според мен. Отново виждаме Евгени директно и агресивно да навлиза във физическите граници на жена, без да се интересува да получи сигнал за взаимност. Това един деликатен и чувствителен човек НИКОГА няма да го направи.
Джия елементарно би могла да не иска Гената да я масажира и опипва, но не й беше оставен избор.
Сценаристи и продуценти са наистина за психиатър и са с очевидни патологии, явно и Генчо не е цвете.

Как да не го харесва Джия? Откога й текат лигите. Само дето не викаше - още, още.

Общи условия

Активация на акаунт