Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 105
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 450
Най-интересната им история е така нареченото приятелство между Валерия и Айлин, дори и ергенът остана на заден план. Дано никой да не иска да си говори с него и да го гледат всичките на кръв след това което направи предния път.

# 451
  • София
Защо Елисавета не я гримират по често в зелено, отива и

# 452
Не знам какви са тези гримьори, но Елена ужасно я гримират, всеки път все различно лице гледам. Кой беше я определил като мултифасетна личност, ами точно така си е Grinning

# 453
Тази вечер Елена е много хубава.

# 454
Не знам дали си спомням правилно, но в самия старт на шоуто имаше такива кадри от предстоящите по-интересни моменти, и там в една сцена Елена, снимана някак отгоре и отстрани, размахвайки ръка казваше нещо в стил - Край, всички си тръгваме. Чудя се пропуснала ли съм тази сцена или предстои, защото както е набрала инерция след миналия епизод - и съвсем с право според мен - може и да вдигне емоцията с още някой градус, знам ли.

# 455
Елена с нежен грим доста добре изглежда. А Валерия най-сетне с нещо различно от розово и синьо, но тази прическа с двата кичура отпред... Rolling Eyes

# 456
  • Мюнхен
А сега де, 2 часа ли ще има коктейл? Сипвам си.

Елена добре се гримира сама, сутринта беше мн по-свежа отколкото на коктейла. Гримьорите са за уволнение. Фризьорите също, накъдрете ги малко тия кичури на Валерия де...

# 457
Да им имам гримьорите и стилистите,направо се гаврят с момичетата.
Пам е облечена като баба ми,на Лиа прическата е ужасна, хубавата Микаела също с тази опашка като на ученичка и някак ушите й изглеждат стърчащи...

# 458
Квачките са толкова смешни - зорлем искат скандал, дебнат за изражения - "много ги яд", "много ревнуват", "ще се изядат от яд", "страшни актриси са, нищо не показват"  JoyJoyJoy

# 459
Изключително тъпа идея и лош монтаж е да започва "новият епизод" със сцена от коктейла от миналия. Надявам се, че оттук нататък няма да почваме все с церемонията, защото е доста дразнещо

# 460
Елисавета на градус ли е или от ботокса не може да говори отчетливо?

# 461
Айлин с роклята на Габи, от предния коктейл, но нагоре празно, няма сиси.

# 462
  • София
Ивелина добре все пак повдига въпроса за поведението му, ама някак го извърта в своя полза, подмазвачка. Grinning

# 463
Ивелина не че беше много в час,но и тя изтрещя, какви са тия разговори тип Милица

# 464
Ивелина е новата Милица явно. Загрижена за емоционалното му състояние и с желание да ѝ споделя

Общи условия

Активация на акаунт