Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 072
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Пак и отново се разиграва Триъгълникът на Карпман, в който Ергени се изживява като спасител на жертвата. Ще влети и ще изгони Габи, така както снощи раздаде правосъдие по отношение на Валерия, която изучаваше в самота биологичното разнообразие около имението вчера. Ако не друго, кастът предлага много възможности за поставяне на любителски диагнози Simple Smile Simple Smile

# 991
Ох, таман научих участничката със странаната прическа как се казва и тя взе, че си тръгна.
Искам Ергени да покани ЕлизавеТ на индивидуална среща- това ще е криндж на макс.

Тук както ги критикуваме, толкова ги и съжаляваме, а те дали заслужават? Гледали са сезон 1 и знаят какво е предаването. Пам като видя на какво правеха Александра, нима не е очаквала, че ще има гадни коментари към нея и продукцията ще се кефи на сеира?
Това да се включиш в това предаване говори повече за интелекта ти, от всичко показано на екрана.
Това не значи, че подкрепям коментарите срещу Пам или хващането за косите на други девойки. Обаче гледам на всичко като нещо режисирано с доброволното съгласие на всички. А булинга в реалността е много по-жесток, грозен, нямаш лукса да не си го причиняваш. И парадоксално 90% от тези, които сега се възмущават колко е гадно, не си мърдат пръста да помогнат на жертвата, понеже не искат да се набутват в лайната. От тази гледна точка ако повече хора си създадат правилно отношение към тормоза и искат да се борят с него, стимулирани от предаването, би било полезно. Ама доста се съмнявам.
На 100% съгласна!

# 992
  • софия
След снощния епизод рязко ми се отвори третото око и провидях бъдещето.  Бай Елисавета ще си вземе Генчо за жена. Така отрочетата им от мъжки пол ще имат поне някакъв шанс да притежават мъжественост. Габи разбира се ще е кръстницата им, защото и двамата и имат пълно доверие.

П.П. Някой назад спомена, че нямало участнички от ромски произход. Таман три има в този сезон. Та квотата е добре запълнена.

# 993
Мнението на ергени се вижда само и единствено на синхроните, постфактум. В директен разговор изглежда сякаш софтуерът му е забил.

Аз проблем с поведението на Евгени нямам. Ако нещо ме дразни, то е самото естество на играта. Няма какво друго да стане ако поставиш един мъж в позицията да избира измежду 25 жени. Миналата година Виктор в опита си да бъде джентълмен към всички ми беше доста нелеп.
Не съм жестоко изненадана от фактът, че Гената му е по-приятно с лежерни девойки и толерира по-ларж поведението. На кой мъж не му се иска жена му да не му дудне. Още повече в тази ситуация той не може да направи кой знае какво.
Направи ми впечатление, че самоволно се поинтересува от мнението на Айлин и Ирина. С Елена се почувства по-скоро длъжен да го “изговорят”, но той мнение си имаше и с досада я изслуша. Тя ме разочарова с огъването си. Спомена, че искала да му пожали чувствата и затова не го обвинила него. Много фейк благородство от нейна страна. Айлин за моя изненада много по-добре си комуникира чувствата по повода.
Другото на дневен ред е стратегията на продукцията с нулева толерантност към агресията. Затова Габи довечера ще си ходи. Затова може би и Валерия ще ѝ се обърне играта драматично в един момент.

# 994
Пак и отново се разиграва Триъгълникът на Карпман, в който Ергени се изживява като спасител на жертвата. Ще влети и ще изгони Габи, така както снощи раздаде правосъдие по отношение на Валерия, която изучаваше в самота биологичното разнообразие около имението вчера. Ако не друго, кастът предлага много възможности за поставяне на любителски диагнози Simple Smile Simple Smile
Гената снощи влезна и в трите роли на въпросния триъгълник. И спасител беше. И жертва на момичешкото недоволство се изкара. Тих (с речта си не толкова тих) агресор също беше.

# 995
Според мен Евгени реагира в случая като дете, което иска прищявката му да бъде изпълнена. Емоцията му да е уважена и явно иска да се съобразява само със себе си. Дали ще продължи да играе с "играчката", наречена Валерия, е съвсем друга работа. Според подсказките за следващи епизоди, на доста емоции ще се отдаде, не само към нея.
Аз по съвсем различен начин погледнах на промяната у Елена. Първо реших, че е искрена. После - че е добре премерена роля, която цели отново да го впечатли и да спечели войната по тих начин. А всъщност би могло и да се е опитала да намери у себе си това, което я кара да скача при всяко споменаване на Валерия, и да се опитва да го пребори. Може би е много по-емоционално интелигентна отколкото дава на пръв поглед впечатление.
Според мен е това. Мисля, че тя го направи за себе си - за да пробва нова тактика, белкем се отрази добре на нея и атмосферата в имението. Не мисля, че беше неискрено. Причината обаче не е, че приема поведението на Валерия, то се видя колко беше възмутена от цялата ситуация. Просто иска да направи опит да подходи различно и да овладее собствените си емоции. От което разбира се полза може да има и Валерия. Валерия обаче не се извини нито веднъж за поведението си. Даже излъга, че Ергени й е казал в писмото да продължава все така.

# 996
Габи като каза "Кой ще ме спре“ ми идваше да ѝ отговоря - Симона! Така хубавичко ѝ затвори устата, че млъкна за дълго. И то без дори да повиши тон. А довечера ще гледаме как Пам циври с треперещо и обидено гласче. Ами като имаш комплекси за теглото, не се вкарвай в такова предаване и не парадирай колко се приемаш.

# 997
  • тук и там
Да..Габа казва" Кой ще ме спре" и влиза Ергеня и казва "Аз"..и я обезрозява, като преди това изнася реч  за словесната агресия и как той не толерира това ..Ако стане така, направо да спирам телевизора..Бетер турски сериал ..

# 998
  • София
Мнението на ергени се вижда само и единствено на синхроните, постфактум. В директен разговор изглежда сякаш софтуерът му е забил.

Joy Точно!

Коя е третата участничка от цветната квота? Айлин, Теодора и...?

# 999
Аз проблем с поведението на Евгени нямам. Ако нещо ме дразни, то е самото естество на играта. Няма какво друго да стане ако поставиш един мъж в позицията да избира измежду 25 жени. Миналата година Виктор в опита си да бъде джентълмен към всички ми беше доста нелеп.

Е как да няма какво друго да стане, ако един мъж избира измежду 25 жени? ОК, нормално е да се почувства като дете в Джъмбо, но изобщо не съм съгласна, че всеки мъж щеше да се държи като Евгени - капризно, себично и обидчиво да очаква, че всички момичета ще му се радват как сваля пред тях други жени и да им държи сметка и за най-малкия намек на недоволство. Изобщо не ми се вижда нормално и мъжко такова поведение. Даже простовати и недодялани мъже щяха да проявят повече грубовато джентълменство към жените, които са там за тях, отколкото го направи този нарцис.

# 1 000
Значи, на телевизора ми се прецака гледането в изминал режим и поради тази причина не можех да си гледам каквото си искам, а каквото дават. А даваха това нещо ”Ергенът” и гордо съобщавам, че го изгледах цялото. Досега не съм гледала такова чудо и съм малко объркана.

Ако правилно съм разбрала, този скръбен момък е там да си избере булка. Не разбрах защо е влязъл с майка си, но тя ми направи ужасно впечатление, като се нафирка и започна с много грозни думи да напада едно пълно момиче с чудесна коса, което не разбрах с какво я е засегнала толкова.

Като цяло  съм озадачена от факта, че никой от героите в тая драма не може да върже едно цяло смислено изречение. Имаше една жена с хубави устни, изрисувана като ученически чин преди ленински съботник, седеше на една пейка с ергена и нещо страдаше, но не можа да формулира за какво. А той по някаква причина и се обиди.

После момъкът тръгна да раздава рози, обаче му трябваха по пет минути да си спомни имената на девойките. Беше дразнещо. На финала от храстите изскочи един хобит (брат му?) да му подскаже името на последната, а тази на която никой не си спомни името си тръгна. Радвам се за нея!

След това жената рисунките са извини публично на едно симпатично момиче, което преди това търчеше из къщата да търси някакво писмо, от което разбрах, че е нарушила някакви правила, но евала! Ашколсун! Само така!

От цялото предаване най-много ми хареса един кучо, който изникна незнайно откъде и си хареса една сладурана с бели маратонки. Искаше ми се да видя повече за кучето и по-малко за всички останали.

# 1 001
Айлин направи типичното женско - казвам ти, че няма проблем, ама всъщност има проблем. Евгени й се изнерви, особено на вечното връщане на думите му с въпрос. Ама му е много красива и не може да й устои. Поддатливи са мъжете на мяу, мяу, какво да ги правиш.

Иначе истината е, че нито една от обидените не можа да си дефинира проблема добре - даскалката пусна бомбата, но си изми ръцете - тя нямала проблем. Айлин мяука и прави женски номера, но и тя го подкрепяла. Елена го обърна към Валерия и нейния морал. Ами сори, ама като сте мишки, ще ви сдъвка котаракът. Евгени си гледа него, независимо дали на тях или на нас ни харесва. А и не си го избираме ние за гадже, та толкова да сме засегнати. Тяхното е малко по-различно, ама отишли двайсе жени да се излагат и унижават пред цяла България, пък после ревът, че нема феърплей... ми...ок Joy

Айлин много точно му каза- на мен не ми беше приятно, но щом ти така си искал аз уважавам твоите чувства. Така хем му вмени вина, хем не показа цупене и женски капризи. Така се действа с мъжете...Grin

# 1 002
  • София
Гената снощи влезна и в трите роли на въпросния триъгълник. И спасител беше. И жертва на момичешкото недоволство се изкара. Тих (с речта си не толкова тих) агресор също беше.

Tоз триъгълник е динамичен, ролите се сменят. В нашият случай е един вид "да местим въздуха". Simple Smile

# 1 003
Нормално да Евгени да му се чува мнението по синхрони. Да ходи да се обяснява на всяка девойка с проблем ли? Изслушва, съставя си някакво мнение и после по действията му си личи какво е отсъдил. За мен това е нормално мъжко поведение.

# 1 004
  • софия

Joy Точно!

Коя е третата участничка от цветната квота? Айлин, Теодора и...?

Общи условия

Активация на акаунт