Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 805
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Защо Меган, Виктория и Мика са поставени за фон? Не е ли очевидно, че другите сценарии се изтъркаха и опротивяха?

# 1 726
  • тук и там
Крисия май си изпусна нервите просто.. напрежението и дойде в повечко. Явно са изморени, пийват доста, спят по малко, по цял ден снимки и т.н. Габа истерясва, Крисия реве..Беше и се разтекъл грима на Крисия, направо ми стана неудобно..
Не мога да си представя ,този рев да е бил за Ергеня..

# 1 727
    Защо Меган, Виктория и Мика са поставени за фон? Не е ли очевидно, че другите сценарии се изтъркаха и опротивяха?
    Защото са на средата на снимките и ако изкарат нова фаворитка, ще е съвсем съшито с бели конци. А и нека останат пожалени повече момичета.

# 1 728
    Изнервенки са доста. Онзи ден в Комеди Клуба Блажка пак коментираше, че при атмосферата там е един момент започва да ти се реве от всичко.
    Друго на мен ми се видя интересно. Историята на Пам, за която Евгени я “попита”. Онази за приятелката дето я предала. Според мен ни подгряват за такъв развой в приятелството между Елена и Пам. Елена ще прекали в убеждението си, че Пам ѝ е “стожер”. Пам ще се обиди, че не я приема като конкуренция и айде пак драма.

# 1 729
    И аз същото питам. Те, че не се навират постоянно на Евгени, е ясно, обаче монтажът съвсем ги е баннал.
    Тонката нали викаше да оценим Меган! Къде е, че да я оценим за нещо?
    Мика с юридиреското следване и живот  в половината свят къде е? (Което ми напомня нещо. Да не би някой от екипа да е бил в Торонто и да е бил на българска среща там, че да е взел която се е навила за предаването Joy ?
    И още нещо. През по-голямата част от живота си това младо момиче е живяло извън страната, както сама ни обясни. Няма дори намек за акцент или затруднение с намиране на думите, или пък за замяната им с чуждици или еквиваленти на някой език)

Виктория и тя с обикалянето по целия свят както и преоткриването в свещените води на Ганг къде е?

И не, не е само до интеракциите им с Евгени. В къщата също се случват неща. Дори и на игрите не ги показват. Да не би Мика или Виктория да са по-малко атрактивни за показване в слуз? Или тяхните образи ги пазим от асоциациите със слузта? Добре, няма проблем. Но все нещо правят тези девойки в къщата. А и на коктейлите. И синхрони записват. Къде са?
    Не се свежда светът до разкрепостения живот в Берлин или цъфналите вишни на Япония, последвани от кучешки лай в Долна Митрополия. Или пък до тъмни български улички произвели гротески от млади момичета.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 11:21 от geri1919

# 1 730
    • Вестерос
    Точно за това роптая и аз. Защо не ни ги показват, едва ли са тъпи и не могат да се изкажат при синхрон..

# 1 731
    Или ни подготвят за драми между приятелките Айлин и Валерия и историята на Пам беше ей така между другото Grinning
    Аз се радвам,че Рая си тръгна надявам се възможно най-бързо и Мика да излез. Много я харесвам и не ми се иска да я покажат и нея в кофти светлина ,по-добре да изчезва докато не се е оцапала в цялата помия.
    Снощи забравих да коментирам Ирина,от началото правя опити да я харесам и не мога. То са едни плоски комплименти към Евгени,то са едни намеци колко  жадно го гледала и какви ли не глупости на търкалета. Ирина е хищник и никога не би загледала момченце като нашия ерген и се надявам накрая тя да спечели за да го приземи малко великия целувач,който не заслужава нито едно от по-свестните момичета

# 1 732
    Писах в другата тема, но то не е спойлер, защото не знам кой печели. Според мен главната роля този сезон е отредена на Елена. Не знам дали е човек на продукцията, но мисля, че сценарият е написан за нея - пренебрегната в началото жена грабва сърцето на Ергена. Сега просто гледаме как се случва, а останалите играят ролята си. Злата красавица Валерия ще падне от добрата симпатична Елена. Завесата пада Simple Smile Чудим се защо Валерия я представят в лоша светлина, а уж е любимката на Ергена. Тя саботира останалите, но пък даде причината за "осъзнаването" на Елена, която след "катарзис" си спечели целувката на Евгени Simple Smile

Отдавна имам подобно прозрение за "разврата на събитията". Този епизод се очертава интелектът (подбран по критерии на Щерева) побеждава красотата (подбран типаж Жулиета според критериите на продукцията). Обратът вече се случва. Така задачата да представят по-интелектуално извисен сезон от първия би била изпълнена (според продукцията).

# 1 733
    Някой знае ли колко епизода ще има предаването ?
    Щото ако гони само по еда на седмица,ще завърши около Коледа../майтап разбира се/

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 11:29 от FBID100001745220325

# 1 734
    Гледайки срещата с Джия ми изплува едно нещо, което Блага каза вчера в Комеди подкаста. В нейния сезон са имали време да се поопипат и по интимно по време на срещите, въпреки че от екипа ги пазели и не позволявали такива неща. Тоя похотливец сякаш го насърчават да го прави, а и Джия изглежда като да се поддава лесно на такива интимности. Кой знае как и къде са му шарили ръцете, имало е сериозен разврат на събитията на тяхната среща според мен.

# 1 735
    • тук и там
    Мен Ирина ме накефи като каза че ще ходи на концертите му и ще се показва с него..Излезе така, че все едно ще го пази от другите мераклийки   и  ще го развява като трофей.."Това е моят мъж, да си знаете и долу ръцете от него"..Та Гената не го виждам много с нея като му стъпи така на врата..

# 1 736
    И аз същото питам. Те, че не се навират постоянно на Евгени, е ясно, обаче монтажът съвсем ги е баннал.
    Мика с юридиреското следване и живот  в половината свят къде е? (Което ми напомня нещо. Да не би някой от екипа да е бил в Торонто и да е бил на българска среща там, че да е взел която се е навила за предаването Joy ?
    И още нещо. През по-голямата част от живота си това младо момиче е живяло извън страната, както сама ни обясни. Няма дори намек за акцент или затруднение с намиране на думите, или пък за замяната им с чуждици или еквиваленти на някой език)

Виктория и тя с обикалянето по целия свят както и преоткриването в свещените води на Ганг къде е?

И не, не е само до интеракциите им с Евгени. В къщата също се случват неща. Дори и на игрите не ги показват. Да не би Мика или Виктория да са по-малко атрактивни за показване в слуз? Или тяхните образи ги пазим от асоциациите със слузта? Добре, няма проблем. Но все нещо правят тези девойки в къщата. А и на коктейлите. И синхрони записват. Къде са?
    Не се свежда светът до разкрепостения живот в Берлин или цъфналите вишни на Япония, последвани от кучешки лай в Долна Митрополия. Или пък до тъмни български улички произвели гротески от млади момичета.

Ще си ходят скоро тъй или иначе 😂😂😂 Това е съдбата на всички, които не тичат и не се събличат за Ергенито.

# 1 737
    dreamer, аз разбрах, че каквото се е случвало между Блага и Виктор се е случвало по време на пътя до и от срещата наобратно (по мое мнение на връщане са се поопипвали). А специално при Блага пътят изискваше доста време. Не беше близо локацията.

Гената затова го зарязаха да си виси на прибоя, а Джия да си тръгва. Joy Joy
    Не могат да ги спрат иначе.

# 1 738
    Джийчето ще се разкрива тепърва. Имам чувството, че и тя си повярва и сега ще покаже, че не е така миличка, сладичка, добричка лисичка. Много мразя, когато някой говори умалително... Запазва ми се първоначалното впечатление на простовато момиче. Много грозно и невъзпитано се хилеше при първата среща с Евгения. После реши да се покрие за известно време.
    Ужасно скучна среща беше. Ергенчо казва нещо, тя го повтаря. Забрави изказването си относно Айлин и как не трябвало да бъде подробна в разказите си за срещата, за да не нарани Валерия. Габата и Джия, когато ги дават, гледам една пазва и една джука.
    И все пак- добре, че са Пам и Елена, за да раздвижат сценария и разговорите.

# 1 739

geri1919, благодаря, че предаваш много точно това, което смятам и аз. Но явно продукцията си е избрала сюжет с главни героини и оставя все пак за фон няколко хубави и сравнително интелигентни момичета с цел да имитира възможност за избор от страна на Ергена.
    А може би и самите те не са поискали да се правят прекалено на клоуни и играят предложени роли.

Общи условия

Активация на акаунт