Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 632
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Варна
Според вас Елена и Пам близки ли са след предаването?
Най-вероятно да. Бяха питали Елена какво е спечелила в предаването  и тя е отговорила, че там е срещнала човек, който й е паснал като ръкавица. В спойлерите предположихме, че става дума за Пам.

# 1 861
  • Монреал
Според вас Елена и Пам близки ли са след предаването?

Много са близки. Следват се в инстаграм, коментират. Дори и снощната ситуация са я коментирали със сериозна доза хумор😝 Обаче и леки нападки към Валерия…

# 1 862
Къде им четете коментарите? Аз виждам само скучни арт фотоси в инстаграма на Елена Simple Smile))

# 1 863
  • Монреал
Къде им четете коментарите? Аз виждам само скучни арт фотоси в инстаграма на Елена Simple Smile))

Аз ги следвам в Инстаграм и се виждат коментарите им под снимките, които качват.

# 1 864
Аз и тази година съм много ларж и харесвам всички участнички на външен вид. Даже и Елисавета има своята своя чар и не мога да я нарека грозна. Много ми е “забавно” в главата ми алюзията с най-известната ѝ съименичка - руската императрица Елисавета. Историята я помни като груба и едра жена, която не блести с нищо на фона на именития си баща Петър I, освен с абсолютната си женска омраза към Екатерина. Не остава точно стара мома, но не се слави като желана партия, макар с власт. Няма деца и през цялото си управление е недолюбвана от всички около нея заради сприхав характер и какво сега му казваме “непоръбеност”. Та си дошла си името нашата героиня 😃
Пускам от време на време по някое  “женско” коментарче за външния вид на момите, но грозна вътре няма категорично според мен.

# 1 865
Абе, грозни няма, ама (както казва Елена) botched пластични сърджирис има...мени.

# 1 866
И на мен на моменти ми идва прекалено това изискване към ергенките. Да нямат големи носове, ама да не са с операции. Зъбите да са перфектно прави, ама да не са фасети и подобни. Да са слаби, ама освен това и стегнати трябва да са. Все пак това не е конкурс за красота. И аз мисля, че Елисавета не е чаак толкова зле на външен вид, просто злобата страшно много загрозява човек. Валерия също, като добавим, че както казах по - рано, въобще не е женствена, но иначе да , наистина има черти на модел и става за модел. Моделите не е нужно да са невероятно красиви, там се търсят определени черти.
И моят мъж смята Айлин за най - красива, за мен напоследък в класацията за любимка и по външен вид и изобщо е Ирина.

# 1 867
И на мен на моменти ми идва прекалено това изискване към ергенките. Да нямат големи носове, ама да не са с операции. Зъбите да са перфектно прави, ама да не са фасети и подобни. Да са слаби, ама освен това и стегнати трябва да са. Все пак това не е конкурс за красота. И аз мисля, че Елисавета не е чаак толкова зле на външен вид, просто злобата страшно много загрозява човек. Валерия също, като добавим, че както казах по - рано, въобще не е женствена, но иначе да , наистина има черти на модел и става за модел. Моделите не е нужно да са невероятно красиви, там се търсят определени черти.
И моят мъж смята Айлин за най - красива, за мен напоследък в класацията за любимка и по външен вид и изобщо е Ирина.
Толкова правилно го каза. Добавям, че не е само за Ергенките, а всеки появяващ се в общественото полезрение. Ако има кусур във външния вид - защо... ако има пропуски в знанията, изказа, поведението - ама как може...
Все едно ние сме перфектни.

# 1 868
  • София
Единствените, чиито външен вид намирам за странен (първо написах отблъскващ, но може би е прекалено), са Габи и Мони (особено първата) и то заради абсурдните корекции. Всички други, дори и не първи красавици, според мен са нормални, добре изглеждащи жени.
Айлин е много красива, но за мен много зависи с какъв грим и прическа е - беше изключително красива, когато танцува ориенталски танци, но беше и направо комична със зализаната коса.

# 1 869
Познавам една от девойките, все още е вътре. Не говори много по въпроса за формата, каза, че снимките са били много тежки, почти са нямали време за себе си. Никакви пари не са взели, а на въпроса ми ,, Струваше ли си? ,, отговорът беше НЕ. Правете си изводите.

# 1 870
Ами, да, и на мен ми е странно като се почне с това курортче. Егати курортчето, не можеш на един плаж да отидеш, не можеш и да се наспиш. И за награда -- Евгенчо ти скача да "скъсява дистанцията".
Бих отишла само ако се отслабва.

# 1 871
А то сякаш обратното - дебелее се

# 1 872
Познавам една от девойките, все още е вътре. Не говори много по въпроса за формата, каза, че снимките са били много тежки, почти са нямали време за себе си. Никакви пари не са взели, а на въпроса ми ,, Струваше ли си? ,, отговорът беше НЕ. Правете си изводите.

Дано кандидатките за сезон 3 прочетат това и да прегледат интервютата на момичетата от сезон 1 по тази тема! Според мен слаб интерес към кастинга за жените би принудил продуцентите да подобрят условията. За Ерген 3 се надявам да е с чувство за хумор и комуникативен, не ме бърка вече дали е с престижен профил.

# 1 873
Дяволче, само една вметка към твоето мнение: Евгени казва предварително коя си отива, не го решава на момента. Това във връзка, че Крисия се е отървала с рев.

Елисавета не е грозна. Да, има по-груби черти, но грозна… дано не виждате наистина грозни хора, за да можете да направите паралела.

# 1 874
To си е трудов лагер, не е почивка. Това е ясно и без вътрешни хора да го разгласяват.

Общи условия

Активация на акаунт