Deniz travels Денис травес кошмарно преживяване

  • 965
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3
Искам да споделя първо и последно пътуване с Денис Травелс. Раздрънкан рейс, некомпетентност на екскурзоводка, не владеене на език, не способност да окаже организация и съдействие по настаняване в долнопробен хотел Емге-Истамбул, толериране на група от нейни познати с водач Дени, които се налагат, обиждат, псуват, скачат на саморазправа и заплашват живота и здравето на останалите пътници, заливане с неизвестни течности по пътници, агресивност, арогантност и желание за физическо надмощие, вербални цинични обиди, чувство на собственост и налагане на  надмощие върху пътници извън групата на Дени, не спазване на график, всичко това под опеката на екскурзоводката и нейната безучастност. Стигна се до необходимост да се потърсят органите на реда, поради пълно безразличие, неадекватност и нежелание да се окаже дори и опит за контрол на въпросната група от нейно познайници с водач Дени от страна на екскурзоводка на име Жани. Това не беше приятно пътуване, за което всеки е заплатил и НЕ очаква да бъде психически тормозен и заплашван за живота и здравето си. Най вече тормоза съпроводен с лошите условия беше под опеката на екскурзоводката-турист, която беше абсолютно некомпетентна в познанията си и не адекватна в поведението си, безучастна в проявената агресия от нейните познати и имаше наглостта да съобщи на органите на реда, че няма представа за заплахите, обидите, крясаците, поливането с течности и скачането на бой от страна на приятелите й, като гореспоменатите ситуации са единствено и само на територията на автобуса, където пътуват всички на разстояние от 2-2,5 метра от самата екскурзоводка.

# 1
  • SF
  • Мнения: 21 976
Ако вие сте извикали органите, за да се оплаквате от нея и от организацията ви, тя няма как да ви съдейства. Представям си каква екскурзия сте изживели.

# 2
  • Мнения: 3
Органите на реда бяха сезирани, след като се видя, че друг изход от ситуацията няма да има и екскурзоводката отношение няма да вземе срещу агресията, заплахите, обидите и нападките на нейните познати

# 3
  • Мнения: 486
При всяка такава тема, винаги отварям да прочета за фирмата.
Ами то навсякъде пише само негативни коментари за фирмите-организатори. И винаги се чудя, с кой акъл тръгвате на екскурзия с подобни фирми. Четете, проучете къде отивате и с кого.

Общи условия

Активация на акаунт