КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,моя приятелка пита дали да се довери на човекът до нея.Как бихте разчели тези карти?

# 316
С тази 7 мечове точно по темата определено бих си имала едно, две, три на ум 😅 допълнени с 7 жезли, който е в бойна готовност

# 317
Madhouseee, 7 мечове е карта, свързана най-често с манипулации и скриване на истината. Допълнена със 7 жезли, той винаги е готов да излъже. Явно го има като някакъв защитен рефлекс. С Колесницата и Асо жезли много бързо и без замисляне измисля всякакви фантасмагории.

Отделно от това са се наредили седми голям аркан, 7 мечове, 7 жезли. Човекът е в някаква защитна позиция. Не е обезателно свързана с въпросната приятелка, може да си вследствие от житейски опит

# 318
Madhouseee, 7 мечове е карта, свързана най-често с манипулации и скриване на истината. Допълнена със 7 жезли, той винаги е готов да излъже. Явно го има като някакъв защитен рефлекс. С Колесницата и Асо жезли много бързо и без замисляне измисля всякакви фантасмагории.

Отделно от това са се наредили седми голям аркан, 7 мечове, 7 жезли. Човекът е в някаква защитна позиция. Не е обезателно свързана с въпросната приятелка, може да си вследствие от житейски опит
Много Ви благодаря!

# 319
1,Какво иска мъж от жена ?
2.Какво ще направи той за нея ?
2.

# 320
По 3 чаши иска среща, в комбинация с 4 жезли може би очаква да се видят на някакво събитие. Генерално я вижда в перспектива за сериозно партньорство по Кралица пентакли и 4 жезли.

По Императора и Висшата жрица е готов да предложи съюз. С 4 жезли вероятно смята, че двамата си подхождат. По 2 чаши има любов към жената. Действия обаче никакви не виждам. Всичко е в сферата на пожелателното.

1,Какво иска мъж от жена ?
2.Какво ще направи той за нея ?
2.

# 321
innasn каква е разликата между 2ка чаши и 3ка чаши ? Тройка чаши не е ли някакво приятелско забавление?
За съюз не трябва ли да е Висшия жрец ?
Тази Висша жрица не е ли за нещо тайно, скрито ?!

И една интересна положителна комбинация
Какво може да очаква момиче от момче в близко време?
Любовниците изхвърча при тегленето 😀
По Обесения някакво зависнало положение ще бъде победоносно разрешено с някаква експлозия на любов, може би обяснение, признание. Макар, че аз Крал Чаши много не го харесвам - мисля че е Дон Жуан (но може би такъв е рицар Чаши )

# 322
3 чаши може да е среща, празненство, любовен триъгълник. Изобщо приятно събитие или участие на повече от двама души в ситуация, основаваща се на емоции.

Императорът и Висшата жрица са противоположни и взаимнодопълващи се енергии. Образно казано мъжът е главата, а жената е шията, която управлява главата.

Мога да предложа и друго тълкувание. Мъжът очаква жената да стои стабилна у дома и той да я ползва за забавление по 3 чаши, когато реши.

Ще бъде дистанциран по Имератора и ще държи отношенията им по 2 чаши в тайна по Висшата жрица.

По отношение на другите карти, съгласна съм, че по 6 жезли се излиза от енергията на Обесения и някакъв застой ще бъде прекратен. Но не мисля, че ще има любовно избухване. Влюбените са избор. Крал чаши невинаги е флиртаджия любител на чашката. В комбинация с 6 жезли той ще прояви егоизъм и ще остане в избор между двама души или между жената и себе си. Според мен някаква жертва по Обесения няма да бъде направена от страна на този човек.

innasn каква е разликата между 2ка чаши и 3ка чаши ? Тройка чаши не е ли някакво приятелско забавление?

По Обесения някакво зависнало положение ще бъде победоносно разрешено с някаква експлозия на любов, може би обяснение, признание. Макар, че аз Крал Чаши много не го харесвам - мисля че е Дон Жуан (но може би такъв е рицар Чаши )

# 323
3 чаши може да е среща, празненство, любовен триъгълник. Изобщо приятно събитие или участие на повече от двама души в ситуация, основаваща се на емоции.

Императорът и Висшата жрица са противоположни и взаимнодопълващи се енергии. Образно казано мъжът е главата, а жената е шията, която управлява главата.

Мога да предложа и друго тълкувание. Мъжът очаква жената да стои стабилна у дома и той да я ползва за забавление по 3 чаши, когато реши.

Ще бъде дистанциран по Имератора и ще държи отношенията им по 2 чаши в тайна по Висшата жрица.

По отношение на другите карти, съгласна съм, че по 6 жезли се излиза от енергията на Обесения и някакъв застой ще бъде прекратен. Но не мисля, че ще има любовно избухване. Влюбените са избор. Крал чаши невинаги е флиртаджия любител на чашката. В комбинация с 6 жезли той ще прояви егоизъм и ще остане в избор между двама души или между жената и себе си. Според мен някаква жертва по Обесения няма да бъде направена от страна на този човек.

Както винаги много интересни разсъждения имаш Simple Smile)
За последната комбинация - 6 жезли и Крал чаши според мен са доста различни енергии 🤔, но пък реално комбинацията е положителна - ситуацията се отключва, не знам тук кой е мъжът 6 жезли или Крал Чаши - може решението по Любовниците да е да бъде Крал чаши ? Нали да се върнем на въпроса как да очаква тя от него
Друго интересно е , че са само мъжки фигури, а жената е при мъжа. И имаме две 6, като те правят отново Обесения като Аркан 😀

# 324
Twinklestar, според мен човекът ще се появи за някое и друго флиртче и нищо повече.

6 жезли освен победа и излизане от ситуацията, показва и човек, който иска да е по-високо от другите и да се радва на обожанието им. Човек егоист и влюбен в себе си. Без да съм проверявала съм готова да се обзаложа, че към картата се асоциира зодия Лъв. 🤣 В този смисъл на на мен чудесно ми допълва карти като Крал чаши, Дявола, Слънцето, деветките и най-вече 9 чаши, 9 пентакли.

# 325
Здравейте , някоя ще може ли да ми хвърли карти на въпроса : ще срещна ли нов мъж до два месеца ? Ще успея ли най-после да го преживея ? Ако някоя прояви интерес да пише и ще изпратя име на лично.
Благодаря !

# 326

Какви действия да очаква Х от У? По картинките според мен, ще каже че нещо му тежи като чувства. На картинка с момчето което дава целувки е паж чаши.

# 327

Какви действия да очаква Х от У? По картинките според мен, ще каже че нещо му тежи като чувства. На картинка с момчето което дава целувки е паж чаши.
Крайната карта е 9 чаши.

# 328
  • София
1.Какво мисли мъж за жена?
2. Има ли интерес за среща?

# 329
Twinklestar, според мен човекът ще се появи за някое и друго флиртче и нищо повече.

6 жезли освен победа и излизане от ситуацията, показва и човек, който иска да е по-високо от другите и да се радва на обожанието им. Човек егоист и влюбен в себе си. Без да съм проверявала съм готова да се обзаложа, че към картата се асоциира зодия Лъв. 🤣 В този смисъл на на мен чудесно ми допълва карти като Крал чаши, Дявола, Слънцето, деветките и най-вече 9 чаши, 9 пентакли.

Отговаря на Лъв да Simple Smile

https://cdn.bg-mamma.com/Rydy/EOoem.jpg

Ооо мисли, че са си лика прилика, по 7ма пентакли обаче има някакво премисляне, изчакване, не е колебание защото нямаме двойки, а по скоро тук чакам защото може да стане нещо сериозно, стабилно. Целия ред е земна енергия - телец, козирог, дева - тука нещата са си бавни, следват някаква последователност, чувствени са, има стабилност, но и сладострастие, земните обичат удоволствията - пийване, хапване, секс
Според мен кма желание, ако не са стари познато по някаква линия то определено има отново приятно чувство на “теб вече те познавам”, Кралица чаши е отговор да, по Асото което е винаги начало- то такава възможност ще се търси , даже може да се предложи с някакво съобщение
Успех и дайте ОВ Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 11:22 от Twinklestar

Общи условия

Активация на акаунт