КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 619
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Може ли ми помогнете в тълкуването? Ще съм ви много благодарна!

Ще бъда ли доволна от резултатите на изпита?

8 жезли    ,     4 чаши     ,    6  пентакли

Моето тълкуване: Скоро ще има развитие и унинието , което ме е обзело, ще бъде  заменено от баланс - и всеки ще получи това, което заслужава.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 18:25 от Анонимен

# 346
Да, ако обаче си с високи очаквания според мен ще останеш недоволна, ама 4та я имаш 😀
Ти за колко знаеш?

# 347
Да, ако обаче си с високи очаквания според мен ще останеш недоволна, ама 4та я имаш 😀
Ти за колко знаеш?
Не мога да преценя обективно. В определени моменти имам позитивни очаквания, в други - обезверяване и подценяване.

# 348
  • София
Въпрос зададен от жена за новата връзка на бившия й мъж
"Ще продължи ли дълго връзката между него и новата жена?"
Смятам, че отговорът по тези карти еднозначно е "не", но предвид моя личен опит с картите, които често показват емоциите на питащия, ми е интересно вие как бихте ги разчели?

# 349
С този Рицар на чашите на последна позиция шанс ще бъде даден, възможно е тройка и десятка мечове да показват миналото му и състоянието му.
Колко ще бъде дълга според мен не се казва, но и посоката на РЧ вижте, зад гърба чу остават тройната конфигурация/разбитото сърце/нещастие/болка и тръгва с пълна чаша любов напред

# 350
С този Рицар на чашите на последна позиция шанс ще бъде даден, възможно е тройка и десятка мечове да показват миналото му и състоянието му.
Колко ще бъде дълга според мен не се казва, но и посоката на РЧ вижте, зад гърба чу остават тройната конфигурация/разбитото сърце/нещастие/болка и тръгва с пълна чаша любов напред
И аз така го виждам. Човекът гледа напред с романтична настройка, оставяйки зад гърба си несполуките, които може да са точно от предходния брак - разочарование и приключването по 10ка мечове.

# 351
Аз имам един въпрос от малката ми сестра
Дръжте се да не паднете 😀
Въпросите са 3 с по 1 карта
Дали да го последва въпросния младеж
Какво ще стане след това (ако го направи)
И какво ще направи той

Аз ѝ казах да го последва ама според вас ще имаме ли драма вкъщи 😅

# 352
  • София
Twinklestar, Like_smoke, благодаря ви.

# 353
1 ред Какви са чувствата на мъж към жена?
2 ред Как ще се развият отношенията им

# 354
За 2 ред мога да кажа, че мъжа гори от вътре и се тормози, виж картинката как жената е легнала да спи и мечовете я бодат ли бодат отгоре😬, може би през вечерта мисълта за нея го убива и гори за среща по 2 чаши😌 с този рицар жезли.

# 355
За 2 ред мога да кажа, че мъжа гори от вътре и се тормози, виж картинката как жената е легнала да спи и мечовете я бодат ли бодат отгоре😬, може би през вечерта мисълта за нея го убива и гори за среща по 2 чаши😌 с този рицар жезли.

Много добре казано 💪🏻

# 356
Очевидно е, че мъжът има чувства към жената, но според мен не мисълта за нея го тормози. Човекът си има други тегоби, които влияят на манифестацията на тези чувства в реалния свят. Лошите карти се явяват като централни и на двата реда. На втория ред даже 9 мечове възпира устрема на Рицар жезли.

Може да е някакъв негов си лош опит от минали връзки, може да има други текущи проблеми, зарадш които по някакъв начин да смята, че моментът за тази връзка да се развива не е правилен.

В този смисъл, не виждам движение в тези отношения.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 21:42 от innasn

# 357
Очевидно е, че мъжът има чувства към жената, но според мен не мшсълта за нея го тормози. Човекът си има други тегоби, които влияят на манифестацията на тези чувства в реалния свят. Лошите карти се явяват като централни и на двата реда. На втория ред даже 9 мечове възпира устрема на Рицар жезли.

Може да е някакъв негов си лош опит от минали връзки, може да има други текущи проблеми, зарадш които по някакъв начин да смята, че моментът за тази връзка да се развива не е правилен.

В този смисъл, не виждам движение н тези отношения.

Ооо innasn нещо не си в настроение Simple Smile можеш и повече аванта да дадеш, виж как хубаво свършва и на двата реда, имаме си чашки , дет се вика и малко тъга 😀

# 358
Малко чашки и повече тъга. Joy
Те чашките са много хубави, но хайлайта ми е от тези карти е, че Рицарят е блокиран. Разбира се, това е в рамките на зададения период. За след това не се е знае. Но потенциал има.

Очевидно е, че мъжът има чувства към жената, но според мен не мшсълта за нея го тормози. Човекът си има други тегоби, които влияят на манифестацията на тези чувства в реалния свят. Лошите карти се явяват като централни и на двата реда. На втория ред даже 9 мечове възпира устрема на Рицар жезли.

Ооо innasn нещо не си в настроение Simple Smile можеш и повече аванта да дадеш, виж как хубаво свършва и на двата реда, имаме си чашки , дет се вика и малко тъга 😀

# 359
Малко чашки и повече тъга. Joy
Те чашките са много хубави, но хайлайта ми е от тези карти е, че Рицарят е блокиран. Разбира се, това е в рамките на зададения период. За след това не се е знае. Но потенциал има.

А какво значи Кралицата чаши - тя му е Кралица чаши ?

Общи условия

Активация на акаунт