КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 25 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
И на мен кулата ми се е проявявала така изненада трудна са асимилиране.

# 586
Моля ви кажете какво мислите
Ще ни върне ли Х парите ?

# 587
Момичета как четете Глупакът за действия в отношения?

# 588
Момичета как четете Глупакът за действия в отношения?
Ново начало, по детски , нещо импулсивно, без много мислене , рисково, приключенско, безразсъдно и в този смисъл.
Може да е ново начало в тези отношения или отиване в други отношения.

# 589
  • София
Момичета, а как тълкувате Асо пентакли като дневна карта по въпроса с котката ми? 🐈🧸(извинявам се, че пак с нея идвам, но наистина ми е много мъчно, че така набързо се оказа фатално болна. Предните изследвания са от преди 20 дни и нямаше никаква индикация за проблем, камо ли животозастрашаващ).
Всяка сутрин тегля карта за нея, утре ще са изследванията, от които зависи дали ще трябва да я евтаназираме. За момента има подобрение от системите, но никой не ни дава никаква гаранция и надежда за след тях.

# 590
Сега си гледам записки и Асо пентакли е излекуване, но може да дадете доста финанси за това. Знам какво ти е, моето кученце също беше болно тези дни и се оправи. Имам и коте, много добре те разбирам. 💗Няма значение финансите имам добро предчувствие. 🥰

# 591
Момичета, а как тълкувате Асо пентакли като дневна карта по въпроса с котката ми? 🐈🧸(извинявам се, че пак с нея идвам, но наистина ми е много мъчно, че така набързо се оказа фатално болна. Предните изследвания са от преди 20 дни и нямаше никаква индикация за проблем, камо ли животозастрашаващ).
Всяка сутрин тегля карта за нея, утре ще са изследванията, от които зависи дали ще трябва да я евтаназираме. За момента има подобрение от системите, но никой не ни дава никаква гаранция и надежда за след тях.
Може да ви кажат, че възможност (асо) има за лечение, което обаче може да е скъпоструващо

# 592
  • София
Благодаря ви!
За картата Светът, която изтеглих трета в неделя зная, че в някои случаи означава и смърт, но не внезапна, както е Смъртта, а смърт като изцеление от тежко боледуване.
Надявам се все пак останалите хубави карти, изключвайки Кулата, която при мен, както писах винаги е емоционален катаклизъм, да се проявят и да успеят да я стабилизират, макар че доживот ще е на поддържаща терапия.

# 593
malina_smile, не храни големи надежди за котето. Съжалявам, но така виждам картата.

# 594
Twinkle star, извинявам  се за лирическото отклонение, но коя е твоята колода? Сякаш е рисувана от балканец, особено Светът, навява ми българските народни носии.

# 595
Twinkle star, извинявам  се за лирическото отклонение, но коя е твоята колода? Сякаш е рисувана от балканец, особено Светът, навява ми българските народни носии.
Въобще не се извинявай Simple Smile
Това е Златното колело - славянско таро, затова се припознаваш Simple Smile автор е Мила Лосенко от Санкт Петербург 
Ето още от тях, не можах да ги събера на един ред
Как е настроен мъж към жена - 3 мечове
понеже и двамата са женени, мислите ли, че може да е настроен към изневяра С нея?
Как я възприема - Страшния съд
Чувствата му към нея - 6 жезли
Мислите му за нея - Императрицата
Намеренията му - 2 жезли
Действията му - Крал Чаши и пояснителна 2 чаши
Крал чаши е пасивна карта, но заради 2 чаши мислите ли, че ще предприеме някакво действие към нея?
Имат пауза в отношенията си

# 596
  • там, където ми харесва
Здравейте , имам въпрос? Не съм теглила отдавна карти и сега реших да хвърля едни , а въпросът е : Какво ще е развитието на отношенията между мъж и жена до края на лятото?
Седем пентакли крал пентакли Асо жезли

# 597
Здравейте , имам въпрос? Не съм теглила отдавна карти и сега реших да хвърля едни , а въпросът е : Какво ще е развитието на отношенията между мъж и жена до края на лятото?
Седем пентакли крал пентакли Асо жезли

Аз ще се пробвам, но с уговорката, че съм начинаеща и още се уча.

Не си казала дали позициите на картите имат някакви значения, затова ще приема, че просто си изтеглила 3 карти по поставения въпрос.

В тези карти виждам някой, който е положил доста усилия, направил е каквото трябва и сега очаква резултатите. Имам усещането, че чака от доста време и ми се струва, че малко се е уморил от чакане, но не се отказва. Тук мъжът е в енергията на Крал пентакли – стабилен, с добри доходи, грижещ се за комфорта, семеен тип. Има много страст в него, но като че ли обръща повече внимание на работата си, отколкото на връзките (или до сега е било така). Но това ще се промени през лятото. Асо жезли ми говори за страст, ново начало, а тази пеперуда в него носи усещане за любов и благополучие, полет на душата. Общо взето – огнено лято. Жената ще получи вниманието, страстните мигове и любовта, които напоследък са й липсвали в отношенията с този Крал пентакли и тази промяна много ще й хареса.
Ама какви ги сътворих… Grinning

# 598
Като видя пентакли в лични отношения и ми става лошо…. Толкова бавно всичко се влачи, че ти минава и желание и све от чакане.
Крал Пентакли е доста чувствен и с него секса е най-хубав, все пак това са земните Телец, Дева, Козирог, в комбинация с Асо жезли , може някой да чака за секс със 7 пентакли.
Надявам се при вас да се прояви по приятен начин, но тук аз виждам бая чакане за нещо малко (Асото е начало, импулс)
Моят мъж е Крал Пентакли - както вече споменах прави подаръци, грижи се за всичко материално и тн и тн но страст и емоции като при Крал Жезли няма Simple Smile
Как успявате да чакате такива дълги периоди - до края на лятото 😀 аз едвам изчаквам дневна карта да се прояви 😅

# 599
  • София
И аз с уговорката, че от около два месеца се уча на Таро, ще опитам да се включа. Според мен тук си вижда първоночното страст в едни отношения по Асо жезли, т.е. има желание за секс, но като цяло мъжът не е от най-страстнине, по-скоро е стабилен, семейно ориентиран. Ако отговаря на този профил, то излиза той и смятам, че ще има потенциал за начало на отношения на база страст, а как ще се развият, може би след като се проявят тези карти е добре да се попита отново.

Общи условия

Активация на акаунт